Jump to content

Internetveikals nepiegādā preci, ne atgriež naudu


psihiatrs
 Share

Recommended Posts

 

 

Man interesee vai sazinoties ar banku nav iespejams atgut naudu.

 

Teorētiski tad, ja maksājums ir bijis ar karti. Ja pārskaitījums, tad no way. Banka nav iestāde, kurai būtu jāizšķir civiltiesisks strīds.

Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET

e = d Ja tev ir pirkuma apstiprinosh papirs, ka preci esi pircis no taa veikala un ka taa summa ir taa, vai banka neatgriezh? Protams iespejams, ka bus nepiecieshams papirs no policijas, ka ir iesniegts iesniegums policija utml. Es nemaku teikt kaa ir latvijaa, bet Lielbritanijaa, tas notiek shaadi.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Paziņa pasūtīja preci internetveikalā ar priekšapmaksu. Summa 700 Eur. Prece netika saņemta un naudu arī nepārskaita. Telefoniski tiek melots, ka piegādās preci, bet nepiegādā. Tad teica, ka esot pārskaitīta nauda, bet protams kontā nekas neienāk. Kāda būtu pareizākā rīcība? Policija pagaidām saka, lai pagaidot. Bet ir jau pagājušas 2 nedēļas un nekas nevirzās, nauda iestrēgusi.
  Šajā situācijā ieteiktu arī saglabāt visu info no datora, visu saraksti ar pārdevēju, ŗēķ./ uz kā pamata tika pārskaitīta nauda,  preces apraksts. u.t.t. Ja policija tālāk izdomās nereaģēt, vajag  nosūtīt sūdzību attiecīgā rajona prokuratūrai, kad ir saņemts atteikums no policijas par lietas izmeklēšanu. Policija nevar tā vienkārši no savas galvas izdomāt un bez pamata atteikt.     
Link to comment
Share on other sites

psihiatrs

Paldies, biedri! Pagaidām varam apturēt breinstormingu, jo veikals sola atskaitīt naudu tuvāko stundu laikā. Cerams turēs vārdu.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Pasūtīju preci t.e.r.a(punktus izņemt) ogres ineta veikalā, ir kādam atsauksmes ?
 

ik pa laikam pasūtu. Ogrēniešiem jau lielas izvēles nav, ja grib saņemt Ogrē bez priekšapmaksas. Pa lielam ir OK, ir bijis kad pasūtīju sīkumus (lētās uSB fleškas) un kad piegriezās gaidīt (laikam otrajā nedēļā), gāju uz vietas skaidroties. Izrādās ka tieši tās viņi pasūta kaut kur polijā un tad 3 nedēļu laikā... teicu ka man po precīzs modelis, lai dod citas, kuras tuvāk un nav tik ilgi jāgaida. Dabūju uz vietas, neatejot no kases...

Link to comment
Share on other sites

alusbundza

 

 

Nodzēsu, lai tev mierīgs prāts,

tas dzimšanas datums tikai svarīgs ir sievišķiem, (lai kādu džeku apčakarētu), man pie kājas, ja kāds zina vai nezina, kad esmu dzimis ..... 

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...