Jump to content

Beyerdynamic, AKG, Audio-Technica u.c. HIFI austiņas.

INTRASERVERNET
 Share

Recommended Posts

Pirms 32 minūtēm , DM101 teica:

piedodiet, bet "man patiik skaneejums" nav kriteerijs.

Ja cilvēks sev pērk austiņas, tad ir gan! 😛 

• Patīk 1

Tad nemājsaimnieces pērk austiņas kuru skanējums patīk DM101 vai kādam citam random interneta jokupēterim?

Edited by AndrisBB

pirms 2 stundām , Zin... teica:

lai saklausītu dzidrākas augšas vai ko tur vēl

It kaa muuzika tikai no augshaam vien sastaaveetu. Basi/augshas jau elementaari gandriiz visaam austinjaam ar EQ pret references liikni reguleejas. 

Tieshi "vai ko tur veel" ir taas lietas, ko pamani liidz ar klausiishanaas pieredzi. Ja visu muuzhu klausies 5 eur veertus headsetus (parasti tos, ko darbavieta izdala bezmaksas), tad jaa, sorry, nebuus taadas pieredzes. Man ljoti patiik kaa skan HD600, bet vinjaam ir shaura skatuve, piem. XS taa jau buus plataaka. Ar kvalitatiivaakaam austinjaam jau saac ziimeet galvaa, kur atrodas instrumenti (jaa, es zinu kaa studijaa ieraksta stereo), kameer leetajaas viss skan vienaa putraa.

Kad klausiijos Audize LCD, bija incanti speciaali paarklausiities ierakstus, kur fonaa kaads chukst/klepo/biida kreeslus. Uz leetajaam austinjaam vai tumbaam daudzi siikumi vispaar nebuus dzirdami. Bet, peec tam kad tie vienreiz jau ir sadzirdeeti, iipashi ieklausoties, jau buus pamanaami. 

Harmanam ir taads How to listen softs, lai patrenneetu savas ausis. 

Pirms 33 minūtēm , Racer teica:

Ja cilvēks sev pērk austiņas, tad ir gan! 😛 

Piekrītu.Tas ir tikai, ja meiča pērk kleitu, tad gan nepietiek, ja pašai vien patīk. Vajag, lai arī puiši to novērtē.😉

Pirms 32 minūtēm , jacobs teica:

ja meiča pērk kleitu, tad gan nepietiek, ja pašai vien patīk. Vajag, lai arī puiši to novērtē.😉

Tu gribi teikt, ka Kaspičs pērk kleitas, kurās tērpties un klausās austiņas ar domu, ka puiši novērtēs?

• Haha 1

Pirms 4 minūtēm , Racer teica:

Tu gribi teikt, ka Kaspičs pērk kleitas, kurās tērpties un klausās austiņas ar domu, ka puiši novērtēs?

Beidzot juus visu saprataat! 😀

• Haha 3

pirms 1 stundas , DM101 teica:

Kungi,piedodiet, bet "man patiik skaneejums" nav kriteerijs

Nu šis ir ''labs''. Jāpērk austiņas kas visādos testos ir pirmā vietā , jo būsi lūzeris ja nopirksi citas kas MANĀM ausīm skan labāk. Ja es pirktu iekārtu kādas telpas apskaņošanai kad tas būs  labs ( statistiski lielai daļai publikas), tad piekristu, bet es pērku to kas būs tik man/manai pašsajūtai nevis tāpēc ka... Mans princips: neķert tikai tāpec ka kāds slavē , bet tad kad esmu pats ''apčamdijis'' . Nu nav vairs tas vecums ka jāskrien pakaļ baram. Ne pa tēmu: baigi labi atceros kādu padsmit gadus atpakaļ kad liela daļa pirka baisi šauras brilles, tāpec ka ir moderni. Tagad, skatos , tāda izmēra kā agrāk cirkā vilka klauni... Un daudzi izskatās pēc klauniem, jo kas piestāv vienam , tas citam izskatās pec ''pamuļķa''.

Pirms 5 minūtēm , oxygen teica:

Un daudzi izskatās pēc klauniem, jo kas piestāv vienam , tas citam izskatās pec ''pamuļķa''.

