Jump to content

Biedri! Sveicu visus ar jauno 'pasaules' prezidentu!


ImissimI
 Share

Recommended Posts

 

 

Pavilkšu vēl paralēles ar Reiganu... Es, protams, nezinu (un jūs arī neviens nezināt), vai tā ir taisnība, bet klīst tāds uzskats, ka Stratēģiskā Aizsardzības Iniciatīva bija burbulis speciāli iizpūsts, lai noliktu uz ceļiem PSRS ekonomiku.

Kapēc klīst? Visi “zvaigžņu kari” bija plānoti un sasniegtais rezultāts pārsniedza optimistiskās prognozes. Bet Krievijai impēriskā domāšana ir joprojām saglabājusies un ir vajadzīgs ideoloģiskais pretinieks nr1.ASV. Iestāsies ar ASV ''mir, družba, fesķivaļ'' krievs vēlreiz uzkāps uz tā paša grābekļa.

  • Kādas šausmas! 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

Kapēc klīst? Visi “zvaigžņu kari” bija plānoti un sasniegtais rezultāts pārsniedza optimistiskās prognozes.

Nu man nav informācijas, lai apgalvotu, ka visi tie plāni par orbītā bāzētiem rentgena lāzeriem bija dezinformācija no sākta gala. Bet, jā, par tām prognozēm Tev taisnība.

Link to comment
Share on other sites

alusbundza

 

 

naakamie triis ieraksti sjajaa topikaa nedeeljas laikaa = nedeeja klusuma.

 

kas tev par vainu?,  ...., ne nu visādi gadās ...., reizēm štīms aizver žalūzijas ................. 

Link to comment
Share on other sites

 

 

Nu man nav informācijas, lai apgalvotu, ka visi tie plāni par orbītā bāzētiem rentgena lāzeriem bija dezinformācija no sākta gala. Bet, jā, par tām prognozēm Tev taisnība.

Mēģināšu pēc iespējas īsāk. Izlaižot tehnoloģiskā kara posmu sacensībā PSRS un ASV ''kurš pirmais raķeti palaidis, kurš uz Mēness nosēdies”. Tādēļ pārlecu uzreiz uz NASA Space Shuttle programmu. Projekts ir finansiālā ziņā pats par sevi nesamērīgi dārgs (no finansējuma ASV budž.naudas) . Bet ko viņš tehnoloģiski ietver sevī? Pirmkārt, brīvu manipulāciju ar ''zemajā'' orbītā visiem esošajiem pavadoņiem (milit/nemilitāriem), piem. Hubble vai ar jebkuru no viņiem''zemajā'' orbītā. Pēc būtības tas ir tehnoloģiski, kārtu augstāks solis. Tādēļ arī politiskajiem paziņojumiem ''varam arī Gamma,star. diapazonu'' bija rezonanse.
PSRS seko, krievi labi to saprot,-jāliek pretī. Seko kosmiskā programma “Buran” ar pamatīgu ekonomisko resursu ieguldījumu. Par šīs programmas Fiasco tuvāk gan viss būtu googlē lasāms (psrs izmaksas šim projektam).

  • Kādas šausmas! 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 4 months later...
alusbundza
‎27‎.‎01‎.‎2017 , 16:56, Edis7 teica:

Bet Krievijai impēriskā domāšana ir joprojām saglabājusies un ir vajadzīgs ideoloģiskais pretinieks nr1.ASV. Iestāsies ar ASV ''mir, družba, fesķivaļ'' krievs vēlreiz uzkāps uz tā paša grābekļa

redz kā vis mainās , Tramps atradis sev pretinieku nr1 - raķešu vīru .....

http://www.delfi.lv/news/arzemes/ziemelkoreja-draud-izmeginat-udenraza-bumbu-klusaja-okeana-cenuns-uzbruk-jukusajam-trampam.d?id=49265545


Čenuns nosauca Trampu par jukušu un norādīja, ka ASV prezidenta paziņojums ir visniknākais kara pieteikums vēsturē. Ziemeļkorejas līderis piebilda, ka Trampa runa ANO Ģenerālajā Asamblejā vien pārliecinājusi viņu, ka Phenjanas kodolprogramma ir jāturpina.

Link to comment
Share on other sites

Nu jopt!! Viņš tak skaidri un gaiši uzrakstīja

Pirms 24 minūtēm , e = d teica:

pelmeni

 

pelmenis.jpg

Labots - Zuxters
Link to comment
Share on other sites

Pirms 45 minūtēm , e = d teica:

Ko var vilkt garumā ar to pelmeni. Tak uzgrillē šamo un miers.

