Jump to content

Failu apskate e-pastā


traukss
 Share

Recommended Posts

Lietoju inbox.lv,saņemu rēķinus un citus failus.Vairākus gadus saņemot failu PDF klikoju nevis uz "lejuplādēt"  jeb  "saglabāt uz inbox files" bet uz brīvo laukumu un parādījās iespēja atvērt ar Adobe Acrobat(jeb lejuplādēt).Ērti atvēru,iegāju internetbankā,apmaksāju,aizvēru un ok.Tagad var tikai lejuplādēt,tad atvērt un pēc tam neaizmirst izdzēst no datora-savādāk tur sakrāsies miljons nevajadzīgu failu.Vēl moments-daži faili jāizdrukā-tad neļauj tagad to vienkārši izdarīt-atveriet one note un tur to dariet,tas man neizdevās,tikai ar labo klikšķi izdevās atvērt ar "lasītāju" un tad beidzot izdrukāt.Vai nevar kaut kā vienkāršot šo lietu?

Link to comment
Share on other sites

Stepselis

Tas nav atkarīgs no inbox.lv, bet gan no pārlūkprogrammas. Ar Opera 12.18 viss notiek tāpat kā agrāk.

Bet mani arī interesētu, kā to atrisināt jaunākos brouzeros.

Labots - Stepselis
Link to comment
Share on other sites

shadow118

 

 

Tas nav atkarīgs no inbox.lv, bet gan no pārlūkprogrammas.
nu tas par to PDF preview paskatīšanos, nesaglabājot, visp ir arī atkarīgs no e-pasta. Inboxā nevar, piem gmailā var gan apskatīties, gan izdrukāt pa taisno no pārlūka. Tas uz jaunākās Operas. 
Link to comment
Share on other sites

Haļava tak! :)

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Labaisjanka!Es arī lietoju Firefox un gribētu turpināt-"PDF-XCange viewer kā noklusēto pdf skatītāju"-tas ir kaut kas cits kā Acrobat Reader un var nomainīt?Un kā ar drukāšanu,vai to arī var vienkāršot?

Link to comment
Share on other sites

Bija forumā par šo runāts. Šī lieta parādījās ne tikai inbox.lv, visur... pēc W10 atjauninājuma iekš Edge. Tai pašā laikā caur IE viss joprojām pa vecam. Kādu pārlūku izmanto? Pamēģini caur IE. Darbosies.

Kāpēc nevarētu e-pastu caur browseri apskatīt. Piemēram, pie sveša datora, tikai caur browseri, ne jau veidosi svešā Outlookā vai kādā tur e-pasta aplikācijā savu e-pasta kontu, paroli vadīsi.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...