😃

Pirms 15 minūtēm , oxygen teica:

Nu šis ir ''labs''. Jāpērk austiņas kas visādos testos ir pirmā vietā , jo būsi lūzeris ja nopirksi citas kas MANĀM ausīm skan labāk. Ja es pirktu iekārtu kādas telpas apskaņošanai kad tas būs  labs ( statistiski lielai daļai publikas), tad piekristu, bet es pērku to kas būs tik man/manai pašsajūtai nevis tāpēc ka... Mans princips: neķert tikai tāpec ka kāds slavē , bet tad kad esmu pats ''apčamdijis'' . Nu nav vairs tas vecums ka jāskrien pakaļ baram. Ne pa tēmu: baigi labi atceros kādu padsmit gadus atpakaļ kad liela daļa pirka baisi šauras brilles, tāpec ka ir moderni. Tagad, skatos , tāda izmēra kā agrāk cirkā vilka klauni... Un daudzi izskatās pēc klauniem, jo kas piestāv vienam , tas citam izskatās pec ''pamuļķa''.

Nee, tu nesaprati. Manis peerc, izveelies peec saviem kriteerijiem. Bet,ka raksti review,tev ir jaabuit minimaalai sajeegai. Citaadi taadi review vairo shitapjomu internetos. Bet,neuztraucies - viss ir kaartiibaa, suunu ciema miers nav izjaikts!

INTRASERVERNET

Es neesu nekads apskatnieks, ne profesionalis, bet zolidi tomer ir ja jau sheit jautaju, gan mekleju info interneta un reziltata tika iegadats kaut kas, tad tomer zolidi ir vismaz kaut nedaudz uzrakstit savu vertejumu, viedokli. Shaja foruma seit ir liels skaits, kas, ko jauta pec risinajuma un atrisina rezultata pats. Diemzel ka to paveica diemzhel atstaj bez info. Lai nakamais mekletu, ka atrisinat lidzogu problemu un atbilzhu nav.

2057094947_Beznosaukuma.thumb.jpg.47338058318dc67334606b1c18c7acea.jpgVeči, nu ko ņemās - pērkam šīs un Kapičs būs ar mūsu izvēli apmierināts :devil:. (Kaut gan - arī atradīs kur piesieties).

Edited by raiviic

Pirms 6 minūtēm , raiviic teica:

2057094947_Beznosaukuma.thumb.jpg.47338058318dc67334606b1c18c7acea.jpgVeči, nu ko ņemās - pērkam šīs un Kapičs būs ar mūsu izvēli apmierināts :devil:. (Kaut gan - arī atradīs kur piesieties).

klau, tas, ka tu pat 10X leetaakas nevari nopirkt - nu, taa ir tava personiigaa probleema.

tas, ka no$irs visu un visus, kas lieto ko labaako, vai jeedz vairaak [tici man, tas nav gruuti - tavaa izpildiijumaa NEKO praatiigu neesmu lasiijis] - arii tava izvele. taadu iipatnju te netruukst. Es tikai nesaprotu - lai justos labaak, tev jaameegjina [savaa izpratnee] nebuut loh^m?

Pirms 17 minūtēm , INTRASERVERNET teica:

Es neesu nekads apskatnieks, ne profesionalis, bet zolidi tomer ir ja jau sheit jautaju, gan mekleju info interneta un reziltata tika iegadats kaut kas, tad tomer zolidi ir vismaz kaut nedaudz uzrakstit savu vertejumu, viedokli. Shaja foruma seit ir liels skaits, kas, ko jauta pec risinajuma un atrisina rezultata pats. Diemzel ka to paveica diemzhel atstaj bez info. Lai nakamais mekletu, ka atrisinat lidzogu problemu un atbilzhu nav.

jaa, bet par skanju - viens/divi teikumi, ar saturu ''man patiik''. No tiem ir skaidrs, ka tev nav sajeegas, kas buutu jaaveertee kaa buutu jaaveertee, kam/kaa buutu jaaskan. Tavs apskats ir.. piedod, tas nav apskats/feedback. Peec tada ''info'' vadiities kaadam - fail saknee. Kaut gan, ja arii otrs pirceejs ir taads pats... tad, kaa te ir sanaacis: pilsonji klausaas 770taas vai 7506 :D 

Pirms 18 minūtēm , raiviic teica:

2057094947_Beznosaukuma.thumb.jpg.47338058318dc67334606b1c18c7acea.jpg

Nez, kas viņās tāds iekšā ir? Dimanti un zelts? kaut kādi metāla sieta statori laikam ir baigi dārgie.