 

Vareņikus pārēdies neesi? Dkoreja un Japāna ir pret iebrukumu, loģisku apsvērumu dēļ. Ķīna teica, ka aizstāvēs Zkoreju, ja tajā būs iebrukums, bet neaizstāvēs, ja tā iebruks pati citur. Kas tad būs tas grillētājs, klauns Tramps? Ies pret Ķīnu, diez vai. 

Link to comment
Share on other sites

1 stundu atpakaļ, Gestapo teica:

Dkoreja un Japāna ir pret iebrukumu, loģisku apsvērumu dēļ. Ķīna teica, ka aizstāvēs Zkoreju, .... bla bla bla

 

A nav pofig? Nav nekur jāiebrūk, Sabombardē un miers. Raķešu tak netrūkst.

  • Slikti! 5
Link to comment
Share on other sites

Jā, blakus tikai valstis kas ražo 90% pasaules elektronikas! No vienas Černobiļas puseiropa klepoja, pāc tā kara pisec būs arī mums!

  • Atbalstu 1
Link to comment
Share on other sites

Pirms 7 minūtēm , jema teica:

No vienas Černobiļas puseiropa klepoja

Černobiļā izmestā radioaktīvā materiāla daudzums pēc dažādām aplēsēm bija kā pēc ~100 vidēja izmēra atombumbu uzspridzināšanas....

Un nekāda pus eiropa neklepoja! Nevajag jau pārspīlēt. 


Ja tas konflikts nekļūs globāls, mums domājams ka nav ko baidīties, vienīgi LV karavīriem gan būs jāiet karot palīgā sabiedrotajiem! 

Bet Ķīnai, Japānai un d-korejai gan ir pamats satraukumam! 

Link to comment
Share on other sites

Amerikāņiem ir pietiekoši visādas citādas mantas bez a-bumbām, ar ko kimu izcepināt un šamā svarīgākās ieroču rūpnīcas nobombardēt. Ja šie paši savā stulbumā uzraus kaut ko, nu tās viņu problēmas. Cilvēku tāpat tajā reģionā ir tik daudz, ka nelielu sarukumu pasaule kopumā pat nejutīs.

  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

Pirms 26 minūtēm , e = d teica:

A nav pofig? Nav nekur jāiebrūk, Sabombardē un miers. Raķešu tak netrūkst.

 

:D

Nu nebūs nekad tā. Jeņķi var atļauties bombardēt tikai tos, kuriem nav aizmugures, tā bija agrāk un ir tagad. Neiztirzājot starptautiskās valstu attiecības, simtiem dažādākos līgumus un citu huiņu. 

 

Pastāstīšu pasaciņu.
Tagad fiksi sabombardējam Rausīti, sametam pa stratēģiskajiem objektiem un miers, bet Rausītis pārīti bumbu ir paglabājis nevienam nezināmā vietā nebaltiem laikiem. Kas atliek, nospiest pogas, jo tāpat jau viss ir pofig. Pēdējais izmēģinājums bija labs un bumba davilka 3700km~ , tad varam paņemt atlantu un nomērīt, kas atrodas 3700km attālumā no Zkorejas, diezgan skarba bilde. Es Rausīša vietā tēmētu uz Tokiju un Seulu, nu tā, lai visiem jautri. Ja bumbu pagrabā tā pavairāk, ta pieķert klāt rādiusā esošos kodolobjektus pie viena, nu tā lai pavisam jautri un visiem, kas ir uz Zemes. 

A tā, domāju, ka nekāda karadarbība tur nebūs vismaz pagaidām, ja vien Rausītis Ķīnu nenokaitinās, neko priecīgi viņi nav par izdarībām

Domāju, ka pirmās ziepes būs saistībā ar Irākas Kurdistānu, hvz kāpēc pie mums par to nerunā, bet tur var trakas lietas notikt. 

Link to comment
Share on other sites

Tas gan! Domājams ka ikvienam saprātīgam cilvēkam ir skaidrs ka ASV+sabiedrotie var notīrīt z-koreju maksimums pāris  nedēļu laikā arī bez atombumbām. Ar ātomu - tur nez vai pat vienas zemūdenes arsenālu vajadzētu. Labs piemērs bija Irāka, kura praktiski neko nevarēja pret ASV pasākt. 

Link to comment
Share on other sites

Pirms 3 minūtēm , Gestapo teica:

Kas atliek, nospiest pogas, jo tāpat jau viss ir pofig. Pēdējais izmēģinājums bija labs un bumba davilka 3700km~ , tad varam paņemt atlantu un nomērīt, kas atrodas 3700km attālumā no Zkorejas,

 

20 minūtes pēc tam, kad ASV izlems cepināt pelmeni, nevienu raķeti palaist šie vairs nebūs spējīgi.

