Jump to content

1188 akcija interneta pieslēgumam


Didzis
 Share

Recommended Posts

Kas tas par brīnumu 1188 mājaslapā  https://internets-televizija.1188.lv/?utm_source=1188&utm_medium=poga&utm_campaign=1188internets

Kopš kura laika 1188 nodarbojas ar internetu un televīziju? Salīdzinājumā ar Lattelecoma 17,50 salda cena. Man protams nafig nevajag viņu televīziju, bet pa 11,88 jevrikiem 100mbps nav slikti. Kādi tur zemūdens akmeņi? Cik saprotu, ja atteikšos no Lattelecom, tad viņi man to pašu dos pa tādu naudu?

Link to comment
Share on other sites

Principā tiek izmantots tas pats LTK, bet cena saldāka.
Vēl pluss - tas viss ar beztermiņa līgumu. Ja būs sarežģījumi, varēs atteikties jebkurā laikā.
Zemūdens akmeņus nezinu un ceru, ka nebūs, jo vienā adresē šo tikko pieslēdzu :)
PAr otro TV dekoderi jāpiemaksā biki, bet tas jau laikam tevi neinteresē.

Link to comment
Share on other sites

Tad varbūt es varu nečakarēties ar jaunu provaideri 1188, bet izspiest no LTK to pašu cenu. Teikšu, ka eju no viņiem prom, vai arī lai dod pa 11,88 . Kautkā jocīgi sanāk. Televīziju man točna nevajag.

Link to comment
Share on other sites

Iesi prom pie Lattelekom? :> Līgumā parādās LTC. Apmaksas kārtība, par pirmo mēnesi priekšapmaksa + turpmāk jābūt automātiskajam maksājumam. Cenšas no citiem ISP izspiest sulu, gan jau pēc laika būs cena kā visiem citiem LTC pakalpojumiem.

 

Vēl viena jautrība:

Lai pieteiktu elektronisko sakaru tīkla bojājumu vai elektronisko sakaru pakalpojumu saņemšanas traucējumus, Klients var sazināties ar palīdzības dienestu internets-televizija.1188.lv 24 stundas diennaktī bez maksas. Klienta zvani uz klientu apkalpošanas tālruni 90001188 darba dienās 8.00-20.00 un sestdienās 9.00-18.00 ir papildpakalpojums par interneta vietnē internets-televizija.1188.lv noteikto tarifu.
Labots - maize
Link to comment
Share on other sites

būs jāpameklē kaut kāda infa... kaut ko jau esmu pa ausu galam dzirdējis, It kā produkts zemo cenu publikai, pieejams lielākajās pilsētās... Mums neļāva utilizēt morāli novecojušos 1910 dekoderus, bija jāsūta uz centrālo noliktavu visi lietotie...

 

 

Neuztveriet pagaidām manu teikto par "pilnu rubli", mēģināšu precizēt info 

Link to comment
Share on other sites

 

 

izspiest no LTK to pašu cenu

Tas ir iespējams. Nepateikšu precīzi kā tas notiek, bet pa lielam pietiek pavaidēt "gribu pārtraukt līgumu, man patīk kāda cita ISP cena, bet varu pārdomāt, ja varbūt varat iedot atlaidi", un viņi "jā protams" un tavam esošajam beztermiņa līgumam nomet no cenas kādu piecīti. Trū stōrī.

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Klientu atbalsts 1188.lv pajalpojumam par bargu naudu. Nav bezmaksas 177, bet gan 900tais numurs. Nevar pazvaniit un pateikt man kompis lago, kas vareetu buut par vainu.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

ykristaps

 

 

bet izspiest no LTK to pašu cenu. Teikšu, ka eju no viņiem prom, vai arī lai dod pa 11,88 . Kautkā jocīgi sanāk. Televīziju man točna nevajag.

