Jump to content

2.0 Audio komplekts


Ģenerālis
 Share

Recommended Posts

Labvakar, biedri !

 

Vēršos pie jums pēc ieteikuma 2.0 stereo komplekta izvēlē.

Telpa ~16m^2. Darba saturs būtu 70% mūzika (rokmūzika, instrumentālie gabali, nedaudz house ), 30%  - filmas, seriāli. Audio signāls tiks padots no TV. Vēlamais variants būtu aktīvās tumbas, jo DAC+pastiprinātājs+pasīvās skandas būtu nevajadzīgi dārgi esošajām vajadzībām.

Iekš internetveikaliem Microlab 7C vai 9C izskatījās atbilstošas opcijas. Palasot vecos topikus, daudzi slavē Edifier R2800 (taču tās laikam vairs nevar jaunas nopirkt ?). Varbūt esmu ko palaidis garām?

 

Priecāšos par palīdzību,

Paldies!

Link to comment
Share on other sites

Lietoju 8C. Stāv uz datorgalda un signāls tiek padots no pc. Skan ļoti(!) labi! Savu īsteno skanējumu gan sniedz 2,5-3 metru attālumā. Tiem, kuri dzirdēja, kā skan flac, palika mutes vaļā :)

9C nepaņēmu vien tāpēc, ka būtu par augstu.

Edifier'u pirms tam arī gribēju iegādāties, taču 3 no 6 i-veikaliem atbildēja, ka nav piegādātāju noliktavās, pārējie neatbildēja..

Labots - Msnikss
Link to comment
Share on other sites

Kaspars12

Pie TV 7c, 8c, R2800 un 9c ir garām, pārāk zemu tās skandas ir uzliekot uz grīdas, uz galda tās ir par lielu pie TV. 6c būtu optimālākās uz galda, bet tur atkal nav optikas ieejas, jāņem pārejas kaste. Kā killeru varu autoram piedāvāt Edifier S530, optikas ieeja, coax + satalīti ir ĪSTU 2-joslu ar krosu, ne vienu c. Sīkāk PM.

Link to comment
Share on other sites

Ģenerālis

Vispār bija plāns tumbas pacelt virs grīdas ar sienas stiprinājumu. Ar Microlab, tas varētu būt nedaudz sarežģītāk.  :grin:

 

Laikam sliecos uz kaut kā no Edifier esošās produktu līnijas. Kad nopirkšu, tad iemetīšu atsauksmi.

Link to comment
Share on other sites

Inspektors Caps

 

 

nav optikas ieejas
Harmonic distortion    0,3, % (1Watt, 1kHz)
Signal/Noise ratio    85, dB
Separation    55, dB

Kāda mārrutka dēļ tādus mēslus lai vēl sadārdzinātu ar S/PDIF ieeju un DAC, ja datora iebūvētā skaņas karte un parasts analogais kabelis tāpat krietni pārsniedz šos rādītājus?

Link to comment
Share on other sites

Kaspars12

Inspektors Caps vēl nav atlaidis no pirmajiem svētkiem ? Autors to lietos ar TV. Kā zinām TV analogais out/headphone u.c ir kaut kas šaumīgs, tāpēc atliek izmantot optisko izeju no TV.

 

 

 

Audio signāls tiks padots no TV
Link to comment
Share on other sites

Inspektors Caps

 

 

Kā zinām TV analogais out/headphone u.c ir kaut kas šaumīgs

Neesmu redzējis mūsdienu TV analogo izeju, kas būtu sliktāka par manā iepriekšējā postā minētā mēsla parametriem. Ja jau "kā zinām", tad laipni lūgts publicēt tos tik labi zināmos faktus. Varbūt vari uzrādīt kādus DAC izmanto iekš TV? Vai vēl labāk - parādi vispār kādu mūsdienu audio DAC, kas būtu sliktāks par tā mēsla parametriem!

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...