Man šķiet, ka cenu uzdzen augšā ar skaistu kārbiņu un interesantu austiņu stilu, bet iekšā ir visparastākie skaļruņi. Galvenais cenu neuzlikt par lētu, gan jau kāds "melomāns" nopirks. :D

Pirms 41 minūtēm , DM101 teica:

Bet,ka raksti review,tev ir jaabuit minimaalai sajeegai.

Kur bija mans review? Es tik atgādināju ka nevajag tik paļauties uz visādiem review, bet arī pašam paklausīties vai patīk. Diemžēl daļa review ir ... apmaksātas no ražotājiem. Es citas tehnikas sakarā esmu sastapies ar šādiem apskatniekiem. Un kad dabū to preci ''nagos'' , tad izrādās ka par mīnusiem ni un ni bet tie ir diezgan jūtami.  

• Patīk 1

Pirms 2 minūtēm , oxygen teica:

Diemžēl daļa review ir ... apmaksātas no ražotājiem. Es citas tehnikas sakarā esmu sastapies ar šādiem apskatniekiem.

Šitas ir baaaigi jūtams visādu dronu/action kameru apskatos.

Iznāk jaunais modelis - Funkcija X darbojas tik lieliski, tik labi, nu vienkārši aptaisīties, cik lieliski.
Paiet gads. Iznāk nākamais modelis - nu tad beeeidzot funkcija X sataisīta un tagad darbojas lieliski, bez visiem tiem gļukiem, kas bija iepriekšējam modelim.

Tāpēc man visi tie apskati besī.

• Patīk 1

Pirms 14 minūtēm , HIGH-Zen teica:

Nez, kas viņās tāds iekšā ir? Dimanti un zelts? kaut kādi metāla sieta statori laikam ir baigi dārgie.

Man šķiet, ka cenu uzdzen augšā ar skaistu kārbiņu un interesantu austiņu stilu, bet iekšā ir visparastākie skaļruņi. Galvenais cenu neuzlikt par lētu, gan jau kāds "melomāns" nopirks. :D

luuk, shii foruma auKstaakais lidojums. Te pat nav ko piebilst.

Pirms 7 minūtēm , oxygen teica:

izrādās ka par mīnusiem ni un ni bet tie ir diezgan jūtami. 

Loģiski ka par mīnusiem neviens nerakstīs/neteiks. Ja pateiksi, tad nākamo produktu apskatam nedabūsi vai arī būs jāpērk pa savu naudu 😂 

Pirms 4 minūtēm , versatile teica:

Šitas ir baaaigi jūtams visādu dronu/action kameru apskatos.

Iznāk jaunais modelis - Funkcija X darbojas tik lieliski, tik labi, nu vienkārši aptaisīties, cik lieliski.
Paiet gads. Iznāk nākamais modelis - nu tad beeeidzot funkcija X sataisīta un tagad darbojas lieliski, bez visiem tiem gļukiem, kas bija iepriekšējam modelim.

Tāpēc man visi tie apskati besī.

nu, jaa, ir arii taadi briinumi. Tieshi taapeec ir jaaug. Jaameegjina teemaa saprat gan terminologjija, gan meeriijumu rezultaati, gan atfiltreet apmaksaatos ''chomus'' un neitraalus apskatus/profesionaalaaku skatu.

Pirms 1 minūtes , AndrisBB teica:

Loģiski ka par mīnusiem neviens nerakstīs/neteiks. Ja pateiksi, tad nākamo produktu apskatam nedabūsi vai arī būs jāpērk pa savu naudu 😂 

pamulkji, ir arii apskatnieki, kas principiaali pat atlaides neizmanto. Ir taadi. Arii es principiaali pieturos pie shaada skata.

Pirms 58 minūtēm , DM101 teica:

klau, tas, ka tu pat 10X leetaakas nevari nopirkt - nu, taa ir tava personiigaa probleema.

Interesanti pa cik pērk profesionāļiem, kas darbojas šajā jomā, darbadevēji?

