Jump to content

Mini telefons


tehno-mans
 Share

Recommended Posts

 

 

Ja 4.6 būtu pieņemami

Zelta padoms. Cilvēks prasa zem 4.5, a šis iesaka savu mīļāko mēslu kurš ir lielāks :yahoo:

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Tāpēc jau es piebildu, ja ir pieņemami. Dēļ mazās izvēlēs normāla izmēriem telefoniem, var gadīties iet uz kompromisu. Ja nav pieņemami, tad atliek tikai SE sifons. Es nepieminēju Nokia, tāpēc vārds mēsls ir lieks. :D

Labots - Guncha
Link to comment
Share on other sites

iphone, kad sievietei tika meklēts tālrunis nekas zem 4,5 netika atrasts ar labu kameru.

izņemot iphone kas bija par dārgu un neandroids.

kompromiss bija A5 2016 ar 5,x collām

 

kautkāds sony z3 tika atmrsts pēc iedziļināšanās

Link to comment
Share on other sites

Man personiigi ir 5s, un kaa tautaa saka- beedu nezinu :) Lietoshanaa 2 gadi. Jaa,nav svaigaakais no modeljiem,bet savas funkcijas pilda ideaali. Visas vajadziigas aplikacijas.. Vaze,Viber,Whatsapp,e-maili,utt. stradaa bez problemam. Pirms tam bija Samsūds S4.Mociijos liidz riebumam. 3 reizes remontaa, baterija uzpuutaas, gljukoja nejeegaa, regulaarie updati piebesiija, un ne tikai. Ja 5 coolas ir par lielu,tad vari meeginat skatities SE virzienaa.Tas buus protams bik labaaks par 5s, par cik jaunaaks, bik jaudiigaks modelis, bet stradaas stabiili. Vairaakiem kojegaam ir. Ir jau protams cilveeki, kam principaa nepatiik ''abolu'' produkti,bet tas ir stridigs jautajums.Cik cilveku,tik viedoklju.

Link to comment
Share on other sites

A3 2016 atškīribā no A5 2016 nav OIS, tas, protams, visur netiek uzsvērts, paviršaki apskatnieki, pat viena tālruņa review pielika bildes no otra "jo kameras taču vienādas"

 

pagājis kāds 1/2 gads vai vairāk, viss ir labi, kamera priecē (priekš tālruņa, jo baigā apstrāde ar noise reduction notiek, bet kamēr aplūkot uz 11" datora ir ļoti ok)

Link to comment
Share on other sites

vispār jau te prasa telefonu, nevis viedtelefonu. tā kā 105 nokia ir faktiski vienīgā pareizā atbilde.

Link to comment
Share on other sites

 

 

kad sievietei tika meklēts tālrunis nekas zem 4,5 netika atrasts ar labu kameru.

Negribēdams 5+ collu aparātu, biju spiests nopirkt lietotu (atjaunotu) Lumia 928. No jaunajiem -- pievienojos par  iPhone SE. Meita tādu nesen nopirka ar tādu pašu domu -- nelielu, bet ar daudzmaz lietojamu kameru.

Link to comment
Share on other sites

Iepriekšējais bija Lumia 620 laikam, bija pieriebies softa trūkums, katru reizi kad rekomendēju ko labu, ko lietoju uz android Lumijai nekas tāds nebija atrodams,

 

vēl šis tas bija apnicis.

Link to comment
Share on other sites

Ja softu meklē pēc principa "uz Android ir tas un tas, kur tas ir uz Windows?", tad nekas labs nesanāk. Arī tad, ja meklē otrādi :)

Es daru citādi -- meklēju to, ko man vajag no funkcionālā viedokļa, nevis analogus tam, ko lieto citi. Man nekā no galvenā netrūkst. Neesmu mazohists -- nebūtu no Moto X ar Android 6.0 atgriezies uz Lumia 928, ja būtu kāds softa trūkums.

 

Bija uz Android pāris nieku, kuru man tagad nav -- pases/ID kartes datu lasītājs, WiFi tīkla monitors (ir uz Windows 10 Mobile, bet nav uz Windows Phone), eBay aplikācija un varbūt vēl kāds nieks. Nekā man svarīga vai būtiska. Ak jā, TomTom gribētos pamēģināt. Tas ir uz Android un iOS, bet ne uz Windows.

Link to comment
Share on other sites

nopirku Z18 mini - baigais mesls, ja vinsh butu izturigs vareetu lietot

s-l225.jpg

Link to comment
Share on other sites

it.kroplis

Meklēju jau 1,5 gadu. Esmu atradis tikai vienu. Bet cena tam pie 600EU un roka neceļas maksāt tik daudz.

Es gan smartu meklēju. Ram vismaz 2GB. Androidu. ar max 4"  IP68 

Labots - it.kroplis
Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Autoram vispār vajadzēja uzrakstīt ko viņš grib! Android, IOS un WP ir trīs dažādas republikas! Man personīgi, androids un tikai androids. Uz WP un IOS nav tas ko man vajag, kā arī neder varianti: 

 

- Man lūdzu kafiju, tādu stiprāku!

- Varat izvēlēties kaut ko no mūsu gardajām tējām!

Labots - viesturs0711
Link to comment
Share on other sites

@@viesturs0711, tam varbūt ir grūti noticēt, bet ir nebūt ne mazs cilvēku skaits, kuriem ir vienalga -- Android, iOS, Windows vai kas cits. Es pats neesmu tālu no šādas attieksmes, kaut savas prioritātes man ir izveidojušās.

Link to comment
Share on other sites

it.kroplis

Es ar piekrītu. Android, iOS, Windows  visas sliktas. Nevienas drošībai nevar ticēt. IOS ar savu moduļ sistēmu izturīgāks nedaudz. Androids man pieņemamākais variants, bet ļoti daudz kas man nepatīk. MS vienkārši izsauc nelabumu MSDIE.

Androidam vis lielākās customizacijas iespējas, attiecīgi mans favorits. Man trubai jāspēj kaut daļēji jāspēj aizstāt PC. IOS to nespēj nemaz. MS nav daudzu apps ko lietoju. Analogi ne visai.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...