Jump to content

ProBook VGA nedienas


Ze Baarda
 Share

Recommended Posts

Sveiki,

 

Ieteicu čomam ProBook 470 G4 lai lietotu autocad, notebookam i5 ar integrētu intel VGA, ir arī dedicated VGA Nvidia GForce 930MX. Vakar saskāros ar tādu lietu, ka neesmu spējīgs palaist AutoCAD ar Nvidia VGA, daru ko darīdams, softs palaižas ar cpu integrēto VGA defaultā! Biosā ir 2 opcijas - var ieslēgt UMA vga un dual VGA, ja lieku UMA, tad Geforce vispār neparādās device managerī un nekur citur OS, ja dual, tad piejamas ir abi draiveri!

Iekš OS mēģināju noņemt device managerī diseiblot intel VGA, uzliku Nvidia kā defaulto iekš Nvidia software..Tāpat Nvidia softam iekšā ir toolis, kur var speciāli norādīt *.exe, kuru palaižot tiks izmantota Nvidia VGA, norādīju Autocad, palaižu - nekā.. visu ko izmēģināju, bet nekā, autocads palaižas ar cpu vga.. Uzinstalējot spēli, draiveris pārslēdzas uz Nvidia..Bet ja ne spēle, tad visā OS vidē tiek izmantots tikai un vienīgi Intel VGA draiveris..

 

Vai kāds ir saskāries ar šādu situāciju? Vai ziniet ko pamēģināt?

 

Link to comment
Share on other sites

Ze Baarda

jau mēģināju atslēgt, uzreiz defaultā palaižas kkāds "Standart VGA graphics" bullshits, kas nav ne intel ne nvidia, 1920x1080 arī izskatās ļoti slikti..Paralēli Nvidia sēž un gaida pastaro dienu.. Ja uzinstalē spēli, Nvidia ierubās iekšā un viss forši, bet AutoCAD nesaprot, laikam uztver par paint.exe alternatīvu:D nav smieklīgi, izgrūst šitādu piķi un beigās HP man pateiks, neko nezinam, nav mums sakars ar autoDesk softwāri...

Link to comment
Share on other sites

Ze Baarda

Win10 x64, AutoCAD Architecture 2016 x64

 

Starpcitu, jā, šovakar pamēģināšu nokačāt intel HD graphics draiveri no intel weba un nvidia no nvidia lapas, šos esošos vilku no HP support mājaslapas..Uzlikšu par jaunu..mazums kas..

Labots - Ze Baarda
Link to comment
Share on other sites

 

 

šovakar pamēģināšu nokačāt intel HD graphics draiveri no intel weba un nvidia no nvidia lapas, šos esošos vilku no HP support mājaslapas.

 

To diez vai ir vērts darīt ja likts no ražotāja lapas (un W10 nav pats savā prātā izdomājis kas viņaprāt labāk), tad drīzāk AndrisBB links, kas neizbrīna zinot kā autodeskam viss čerež žē uztaisīts...

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...