Jump to content

Android smartwatch


KinDzaDza
 Share

Recommended Posts

Vai kāds no forumiešiem lieto kaut ko tādu un kādi ir komentāri?

Es šeit nedomāju ar šiem brīnumiem aizstāt telefonu, bet kā papildus gadžets, vai arī 2. telefona numurs small versijā mazam draugu lokam.

Link to comment
Share on other sites

Tulīt bars, kas nav lietojuši atnāks un nories, ka nekam nederīgs.

Pats lietoju LG G Watch R - Laiku rāda vienmēr, esmu pierais, ka pie notifikācijām nav jāvelk telefons ārā, novibrē pulkstenis un ziņa/epasts/statuss/atgādinājums ir uz rokas.

Mūziku klausoties var vadīt no pulksteņa, visāda pamatinfo arī uzreiz pieejama, kā arī var piezvanīt un atbildēt uz zvaniem arī, ja ir ausis pie telefona pieslēgtas

Lādēju katru vakaru uzmetot uz ladētaja, lādēšana aizņem kādas 30 min 

 

Lietoju un lietošu, doma ir pāriet uz Huawei, izskatās smukāk

 

MHO galvenais ņem ar OLED ekrānu, lai vienmēr būtu redzams laiks un tādā veidā netiek lieki patērēta enerģija

Link to comment
Share on other sites

kaut_kaads

Lietoju "Samsung Galaxy Gear S" aptuveni divus gadus. 

Patīk ērtums, ko tas piedāvā, un ja man ir jāvalkā rokas pulkstenis, tad labāk es valkāju gudro, kas man parāda vairāk kā tikai laiku. 

Lādēju katru nakti, ja pa dienu to esmu lietojis, bet ja tas ir tikai uz rokas bijis un rādījis laiku (ir ieslēgta "screen always on" funkcija) tad pa nakti izslēdzot var novilkt 2 dienas.

 

Lietas ko lietoju ir protams zvanu notifikācija, atbildēšana uz neilgu zvanu caur pulksteņa skaļruni, dziesmu pārslēgšana telefonā, fiziskās aktivitātes monitorings, un kādas spēles padzenāšana kad uz tubriku nav paķēries telefons  :mrgreen:

 

Viens no mīnusiem ir tas, ka tad kad šams ir savienojies ar telefonu, ekrānu īsti nevar nobloķēt ne ar ko, ne ar standarta iestatījumiem, neesmu arī aplikāciju nekādu atradis, bloķējas tikai tad kad pazūd savienojums ar telefona BT. 

Šad tad darbā gadās kad ar virsjakas un mitruma palīdzību pats sāk kādam zvanīt un sūtīt sms...

 

Bet lieta kā tāda laba, iesaku.

Pats gan jau ņemšu s3 "frontieri" kad tas būs kaut cik adekvātā ciparā.

Link to comment
Share on other sites

palietoju pebble, šausmīgi nepatika. problēma bija tajā, ka tas bija vēlviens gadžets bez telefona un datora, kurš vibrēja/pīkstēja pie notifications. rezultātā pīkst dators, vibrē telefons un vēl viens sūds vibrē uz rokas. reālu pielietojumu arī viņam netradu un tas tika nomainīts pret profesionālu triatlona pulksteni kuram "gudrās" fīčas ir izrubītas.

Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET

Sen atpakalj lietoju Moto 360 1gen. Vizuaali ljoti patiikams, taa teikt dikti gaumiigs vizuaali. Straadaaja ljoti feini ar primitiivaam applikaacijaam, bet kas bija jau prasiigaakas, tur bija manaama bremze, kas radiija nu neveleshanos plashaak tajaa sfeeraa izmantot. Ir patiikami, ka var lasiit epasta saturu, utml., bet tas ekraans tieshaam ir tik neparociigs, ka veelme ar laiku zuud un tas wow efekts zuud. Atbildeet uz zvaniem tu nevari, bez telefona neiznjemshanas no kabatas, ja vien nestaigaa bluetooth austinjaas, vai pie stures neesi un telefons nav saslegts ar mashiinas audio paneli caur bluetooth. Ljoti nogurdinaaja un viens no lielaakiem iemesliem, kaapeec paarstaaju neesaat, bet atdevu sievai, ir tas ka katru dienu jaalaadee. Jaa tieshaa noziimee, man apnika. Ja akriivi lietoji, tad dienu pat reizeem neizvilka.

Labots - Rizla
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
UsbPort

Ir lietošanā Galaxy gear s2 classic 3g versija, pirms tam lietoju pašu pirmo samsunga ražojumu. Neko sliktu nevaru teikt, tik tas, ka prasās nedaudz lielāku ekrānu un bača arī verētu turēt ilgāk (pēc divām pilnām dienām vēl aptuveni 30% paliek pāri (heiteriem varu screenshot iemest)). Te iepriekš kāds minēja, ka domā ņemt S3 frontier. Vari droši ņemt, 100% galvoju, ka tas rotating bezzel ies pie sirds.

 

Gadžets, protams, nav domāts kuram katram. Pirms ņemt pārliecinies, vai esi tiešām sapratis šīs elektronikas nozīmi, jo daudzi cilvēki paņem, nesaprot kam tas paredzēts un pēc tam saka, ka esot sūdi. Tas tomer primāri ir nekas vairāk, ka tikai kompanjons telefonam/plašetei, vai arī kā aktivitāšu tracker.

 

Ikdienā lietoju soļu skaitītāju, šat tad sanāk palaist ari pulsa merītaju. Bet pamatā tiek izmantotas notifikācijas (sms, FB msng, watsup, telefons, e-pasti utt.) vajadzības gadījuma varu arī atbildēt (3g versijai ir iebuvēts mikrofons kā arī ir klaviatūra) uz sms (gan wpp, gan fb smng, gan skype - nav starpibas) un ari zvaniem. Ļoti ērts braucot pie stūres.

 

Samsung ražojumiem patīk tas, ka kā OS tiek izmantots Tizen. Tūlīt te cilvēki skries un teiks, ka tizen ir mēsls, bet, salidzonot ar android wear, tizen ir energoefektivāks (mazak visadi procesi fona griežās). Ir gadijies man arī palietot Android wear. Jā, programmu atbasts ir daudz lielāks ka Tizen, bet uz Tizen ari progu netrukst plus neesmu saticis nevienu pašu android wear lietāju, kurš būtu teicis, ka bača esot turējusi ilgāk par vienu dienu.

 

Visā visumā jau 2-3 gadus kā ikdiena lietoju šadus gadžetus un turpināšu lietot. Biju te uz pāris mēnešiem ar parastu pulkteni uz rokas un teikšu kā ir, ja pieradīsi, parastu pulksteni vairs negribēsi, bet tas protams ir atkarīgs no paša, vai spēsi atrast pielietojumu SMARTWATCH'AM.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...