Jump to content

Microsoft Event - Windows 10 Creators Update, Surface Studio


INTRASERVERNET
 Share

Recommended Posts

Ar vienu aci skatos. Surface Studo ir smuks produkts, acīmredzami cenšas iespiesties desktop publishing tirgū. Diemžēl divas lielākās problēmas, ko es redzu - pirmkārt, šajā nišā jau priekšā ir Ābols ar saviem all-in-one, un priekš Windows piekritējiem jau ir lieliski darba zirgi no Dell un Sony - nezinu gan, kā viņiem ies. Otrkārt - dzelži iebūvēti 'pekā', nevis aiz displeja - seriously? Pusē zināmo studiju šitie aparāti ir ar Vesa mount uzstādīti uz regulējamām 'rokām'. Surface Studio savukārt tikai uz galda var turēt - nav labākais risinājums. Surface Book nekādu apvērsumu arī neuztaisīja.

Labots - J.Reinis
Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET

Jāsaka ka Microsoft pēdējos gados prot radīt ne tikai kvalitatīvas ierīces, bet arī ļoti skaistas. Teikšu kā ir Surface Studio izskatās stipri vizuāli labāks, ka iMac. Bet liels plus pie izstrādes ir domāts par to lai būtu ērti lietot un strādāt dizaineriem un ne tikai.

Link to comment
Share on other sites

Jā, dizains ir labs, absolūti piekrītu. Es tikai skatos tos reklāmas rullīšus, un nesaprotu - kā uz tik tievas regulējamas kājas tas plānais displejs nešūpojas no vieglākā pieskāriena (kur nu vēl tam uzliekot roku vai pat abas, zīmējot)? Man te mājās otrā istabā ir AOC monis (arī ar ļoti tievu kāju un plāno paneli), un tas ļurinās kā puņķis uz drāts...

Link to comment
Share on other sites

... kāpēc domā, ka tas monis nešūpojas? :D

 

Ja kas, pēdējā gada laikā kantorim esmu sapircies vairākus Intel NUC ar i5. Attiecīgo dampi piestiprina pie monitora uz ISO standarta vietas, tas pats sanāk :)

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

kāpēc domā, ka tas monis nešūpojas?

Tā bija mana pati pirmā doma, kā rezultātā es tieši rūpīgi ieskatījos demo rullīšu laikā, ka tas ekrāns ne par milimetru pat nenoraustās, kad uz tā atspiežas tie aktieri, kas izliekas zīmējot. Tapēc arī mani tiešām interesē, vai tas ir fake (t.i. apakšā zem tā ekrāna tur priekš filmēšanas palikts kronšteins, vai kas tamlīdzīgs), vai arī tur kaut kāda fenomenāla enģe un lieliska konstrukcija tai pekai.

Pašam ofisā ir demo desktopa kompis no HP all-in-one sērijas (modeli tagad nepateikšu no galvas, ar 23 collu touch ekrānu) - bet nu tāds riktīgi masīvs, ar resnu izliektu, divās vietās piestipinātu metāla atbalsta kāju aizmugurē, smags, solīds, un pat tas jūtami padodas un kustās, kad uz tā kaut ko rāda touch režīmā spaidot/swipeojot slaidus.

 

 

esmu sapircies vairākus Intel NUC ar i5. Attiecīgo dampi piestiprina pie monitora uz ISO standarta vietas, tas pats sanāk
+1 pats labākais mūsdienu ofisa risinājums, kādu esmu redzējis - ērts, smuki izskatās, nav čakara ar kabeļiem. Drusku padārgi, salīdzinot ar parastajiem mITX, bet vienalga tā vērts.  Labots - J.Reinis
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...