Jump to content

Procesora dzesētājs


Kefirgalva
 Share

Recommended Posts

Sveiki! Man tāda problēma, ka procesora dzesētājam ir divi ventilatori, viens ir saplīsis. Es esmu rāvis vienu ventilatoru ārā un tur ir pie ventilatora tāda adatiņa un plastmass apakšā ir saplīsis un ventilatoru vairs nevar iespraust atpakaļ tajā četrstūra statīvā. Nu cerams, ka sapratāt :) Man doma ir tagat, kamēr jaunu dzesi nopirkšu vai es varu to saplēsto noskrūvēt un izmantot vienu? Laikam ļoti karsīs, man ir bailes, ka procesors nokūpēs.

Link to comment
Share on other sites

 Principā kā jau minēja bildi studijā!

 Stipri šaubos ka tur uzreiz jauna dzese japērk gan jau ar superlīmi var salīmēt ;)

 

 Ja high-end 2 ventu dzese, tad arī nebrīnītos ka ar vienu ventu var nodzesēt, ja vien nav kaut kāds extreme OC..  

 

 Un procesors jau nenokūpēs, termālā aizsardzība nostrādās uz viss... 

Labots - GaryII
Link to comment
Share on other sites

Kefirgalva

Es to ventilatoru ņēmu ārā, jo tas PC ļoti skaļš palika, bet ņemot viņu ārā vēl vairāk sabeidzu. Kautkā iestuķēju viņu un ar superlīmi pielīmēšu. Tomēr nemēģināšu ar vienu ventilatoru palaist, kautgan nomierināji, ka nekas tur nevar nokūpēt :D

Link to comment
Share on other sites

Mielestapa

Jebkura pocesora dzese, kurai ir divi ventilatori, var darboties arī ar vienu ventilatoru. Izņēmums, protams, ir ekstrēmi virstaktēti procesori.

Link to comment
Share on other sites

Izklausās pēc push-pull. Kāds ir dzeses modelis, un ko dara atlikušais vents - velk vai stumj gaisu? Parasti tas otrais ventilators atstāj ļoti minimālu iespaidu uz temperatūrām, iespējams, ka ar jaunu dzesi to vien izdarīsi kā naudu izmetīsi.

Link to comment
Share on other sites

Kefirgalva

Man ir šis dzesētājs http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835214058par tiem velk vai stumj gaisu nezinu varbūt pēc modela var pateikt. Es tagat pielīmēju viņu klāt, viss turās lai gan griežas ar nelielu ieliekumu, bet tas netraucē. Notestēju tagat gta 5 uzslēdzu pēc 10 min temperatūra 42C  Iepriekš man bija 70-80C :D Tā, ka atstāj iespaidu uz temperatūru ilgu laiku biju spēlējis ar vienu ventilatoru kurš īsti nestrādāja kā nākas.

Link to comment
Share on other sites

Hmm. Izskatās, ka šim abi ventilatori gaisu stumj. Jā, aio dzesei tā var būt, ka radiatoram vajag izmantot abus propelerus, ja divi bija paradzēti. Vai dzesei nenāca līdzi vēl kaut kādi klipši? Ir cilvēki, kas šādām dzesēm liek vēl propelerus otrā pusē un tikai tad skrūvē klāt keisam. Iespējams, ka vari pārmontēt abus ventilatorus otrā pusē un neķēpāties ar līmi.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...