Jump to content

Palidziet noverst "High memory usage"


KappaKeik
 Share

Recommended Posts

Mielestapa

Kā tas ir, neko nedarot? Tur jau vairāki Chrome Tab(i) atvērti, un visādi mistiski Dragon Gaming centri. Protams, prasīgam lietotājam 8 Gb operatīvā paliek par īsu, jāmigrē uz 16 Gb, tāda ir raupjā, skarbā dzīves īstenība.

Link to comment
Share on other sites

Ja kas, tas ka atmiņa tiek izmantota ne par ko neliecina! Win 8+ māk efektīvi izmantot RAM. Jāstreso ir tikai tad, ja sākas stipra swapošana, tad jādomā par RAM palielināšanu. Pagaidām nesaprotu par ko autors te cepas un meklē problēmas, kur tās NAV.

Link to comment
Share on other sites

Nu tur tās 27 svchost institūcijas liecina visdrīzāk par to, ka ieviests pamatīgs zvērudārzs. 5 hroma tabi nevar aprīt tik daudz.

Link to comment
Share on other sites

Anonīms Alkoholiķis

Apskaties ko resourcemonitors rada...

Link to comment
Share on other sites

Anonīms Alkoholiķis

Pareizais problemu risinasanas veds.. Bet kad saksies swapoties uz hdd, aiz laimes apdi12sisies... Un uzreiz jau nahrenize to nortona virusu.

Labots - Anonīms Alkoholiķis
Link to comment
Share on other sites

NeticuNevienam

Kāpēc liki to screenu ar nenozīmīgiem patērētājiem? Kāda jēga? Meklē atmiņu rijošo procesu(-us), progu(-as), kas, iespējams palaista(-as), vai ir standby režīmā un process norij savu tiesu. Pārbaudi startup izvēlni. 8gb [aizstāstit] aiztirst "neko" nedarot ir jāmāk, pat neapzinoties. Sainsatlējot visādus sūdus un klikšķinot tikai next, yes.

Labots - NeticuNevienam
Link to comment
Share on other sites

Kādu laiku atpakaļ man bija līdzīga problēma, kompis norija 16 Gb RAM un task manager pat nekur tas neparādījās. Beigās izrādījās kaut kāds Windows gļuks, labojās izmainot vienu reģistra atslēgu, diemžēl neatminos kuru, bet varu derēt ka google.lv atcerās.

Link to comment
Share on other sites

Anonīms Alkoholiķis

Kur ir ķirzaka ar atbilstošāko ieteikumu - kastrēt šitos nedataisītos wannabe datoristus?

Link to comment
Share on other sites

 

 

Protams, prasīgam lietotājam 8 Gb operatīvā paliek par īsu, jāmigrē uz 16 Gb, tāda ir raupjā, skarbā dzīves īstenība.

8gb ir pilniba pietiekosi, varbut var tupa nepirkt vairak ram, bet risinat isto problemu jeb to zverudarzu, kas tur kompi atrodas? uz normalas nepiedrazotas sistemas nevajadzetu but vairak ka 2gb aiznemtiem ar atvertu chrome, nevis gandriz visiem 8

QzZHtF3.png

wnJ8kz7.png

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

Kur ir ķirzaka ar atbilstošāko ieteikumu - kastrēt šitos nedataisītos wannabe datoristus?

 

Atkārtošu šo :D


Autor. Liec mierā RAM. Skaties CPU usage, kā arī skaties kurš process HDD tik intensīvi masē. Iespējams pašlaik liekas kaut kāds baisais updeits, ja nē - tad esi noķēris triperi, attiecīgi sauc palīgā kādu spečuku, jo ja uzdod šādus jautājumus pats visdrīzāk galā netiksi :)

  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

 

 

Kādu laiku atpakaļ man bija līdzīga problēma, kompis norija 16 Gb RAM un task manager pat nekur tas neparādījās.
 

Tu laikam runā par Killer network memory leaku. Bet tas norij ramu, ja kačā daudz. 

"HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Ndu"

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Inspektors Caps

 

 

Ja kas, tas ka atmiņa tiek izmantota ne par ko neliecina! Win 8+ māk efektīvi izmantot RAM.

Kārtējais bezsmadzenis smirdina par to, no kā nesajēdz pilnīgi neko. Pat tik daudz nespēj sajēgt kā orientēties 3 skaitļos - RAM, commit, cache. Viss, ko spēj, ir atgremot kaut kādu citu diletantu "Juru Kažu" sabezdēto tuftoloģiju. Windows atmiņas menedžments tika major izmainīts ar NT6 arhitektūru un pirmais OS ar to bija Vista. Tālākās izmaiņas līdz pat šodienai ir tikai minor. Tā kā Tavs "Win 8+" ir tuftoloģija. Savukārt "efektīvi izmantot" galīgi nav tas pats kas "bezjēdzīgi izdir*t", kurus Tu pat nespēj atšķirt.

  • RAM - Pieejamā datora fiziskā atmiņa.
  • Commited - Virtuālā atmiņa, kas reāli tiek izmantota un rada slodzi sistēmai. Kad šī pārsniedz RAM izmēru, sākas neizbēgama intensīva swapošana un bremzēšana.
  • Cached - Sistēmas sakešotie faili, kurus varētu vajadzēt. Netiek pieskaitīta pie izmantotās atmiņas un pie vajadzības tiek atbrīvota. Šī ir Tavas "māk efektīvi izmantot" tuftoloģijas iemesls.
  • Memory (In use) - Tā commit daļa, kas šobrīd atrodas fiziskajā RAM. To rāda Performance taba grafikā un Processes tabā, bet tas ir neko neizsakošs skaitlis, kas nekad nepārsniegs 100% un tādēļ priekš idiotiem vienmēr būs "viss kārtībā - vēl drusciņ ir brīvs".

Procesu commit var redzēt Details tabā, pieliekot Commit size kolonnu. Tur tad arī varēs redzēt īsto atmiņas rīšanu, nevis to bullšitu, kur 400 MB rijējiem rāda 4 MB. Var arī paņemt Process Hacker, kur jau defaultā rāda to ko reāli vajag. Lūk, lielisks vājprāta piemērs - ar 7,9 GB RAM ir izdir*ti 30,1 GB, bet bullšitoloģija, protams, rāda, ka aizņemti ir tikai 54%.

 

Autoram ar 7,9 GB pieejamu fizisko RAM ir 8,7 GB commit, kas arī ir pilnīgas auzas, jo, neko nedarot, normāls commit ir 1-2 GB. Apskatāmies kaut vai Müller #11 postu - 8,0 GB pieejamais RAM un 1,9 GB commit. Tādos apstākļos arī cache sistēma var atļauties turēt 1,7 GB, nevis kā autora postā 334 MB.

 

Sveiciens diletantu biedrībai!

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Inspektors Caps

Kā jau parasti, pamatojuma un vai vispār sakara ar mani nekāda, bet pati doma nav slikta. Cilvēcei varētu būt noderīgi zinātniski izpētīt kādēļ bezdzimuma defektīvajiem subjektiem citu cilvēku augstāka profesionalitāte kādās jomās izsauc šādu cry-baby siekalainu gaudošanu.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...