Edited by Aigars

Just now, Aigars teica:

Komponisti, muzikanti, ierakstu studiju operatori u.t.t. Visi, kas ar mūziku pelna naudu.

nu, pag.

te ir RADIKAALI atskjiriigas grupas/gadiijumi/situaacijas!

ierakstu studiju chalji, kas darbojas ieraksta procesaa un muuzikji ieraksta laikaa: lieto kontroles ausis. Shiim ausiim jaabuut kaut kaadai speejai pusliidz [ne]pareizi atskanjot vokaala dalju [no paarsimts Hz liidz paaris KHz]. Passive soundstage, detalizaacija, aarpus shii spektra - nav buutiski. Svariigi - buut closed back.

Vechi, kas miksee/masteree [ja lieto ausis, kas nav 1.izveele pareizi deelj soundstage ierobezhojumiem] - jaa, te prasiibas ir augstas. Lieto orto/izo/statiku. NELIETO ne 7506, ne 777 utml.

Muuzikji konchos, klausoties muuziku, utjpr. LJOTI atsskjiriigi. Piem., Z. Liepinjam, J. Luuseenam - mega prasiibas pret apskanjoshanas setu, taa kvalitaati. Arii austinjaam. R. Paulam - pofig. Prasiibas nekaadas. Koncii redzeets ar HD600/650 uz ausiim. Bet pret priekshu - nulles prasiibu.

Muuzikji - atkal: studijaa/rakstot, mikseejot/mastereejot, vai baudot muuziku/rezultaatu? Katram posmam - savas ausis, savas prasiibas.

• Patīk 1

Pirms 9 minūtēm , Aigars teica:

Man jau interesē tikai cenu diapazons.

kontrolei: 100..300 naudas [7506, 770, utjpr. darba zirgi]

mikseeshanai/mastereeshanai: 1K un uz augshu [Audeze vai HifiMan open back +orto/izo/statika]

muuzikas baudiishanai: 1K liidz...

INTRASERVERNET

Visi nevar but apskatnieki. Neesu muzikis ne audiofils. Bet tas ka nemaku izstastit profesionali, to atskiribu kaa es dzirdu skanejumu, nenozime ka es ka parastais lietotajs nedrikstu padalities ar iespaidiem?

pirms 2 stundām , Aigars teica:

Komponisti, muzikanti, ierakstu studiju operatori u.t.t. Visi, kas ar mūziku pelna naudu.

Negribu vispārināt, bet man zināmie apkārtesošie mūziķi galīgi neizceļas ar labu gaumi privātajai audio tehnikai. Bet uzsveru uz to ko paši klausās mūziku, nerunāju par studiju iekārtām, instrumentiem un tamlīdzīgi :D

Edited by spameris

Pirms 16 minūtēm , spameris teica:

Negribu vispārināt, bet man zināmie apkārtesošie mūziķi galīgi neizceļas ar labu gaumi privātajai audio tehnikai. Bet uzsveru uz to ko paši klausās mūziku, nerunāju par studiju iekārtām, instrumentiem un tamlīdzīgi :D

pirms laicinja bija filma par ''revolucionaariem'' Uldi Rudaku un Dambi. Nu, tie vispaar kaut kaados pusbomzhu apstaakljos dziivo. No skanjas - zem gultas pamestas S90 :D 

pirms 11 stundām , HIGH-Zen teica:

Gaming Headset Genesis Argon 100

atbilst. Cena: 8 EUR

Šī čata iespaidā, vēlētos redzēt melomānu, kurš notestētu visas iepriekšminētās ausis.

Nebrīnītos, ka par 8 EUR var dabūt ne sliktāku skanējumu par 200 EUR vērtām ausīm :)

Šis man atgādināja laiku, kad muļķis būdams (jauns un dumjš), nopirku "gaming" ausis (~300eur), balstoties uz čoma ieteikumu. Super duper mega afigennākās ausis, skaņas kvalitāte, viss mega, atvečaju.

Nopirku, un jau pirmajā dienā sapratu, kāds auns biju. Dažiem cilvēkiem vienkārši ir zīlonis uz ausīm uzkāpis, cita skaidrojuma tam vienkārši nav.

Edited by optimuss

nu, kaut vai par taam Dali runaajot.