  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

Kā Tu to zini? Domā viņi tur tikai zelē rīsus un aizlūdz par Irsenu? Domāju, ka tur ir sen visādi B, C, D... plāni, ne velti jau tik ilgi blokādē dzīvo un būvē savu militāro spēku, Ūdeņraža bumbas ebajā nevar nopirkt. 

Link to comment
Share on other sites

Pirms 12 minūtēm , Gestapo teica:

Pēdējais izmēģinājums bija labs un bumba davilka 3700km~

Davilkt ir viens, otrs ir trāpīt mērķim. 

 

Bet jā - Kā jau teicu - Japānai ir pamats uztraukties!

Daudz rausītim to bumbu principā būt nevar! Jo iegūt bagātināto urānu vai ieroču plutoniju lielos daudzumos principā ir neiespējami! 

Priekš pirmās urāna atombumbas, ko ASV uzmeta uz Hirosimas visa asv rūpniecība bagātināja urānu 3 (!!!) gadus!  Ar plutoniju gāja labāk un tas tik iegūts priekš 2 bumbiņām - vienu  uzspridzināja poligonā lai pārbaudītu un otru virs Nagasaki. Neviens tajā laikā to nezināja, bet ASV kodolpotenciāls 1945 ar to arī bija cauri! Lai uztaisītu vēl kādu bumbiņu ASV vajadzētu vēl vismaz gadu, ja ne vairāk! 

 

Ak jā, un atombumbas no ekonomiskā viedokļa ir pagalam neizdevīgas  - nu ļoti dārgs tas prieks ir! 

Link to comment
Share on other sites

Un, kā , domā  tas kims absolūti neko nedarīs kamēr amerikāņi bumbos? Nemaz tik viegli nebūs ar parastajiem sabumbot to Ziemeļkoreju, ja paskatās viņu kalnaino reljefu . Paskatāmies cik tam kimam ir smago ieroču tipa tālšavēju lielgabalu. Pat ja daļu iznīcina, atlikusī parvērtīs gruvešos Seulu. Tāpēc arī Dienvidkoreja ir satraukusies . Plus , visam pa virsu ja tomēr palaidīs kādu raķeti ar kodolbumbu. Notrieks/nenotrieks tās pretraķešu iekartas ? Tik mācībās vis ir baigi smuki, dzīvē - izpruks kāda un sabumbos Tokiju.  Vispār , pa lielam abas puses blefo, bet var gadīties kāds gudrītis , kas ņem visu pa pilnu un nospiež kādu ne to pogu. Tad arī būs ... Iedomājos ja startē kādas amerikāņu starpkontinentālās un par to nezin ne krievi ne ķinieši. Baidos ka automātiski tiks spiestas sarkanās pogas viņu pusē, jo nezini jau īsti kam domātas tās pirmās. Ar to arī būs šai cilizācijai gals.  Vispār baigais neatrisināms mezgls. Jo tālāk, jo štuntīgāk, bet ... Cerības ka Ķina arī pa max sankcijas pret kimu. Un nav ko arābus salīdzināt ar korejiešiem. Nu  atcerāmies kā gāja korejas kara laikā . Protams bija palīgi no ķinas u psrs, bet....

Link to comment
Share on other sites

Pirms 2 minūtēm , oxygen teica:

Baidos ka automātiski tiks spiestas sarkanās pogas viņu pusē, jo nezini jau īsti kam domātas tās pirmās.

Nu nu! Mūsdienu radaru sistēmas jau nu var noteikt raķetes trajektoriju un galamērķi ar pietiekamu precizitāti! 

Link to comment
Share on other sites

Pirms 4 minūtēm , oxygen teica:

Notrieks/nenotrieks tās pretraķešu iekartas ?

 

2 tak Japānu jau pārlidoja, ko nenotrieca? :)

Link to comment
Share on other sites

Šai sakarā, nevaru īsti saprast kāpēc tās pāris Kima raķetes, kas nolidoja tos 3k km, netika notriektas?

 

Gestapo jau paspēja. :)

Labots - Racer
Link to comment
Share on other sites

Pirms 3 minūtēm , oxygen teica:

Protams bija palīgi no ķinas u psrs, bet....

Nevis bet, bet tieši tāpēc arī ASV atkāpās! Bija plāni izveikt kodoltriecienu pa Ķīnu. Un vajadzības gadījumā arī pa PSRS. Jo tajā laikā Ķīnai atombumbu nebija un CCCP bija stipri maz! 

