Jump to content

IMG StageLine PA tumbas


dovjatinsh
 Share

Recommended Posts

Sveiki! Esmu jauns biedrs ar daļējām zināšanām par tehniku..

Jautājums sekojošs, skolai ir divas pasīvās IMG StageLine tumbas, kurām rakstīts , ka jauda 700 w, pieņemu, ka maksimālā. Vajadzīgs pastiprinātājs līdz 200 eur vērtībā, skatījos muzpro.lv atradu pastiprinātāju kuram ir 500 w @4Ohm, bet tas neder jo tumbas ir @8Ohm. Varbūt kāds var ieteikt kur man meklēt veikalu, kurš varētu piedāvāt pastiprinātāju līdz 200 eur, ar normālu jaudu ~ 200 -300 w @8Ohm?

 

P.s. - kad slēdzu viņas klāt pie sava Pioneer A209R tad jau skanēja diezgan normāli, bet mans nabaga pastiprinātājs dod ārā labi ja 30 w uz katru kanālu  :sarkasms:

Link to comment
Share on other sites

700W jauda nozīmē, pie kādas tās visticamāk pašiznīcināsies.

 

500W pie 4Ohm, nozīmēs 250W pie 8Ohm. Šajā scenārijā svarīgs faktors tik daudz nebūs pastiprinātāja jauda, cik uzticamība darbā pie slodzes.

Link to comment
Share on other sites

Kaspars12

Ja pastiprinātājam ir norādīta jauda pie 4 vai 2om, tas ir labi, vienmēr var slēgt lielākas pretestības skandas, tikai jauda samazinās proporcionāli. Bet nekad nevar slēgt mazākas kā norādītas. Jaunu, ko var lietot pa 200eur nopirkt nav iespējams, pilnīga grabaža sanāk.

 

Neko nezinot vairāk par skandām teiktu, ka šis Yamaha P2500S ir labākais deal, vismaz kādi pamat krosi būs, lai tas viss skanētu normālāk. https://www.ss.lv/msg/lv/electronics/audio-video-dvd-sat/audio/amplifiers/enlkk.html

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...