Reku Dali

jaa, te var diskuteet, kaads head modelis izmantots, vai tas ir kalibreets, bet jebkuraa gadiijumaa - wtf? Vai ir veerts shaadas ausis klausiities? :D 

19.11.2024. , 01:26, INTRASERVERNET teica:

Par T+A Solitare T dizaina baltas izskatas tiesham loti zolidi. Man tas vienkarsi ir velme pameginat, ko dargakas wireless anc spej sniegt. Es tik biezhi nemainu austinas, bet velos tomer palutinat sevi reizem ar ko ipashu uz ko ir sava zinja vaajiiba.

Pameginot dazhadas austinas ir radusies kada atlase.

Mana virsotne joprojam ir AKG K845BT, Sennheiser PXC550, Byerdynamic DT770 Pro, Harman/Kardon BT, Sony WH-1000XM*, Bang & Olufsen H9, Bose QC15/25, AE2W

No visiem šiem augšminetākiem un izklāstītākiem modeļiem Studijā man ir ērtākie, -Bayeri.   :)  Viņi ir precīzākie.

Tas laikam manam ieradumam spēks, mēģini AKG, Senheiser paklausīties. Te būtu jaut. retorisks. Ko vēlies no tā visa sadzirdēt? 

pirms 1 stundas , Edis7 teica:

No visiem šiem augšminetākiem un izklāstītākiem modeļiem Studijā man ir ērtākie, -Bayeri.   :)  Viņi ir precīzākie.

Pag. "Preciizaakie" pagjeer saliidzinaashanu. Ja tev no visa taa lista ir tikai 770,tad ko - saliidzini 770 ar 770 un 770 ir "preciizaakaas"? Un ko noziimee "preciizaakaas"? Kaadaa izpratnee?

pirms 1 stundas , Edis7 teica:

Tas laikam manam ieradumam spēks, mēģini AKG, Senheiser paklausīties. Te būtu jaut. retorisks. Ko vēlies no tā visa sadzirdēt? 

Stop,stop. Piem., senniem ir desmitiem modelju,kas skan radikaali atskjiriigi. Jeb poh?

1 stundu atpakaļ, DM101 teica:

Stop,stop. Piem., senniem ir desmitiem modelju,kas skan radikaali atskjiriigi.

Iespējams ka tā. Nekad viņus radikālā skanējumā nesmu salīdzinājis.

1 stundu atpakaļ, DM101 teica:

Ja tev no visa taa lista ir tikai 770,tad ko - saliidzini 770 ar 770 un 770 ir "preciizaakaas"? Un ko noziimee "preciizaakaas"? Kaadaa izpratnee?

Tiešā. Ja tev ir austiņas, kuras gadiem lietojot kā monitorus, tu saproti, ka dzirdi visu, t.sk.mūziķu feilus,uz pults savedot kopā trekus.  Vāciešiem un viņu AKG, Seenheiser, Bayerdynamic , tālāk noteikti nediskutēšu par subjektīvu lietu,kā skanējumu :)   

Pirms 27 minūtēm , Edis7 teica:

Iespējams ka tā. Nekad viņus radikālā skanējumā nesmu salīdzinājis.

Tiešā. Ja tev ir austiņas, kuras gadiem lietojot kā monitorus, tu saproti, ka dzirdi visu, t.sk.mūziķu feilus,uz pults savedot kopā trekus.  Vāciešiem un viņu AKG, Seenheiser, Bayerdynamic , tālāk noteikti nediskutēšu par subjektīvu lietu,kā skanējumu :)   

nu, nezinu, vai paarsteigshu, bet shis nav pats lielaakais sviests, ko esmu lasiijis/dzirdeejis no ''studiju'' publikas. Viens mums LV zinaams kadrs [arii industrijaa paardesmit gadu], uz jautaajumu - kaa tu izveelies efektus/pluginus, ko izmantot, atbildeeja: nu, es njemu peec kaartas. Iesleedzu/izsleedzu. Ja peec piemeeroshanas skan ''labaak'', atstaaju. Ja sliktaak, atcelju :D :D :D

• Haha 1

Jau sen bija neizpratne- kas tas pa brīnumu ir šeit joprojām ir "leģendārais Kaspich". Varbūt pirms tālākās diskusijas man kāds apskaidros šo brīnumu?  Sevi cienošam speciālistam it kā nebūtu diži jāslēpjas. Bet kaučkādai leģendai tomēr ir jābūt.- ja nav romantikas... - nav kaspiča....:)    

Edited by Long John

• Zin... changed the title to Beyerdynamic, AKG, Audio-Technica u.c. HIFI austiņas.