Jump to content

Auto aķa nomaiņas lādēšanas nianses


it.kroplis
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

 

Padalieties ar auto aķa maiņas uzlādēs niansēm:

 

Šajos laikos stāsta ka  atstāt auto bez elektrības nav labi. Un tas tiešām nav ieteicams dēļ kompjiem un imobilaizeriem. Un rodas šādi jautājumi:

 

1) Vai ir Ok donora pieslēgšana caur piepīpētāju(pirms noņemt auto akumulatoru)? Kāds neliels aķis kas varētu barot kādu laiku auto kompi imobilaizeru ? Ir tādi gatavi risinājumi?

2) Vai nosēdušu aķi ir iespējams lādēt caur piepīpētāju? Mana pieredze rāda ka nē. Testam biju reiz lādējis, bet uz klemēm spriegums bija mazāks par to ko devu iekšā piepīpētājā.

 

Atbildes interesē no elektriskās saderības pareizības. 

Labots - it.kroplis
Link to comment
Share on other sites

Viss atkarīgs no tā kāds auto...tagad jau janajiem viedā lādēšana un tur jāved  auto pārprogrammēt ...caur piepīpētāju lādēt ..tas tak ir psc...  nezinu man  diennaktis 2 auto bez aķķa mētājās - nekādu problēmu ar imobilaizeru nebija, papīkstēja sākumā un viss notiek.


un aķkiem cenas tak tagad demokrātiskas...tak nemaksā jamie kosmosu lai čakarētos... ja švaks  un lādēšana nepalīdz - jāmaina.

Link to comment
Share on other sites

_dunduks_

Es domāju, ja akumulators ir jālādē regulāri, tad tas ir metams un jāpērk jauns.

Citādi (ja aizmirsi izslēgt gaismas) - vienreiz uzlādē un miers.

Neesmu baigi dzirdējis, ka mašīnu nevarētu iedarbināt, kura ilgstoši būtu atstāta bez sprieguma.

Dažu modeļu automašīnām atslēgas gan ik pa laikam vajadzētu pamainīt. Citādi var gadīties, ka rezerves atslēga vairs nedarbosies (tās uzlādējas, kamēr tā ir aizdedzē).

Link to comment
Share on other sites

Arī automobiļiem mūsdienās ir tāda lieta kā lietotāja rokasgrāmata un konkrētās markas nianses tur parasti ir aprakstītas.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

impulsnieki ir ērti un mazi lādekļi, vienīgais mīnuss - ja aķis ir pilnīgi sprādzis - tad jams nesaprot ka pievienots aķis un nesāk viņu lādēt - tur biku jāpašmaucas . Tādā ziņā trafinieki ir mūžīgi, bet lielāki. man tas mazais vienm;etr ir auto grabažniekā ziemā - kolēģiem šad tada aizdodu palādēt aķus :yahoo:

Link to comment
Share on other sites

Nez, manuprāt, ļoti atkarīgs no auto modeļa. Manam SAABam pofig - ir mētājies bez aķa diennakti un neko, tik cik laiks un datums pēc tam jāpieregulē.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...