Jump to content

Ziemas riepas.


meeris
 Share

Recommended Posts

  • Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Mezavecis

    21

  • binary

    17

  • e = d

    16

  • Regisss

    18

Beigās tā arī apāvu auto ar Continental ContiViKing 3 XL riepām.

 

Par montēšanu un balansēšanu pa telefonu prasīja 20 eur, bet kad ieraudzīja ka džips, tad ceņņiks uzauga uz 25, nesaprotu gan, kur tur ir starpība, bet nu lai jau...

Viss jau būtu ok, bet kur lai es tagad vecās riepas bāžu? Parasti montētāji neatsakās viņas paturēt, bet servisā kur montējos šodien no viņām atteicās.

Idejas?

Link to comment
Share on other sites

laikamtak, tas video... iedomājies, veči priecājas, ka viņu sīcis lamājas? Intelektuāļi...

Link to comment
Share on other sites

Nodot otrreizējas pārstrādes punktā

Link to comment
Share on other sites

 

 

bet kur lai es tagad vecās riepas bāžu? Parasti montētāji neatsakās viņas paturēt, bet servisā kur montējos šodien no viņām atteicās.

 

Vecās riepas ir jāņem, ja pērc uz vietas jaunas. Ja ne, var būt par papildus samaksu. Nodot var speciālos plačos.

Link to comment
Share on other sites

Man beigās sanāca iehavot Yokohama W drive 905 uz R16.

Aizdomīgi augsts ADAC novertējums, 2. vieta... pret 6-10 iepriekš, citos izmēros, bet...

 

Pa sausu asfaltu ir pamīksta, bet ok, pa slapju, piem. šodien, ejot pagriezienā, ar ātrumu virs vidējā, nespolē un neizslīd, pa granteni laiž lieliski, liekas būs laba riepa.

jasagaida gan sniegs un ledus.

 

pērkot jaunas riepu servisā, vecās turpat arī paņem. ja iehavots i-veikalā, tad par ietaupīto var aizgāzt līdz zaļajam punktam un sanāks tas pats naudas ziņā, ar papildus čakari.

Labots - Joiman
Link to comment
Share on other sites

O, paldies, ekoosta ir tieši pa ceļam uz mājām.

Atstāšu šovakar vecās riepas kravas kastē, varbūt līdz rītam paša pazudīs.

Link to comment
Share on other sites

Par montēšanu un balansēšanu pa telefonu prasīja 20 eur, bet kad ieraudzīja ka džips, tad ceņņiks uzauga uz 25

 

Parasti cena atkarīga no disku izmēra. Par 16" man paprasīja 20 eur, bet par 17" -> 23 eur. 

Labots - Damn
Link to comment
Share on other sites

versatile

Par r1. Biju pircis un mainījis pie viņiem riepas, devis uz glabāšanu, viss nais.

Pierakstījos webā uz šodienas īsi pirms 18iem riepu maiņu, godīgi visu aizpildu, atzīmēju, ka riepas pie šiem glabāšanā, tel nr.

Tā kā pie Alfas šamo nebūs vairs, atzīmēju Kalnciema ielu, nosēžu pusstundu korķī, aizbraucu - a nav mums jūsu riepu. Neatradām. Ak jums talons ir? Finālā - izskatās, ka kaut kas viņiem sajucis, gan jau riepas atradīsies (nieka 3k noskrējušas Ultragrip Ice 2) - par to vēl nestresoju. Bet nu huļi nevar pa dienu uzzvanīt, tipa, nav mums jūsu riepu, kur mainījāt, pie Alfas? Varbūt brauciet labāk uzreiz uz Ulbroku skaidroties - nevis es dzenos uz Kalnciema ielu un atpakaļ korķu laikā, lai tagad štukotu pa kuru laiku rīt uz Ulbroku dzīties.

Link to comment
Share on other sites

Tā arī teica - "neatradām"?

 

Kad pirku jaunas pie viņiem, vakarpusē pierakstījos uz nākamās dienas pusdienslaiku uz Molu, norādot, ka vajadzēs jaunos ko vēlos pirkt. Nāca visi apstiprinājumi, nākamā dienā pats rīta pusē zvanīju, un nācās atcelt braukt uz Ulbroku dzīvajā rindā sēdēt, ja nebūtu pats zvanījis neizskatījās, ka būtu brīdinājuši. 