Pirms pus gada tīri netīši tā sanāca. Lietoju LTC Optiku+TV un maksāju 25.90. Tajā pat laikā Baltcom piedāvāja 11eur tikai par internetu. TV ieslēdzu reizi pus gadā, domāju kuj sņim. Nebiju domājis ar viņiem kaulēties par cenu, zvanu 177 un prasu kā notiek atteikšanās no viņu pakalpojumiem. Uzdeva tikai vienu jautājumu "kāpēc vēlaties atteikties", teicu, ka ir labāks piedāvājums. Sīkāk neko neprasīja kāds piedāvājums un kādās naudās, tikai, lai 3-5 dienu laikā gaidot zvanu ar instrukcijām. Sazvanīja tad mani jau laipnāks cilvēks (bet protams), prasīja, kas mani neapmierina. Teicu, ka viss OK. Ienācies cits piedāvājums un vēlos atteikties no LTC pakalpojumiem. Ok, lai gaidot zvanu nākamajā dienā. Nākamajā dienā saruna sākās ar to,ka esmu super duper LTC klients (mhm 3 gadi :whistle2:  ), ka man ir speciāls piedāvājums - 14.90eur (TV ar to pašu optiku). Piekritu, lai jau paliek. Mazāka jezga, cipars arī labs. 

Link to comment
Share on other sites

Vakar vakarā atzvanīja no 1188 un paskaidroja, ka pakalpojums pieejams tikai lielajās pilsētās. Lielvārdē pagaidām nē. Protams ļa,ļa,ļa, ka viņi ņems vērā un noteikti man paziņos, kad pakalpjums būs pieejams. Es to saprotu tā, ka šī ir akcija pret konkurentiem lielajās pilsētās, kur kāpņutelpā vairāki optikas gali. Lattelecom jau pats nevar cenu nomest, tapēc to dara apakšuzņēmējs. Labi, paturēšu pa radiolinku  optiku, kuru maksāju divatā, bet par DSL būs jākaulējas. Gribas tomēr rezervēšanu pieslēgumam, jo optika nāk no bijušās armijas pilsētiņas, bet tur ar elektrību visu laiku problēmas. Vēl no krievulaikiem viss gorodoks sēž uz viena skaitītāja. Latvenergo pieprasa pārvilkt elektroinstalāciju un savus ''viedos'' skaitītaājus neliek. Iedzīvotājii maksā vietējam komunālo pakalpojumu sniedzējam. Protams, tagad cilvēki vinnē, jo nav jāmaksā par pieslēgumu. Tā kā, diez vai kas mainīsies un būs dienas, kad optika nestrādā, jo nav elektrības.

Link to comment
Share on other sites

Bruketajs

Lattelecom GePON optikai (ceru, ka pareizo paveidu nosaucu) pavisam netraucē dažādu "gorodoku" elektrības problēmas - mans pieslēgums sēž uz 12V ups un kad visi Ozolnieki slīgst tumsā, optika turpina strādāt. 

Link to comment
Share on other sites

Man tak jaŗēķinās ar to cilvēku, no kura ņemu optiku. Tur sieva bija neapmierināta, kad upsis, pēc katras španunga noraustīšanās, regulaŗi pīkstēja. Protams, var pīkstuli nokniebt, bet kaste vienalga klakšķēs. Kad vīrs atnāk no darba un viņam vajag internetu, tad viss tiek pārstartēts un atkal strādā. Ar cilvēkiem jau nav viegli sadarboties un ne visur datoristi dzīvo, kas lietas saprot. Cita lieta, ka divdesmit gadus vesala pilsētiņa var dzīvot uz viena Latvenergo skaitītāja, manuprāt ir unikums. Latvenergo tapēc ir miljoni peļņas, bet kautkādām desmit mājām sakārtot elektroapgādi naudas nepietiek.

Link to comment
Share on other sites

Es to saprotu tā, ka šī ir akcija pret konkurentiem lielajās pilsētās, kur kāpņutelpā vairāki optikas gali. Lattelecom jau pats nevar cenu nomest, tapēc to dara apakšuzņēmējs.

 

 

pareizi saproti. Pie tam arī serviss par klasi zemāks. Apkalpo ne LTC tehniķi, bet visādi līgumnieki. Un ne Ogrē, ne Lielvārdē šo nav (vēl nav), gan jau tāpēc arī nav pieejams

Labots - Lapais
Link to comment
Share on other sites

_dunduks_

Būtu viņu pakā kāds Discovery kanāls, es sen jau būtu pie viņiem pieslēdzies.

Man šī akcija pasta kastītē jau pirms 1/2 gada bija iemesta.

