Jump to content

Pastiprinātāja izvēle


teush07
 Share

Recommended Posts

Sveicināti! Nepieciešama palīdzība pastiprinātāja izvēlē! Sakarā ar to ka lieku mūziku un karaoke mazos pasākumos (> 100 m2) lai nebūtu liekas šņākoņas un foni gribētu sakar;igu pastūzi. Budžets ap200 EUR. Skaņa no kompja. aktīvās 2 tumbas (Jack) Voice kraft 15" VK 15P790 UDR RMS jauda woofer: 200 / 0,1% THD.Ieejas pretestība: 20kΩ . maksimālais SPL: 124dB / 1m . Mikšeris Behringer Q802 USB un UHF Prof bezvadu mic. Iesakiet labāko risinājumu! Savienojumi ar Jack!Paldies par ieteikumiem!

 

Link to comment
Share on other sites

Un kā pastiprinātājs tavuprāt to varētu risināt? Šņakoņu visticamāk rada tā pults un/vai satriecošais prof mic uztvērējs.

Link to comment
Share on other sites

Esmu izmēģinājis gan atsevišķi bez pults, gan bez mic.prof

Šņākoņa tumbās jau parādās kad saslēdzu tumbas un uzgriežu tajos lielākus decibelus. Ja telpa ir maziņa tad jau pietiek bet lielākās nē!

Labots - teush07
Link to comment
Share on other sites

Šņākoņa vai dūkoņa ?

Plikas tumbas bez kompja, pults un miķa  šņāc ?

Vads ir kāds iesprausts viņās  tajā brīdī - pats svarīgākais jautājums ?

Labots - Padjoms
Link to comment
Share on other sites

Kaspars12

Tā snākoņa ir bez palaistas mūzikas ? Vai mūzika skan ar snākoņu ? Attaisi vienu kasti vaļā un paskaties vai ir pasīvais filtrs, ir lētās kastes ar tādu izpildījumu, tad ārējo pastiprinātāju pieslēgt nav problēma. Ja tā kaste ir ar normālu izpildījumu un viss ir amp modulī, tad aizmirsti šo, nav izpildāms. Pārdot šīs kastes, pieliec tos 200eur un nopērc normālākas.

Labots - Kaspars12
Link to comment
Share on other sites

Vispirms paldies veči par atsaucību! Šņākoņa ir bez ieslēgtas mūzikas! Ieslēdzot tumbas var dzirdēt ka viņas mazliet šņāc tas būtu ok, bet tajos brīžos kad ar pulti skaļumu nepietiek (arī pults iet pārslodzē) piegriežu skaļumu tieši tumbā un tad jau šī šņākoņa ir daudz stiprāka. Mūzikas kvalitāti jau tas neietekmē, bet nav patīkami ka klusumā tumbas šņāc!Doma tāda ka uzliekot stiprekli pašās tumbās nevajadzēs tādu skaļumu griezt un viss būtu ok! Vai es kļūdos?

Link to comment
Share on other sites

Cik nu par to modeli var sameklēt internātos tad skatos, ka tām skandām ir arī 2 miķa ieejas, tām nav gain uzgriezts? Ja nē, tad vienkārši elektronika tajās sūds, kas patiesībā neizbrīna. Taisīt šķūningu ar ārējo pastūzi aktīvajām skandām gan jau ka var (ja tur nav aktīvie filtri, par ko šaubos), bet man šķiet bezjēdzīgi.

Link to comment
Share on other sites

Mic uz 0.Savienojums ar Jack Line IN. Gain Line uz 4 un Master uz 5. Griežot vairāk palielinās šņākoņa!

Link to comment
Share on other sites

Tad izklausās, ka iebūvētais mikseris krāms. Vēl viena lieta - ar kādiem kabeļiem savieno no pults, balansētajiem vai mono džekiem? Jo otrs variants varētu izskaidrot to, kāpēc pults iet sarkanajos bet uz skandām jāpiegriež gain jo caur nebalansēto iet -10dB signāls, kamēr caur balansēto +4

Link to comment
Share on other sites

Vispirms tad jāmet kauns pie malas un jājautā: kas ir sabalansēti! Man ir stereo Jack. Pie tās pašas reizes : ja atver vaļā tumbu kāds izskataās aktīvais, kāds pasīvais filtrs? Paldies par sapratni!

Link to comment
Share on other sites

Balansēts ir 2 dzīslas ekrānā katram kanālam, ja tev kabeļiem visi stereo džeki tad visdrīzāk ir balansētie. Pasīvais filtris ir kas līdzīgs šim, aktīvais būs integrēts pastūža platē.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...