Tomēr ASV vēl labi atcerējās otro pasaules karu, negribēja jaunā, globālā konfliktā iesaistīties.


Pirms 1 minūtes , Racer teica:

Šai sakarā, nevaru īsti saprast kāpēc tās pāris Kima raķetes, kas nolidoja tos 3k km, netika notriektas?

Varbūt tāpēc ka pārlidošana notika stipri augstu. Pārtveršanas raķetes jau arī nav bezmaksas. Bez tam pelmenis pārtveršanu varētu kā provokāciju uztvert. 

Link to comment
Share on other sites

Pirms 4 minūtēm , Racer teica:

kāpēc tās pāris Kima raķetes, kas nolidoja tos 3k km, netika notriektas?

 

Notriekt var, kad tās tuvojas mērķim un ir jau atpakaļ atmosfērā. Kosmosā notriekt nevar. Nu labi, ASV, visticamāk, var. Bet tos aparātus pagaidām nedrīkst rādīt plašākai publikai. Putlers pieliks bikses.

Ja šauj pa okeāna viduci, tad tur fiziski tuvumā iekārtu nav, kas notriec to raķeti.

Labots - e = d
  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

Nu ja sāks bumbot koreju ar atomieročiem,tad varbūt kas sanāks . Tik par nelaimi ziemeļkoreja nav uz vientuļas salas. Apkārtējie arī cietīs pa nopietnam . Paņemat karti un apskatāties. Ar konvencionālajiem... var sanāk kā vāciešiem ar krieviem otrajā pasaules karā . Nu paņēma vienkārši uz ''masu'' kad kauluzāģim aptrūkās patronu . Nu paskatāmies cik daudz karavīru ir kimam. Un, domāju, daļa ir fanātiķu, jo komonistiem smadzeņu skalošana mēdz būt augstā līmenī. Ja tā nebūtu, sen to kimu dzimtu būtu padzinuši.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Pirms 4 minūtēm , oxygen teica:

Ar konvencionālajiem... var sanāk kā vāciešiem ar krieviem otrajā pasaules karā . Nu paņēma vienkārši uz ''masu'' kad kauluzāģim aptrūkās patronu

Kāds kaulu zāģis mūsdienās! Takš rīkosies tāpat kā Irākā - iznīcinās pretgaisa aizsardzību un tad no gaisa visu ko vajag iznīcinās. Jo blīvāk fanātiķi būs sastājušies, jo mazāk bumbu un raķešu vajadzēs! 

Link to comment
Share on other sites

Pirms 11 minūtēm , oxygen teica:

Ja tā nebūtu, sen to kimu dzimtu būtu padzinuši.

Cilvēku vairums ir kā aitas - ko gans saka, to ganāmpulks dara! 

Vakar skatījos pa TV Air crash investigators - 3 teroristi saņēma ciet laineri ar 170 (!!!) cilvēkiem uz borta un piespieda lidot uz Austrāliju. Teroristiem bija po ka nepietiks degvielas! Neko - degviela beidzās, lidmašīna  nokrašoja okeānā 120 beigti! Neticu ka starp 170 cilvēkiem nebija vismaz pāris desmiti fiziski spēcīgi vīrieši lai tiem teroristiem iedotu pa muti un pašus no lidmašīnas izsēdinātu! Bet nekā - visi sēž un gaida savu likteni - kā lopi kautuvē! 

Link to comment
Share on other sites

Par to pārtveršanu - dikti jau gribās domāt, ka tiešām negribēja, nevis nevarēja. Pašlaik jau tik filmās viss pa smuko sanāk.

Link to comment
Share on other sites

Tak palasiet kā gāja korejas karā, dīvānu varoņi, tur ASV tā pa muti no ubagiem dabūja ka maz neliksies!

Link to comment
Share on other sites

Pirms 5 minūtēm , jema teica:

tur ASV tā pa muti no ubagiem dabūja ka maz neliksies!

Krievs un Ķīnietis bija nabagi? 


Just now, Gestapo teica:

Vjetnamā jau ar neko spoži negāja

Varētu padomāt ka arī tur Krievs nepalīdzēja???? 

Link to comment
Share on other sites

Krievi arī tagad ir par Z-Koreju!

Link to comment
Share on other sites

Jums gan derētu kalendārā palūrēt. Ir jau 21. gadsimts un kopš tiem kariem ir pagājis ļoti daudz laika.

  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

uh.. dīvānā pirdēji kara eksperti :D līdz ko kāds nospiedīs sarkano pogu skaiti, ka tevis vairs nav..

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...