Link to comment
Share on other sites

Bruketajs

 

 

Man tak jaŗēķinās ar to cilvēku, no kura ņemu optiku. Tur sieva bija neapmierināta, kad upsis, pēc katras španunga noraustīšanās, regulaŗi pīkstēja.
 

Lemonā ir baroklis ar 13.8V izeju un akumulatora pieslēgumu - kompaktāk kā upsis un nekas neklakšķ un nepīkst un ja pieliksi Mikrotik rūteri, pēc sprieguma krišanās aizsūtīs tev mailu par elektrības zudumu.


 

 

Latvenergo tapēc ir miljoni peļņas, bet kautkādām desmit mājām sakārtot elektroapgādi naudas nepietiek.

Redzi, Latvenergo nav vairs nekādas saistības ar vadiem un rozetēm - tas ir tikai tirgotājs - Sadales tīkli ir tas kantoris, kas visu labo, bet tiem neko nevajag un negribās. Tā arī dzīvojam. 

Link to comment
Share on other sites

 

 

Mikrotik rūteri, pēc sprieguma krišanās aizsūtīs tev mailu par elektrības zudumu
Tad man būs pilna pastkastīte ar spamu no tā rūtera :sarkasms:  Tu laikam nesaproti, kas ir bijusī armijas pilsētiņa. Tur asfalts nav labots no krievu laikiem, stāv pamestas daudzstāvu mājas, kuras neviens nenojauc, kāpņutelpu sadales skapjos valda apsolūts bardaks, starp mājām, pa gaisu, novilkti pagaidu elektrības kabeļi un ''pagaidu'' jau karājas desmitiem gadu, bet Tu man par rūteri, kurš mailus sūta.
Link to comment
Share on other sites

un kāpēc Latvenergo/Sadales tīkliem būtu tādā miskastē jālien, ja pašiem iedzīvotājiem neko nevajag? Buldozeru tur drīz jāsūta.

Link to comment
Share on other sites

kur tas ir?

Nekur jau tālu, tepat Lielvārdē bijusī Lielvārdes lidlauka armijas pilsētiņa.

 

ja pašiem iedzīvotājiem neko nevajag

  Vot par to es arī brīnos. Tak cik tur tās ielas laukums gar 75 dzīvokļu māju. Uz dzīvokli varbūt 5 kvadrātmetri. Samestos un ar pašām dārgākajām akmens flīzēm varētu noflīzēt, bet nekā. Kopus cūka nebarojas, dzīvokļi privāti, teritorija arī un pašvaldība asfaltu labo tikai līdz pilsētiņai. Otra problēma, tas jau guļamrajons, jo darba uz vietas nav. Kā man viens iedzīvotājs pateica, tumsā aizbraucu, tumsā atbraucu, neko neredzu un man poh** kā te izskatās. Lattelekoms protams savu optiku savilka, jo 550 dzīvokļu kompakts rajons viņiem bija interesants, bet Latvenergo vieglāk vienu skaitītāju turēt un neņemties ar 550 klientiem.

Lai gan, neba nu šīs mājas kas unikāls. Pilna Latvija ar tādiem rajoniem, Kuros iedzīvotājiem viss poh**. Labi, tas jau ne par tēmu/

Labots - Didzis
Link to comment
Share on other sites

Cena laba, bet ja nav interaktīvā tv, tad var iet tālāk. Kaut kā ātri pierod pie tv bez reklāmām :) 

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

_dunduks_
Kaut kā ātri pierod pie tv bez reklāmām

Vai tad skatoties arhīvā reklāmas vairs netiek rādītās?

Bet nu krietni mazāk to reklāmu nekā live televīzijā - tas nu noteikti.

Labots - _dunduks_
Link to comment
Share on other sites

 

 

Vai tad skatoties arhīvā reklāmas vairs netiek rādītās?

 

30 sek pirms raidījuma un ne pirms visiem. Pārējās pārtinamas. 

Link to comment
Share on other sites

_dunduks_

Pēc laika viņiem noteikti būs 'akcija' :D - par 35 eur/mēn - skaties televīziju pilnīgi bez reklāmām

Link to comment
Share on other sites

 

 

Parastā viņu virszemes apraide, tikai pa kabeli.

Pa koaksiālo? Bet ja mājā nav koaksiāļa tīkls?

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...