 

Kad nodevu vasaras glabāties apgrūtināju viņus ar jautājumiem kā:

- ja nodegs tas šķūnis, vai viss ir apdrošināts? - nav

- kāds izskatās glabāšanas līgums - tāda nav

- kā tiek nodrošināts, ka saņemšu atpakaļ savas, un ja pazudīs, līdzvērtīgas vai naudu - uz vienas no četrām riepām ar krītu uzrakstīts auto numurs, kas vēlāk tikšot ierakstīts excelī. man ir vizītkartes izmēra lapiņa ar laikam 4.gab un izmērs/tips. (marka modelis, mm, stāvoklis netiek fiksēts )

 

tā kā tiek glabātas nesezonas riepas, maz ticams, ka kāds var mēģināt ar tām kādu milimetru nobraukt, ja nu vienīgi kautkur par eiropu aplīti. 

 

būdams skops paranoiķis pievienoju plombi ar numuru savējām, lai atpazītu pavasarī. un pats iepriekš priekš sevis pierakstīju ražošanas DOT, izmēru, marku, ~mm. 

kad ieraudzīja plombes - droši vien aiz muguras sauca par muļķi :D

 

Domāju, ka manējās viņi līdz pavasarim no galvas atcerēsies :D

 

Lūdzu uzraksti kā beidzās ar atrašanu!

Labots - rodrigez
Link to comment
Share on other sites

versatile

Atradās, protams. Nevarēja atrast pēc auto numura, atrada pēc telefona, riepas īstās (ar krītu uz visām pareizais auto nr uzrakstīts).

Kaut kāda līdzīga šaize bija jau pavasarī, džeks toreiz pārprasīja vai auto nr nav mainījies, teicās, salabošot. Šoreiz dāma arī sistēmā salaboja. Bet nu fakts, ka toreiz iespringa un atrada, bet šoreiz uzlika mīksto - čalis Kalnciema ielā teica "klienti jauc ķekšus, grib atstāt glabāšanai, bet ieķeksē, ka mainīs tās, kas jau glabājas" - es pat neiepīkstētos, ja tā vietā, lai a priori pieņemtu "klients idiots" būtu vakar uzzvanījuši un pateikuši, ka kaut kas nav lāgā, lai braucu uz Ulbroku uzreiz.

Nosēdēju gandrīz 2h dzīvajā rindā, nomainīja. Nebiju Ulbrokas kantorī bijis, izskatās jau... nereprezentabli.

Par garantijām, līgumiem - protams, ka nav. tad jāmēra protektors, ar katru klientu jākasās - 6 vai 6,5mm atlikuši, utml.

Šoreiz arī vasarenes atstāju pie viņiem, nākamo sezonu pats ar tām vairs braukt neplānoju, atdošu uz laukiem, so, pa lielam, ir vienalga. Kopā pakāstas 4h dzīves un 5 eur atlaide glabāšanai. Pat nemēģināju kasīties. Ja šodien būtu sauss, savāktu riepas un aizvestu citur.

 

Citādi serviss ir ok - pagājušajā rudenī caur webu pierakstījos maiņai, ierakstīju ka gribu nopirkt riepas - modeli, izmēru - aizbraucu, uz vietas riepas jau bija atliktas, svaigs DOT. Arī apkalpo viņi vājprātīgu skaitu klientu. Kļūdas gadās visiem, mans iebildums - tikai par komunikāciju un pakāstu laiku.

 

Bet jā. Biju jau aizmirsis cik ĻOTI klusas ir te minētās GY UltraGrip ICE 2, salīdzinot ar manām vasaras Conti PremiumContact 2. Kaifs.

Labots - versatile
Link to comment
Share on other sites

Piekrītu... Goodyear UltraGrip ICE 2 ir ļoti klusas riepas ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Nevarēju atrasc citu topiku, kur uzrakstīt, bet aktuāls jautājums, atradu http://mmkserviss.lv/  izskatās, ka kantorī cenas ir saldas, bet gribēju saprast kā ir ar piegādi ārpus Rīgas, ja kādam ir sanācis, lūdzu dodsiet ziņu! Vajag ASAp bet nevar saprast, kur ko meklēt! Viena lieta ir tas ko saka klausulē, cita, ko saka cilvēku pieredze!

Link to comment
Share on other sites

Kaut kā neizskatās tās cenas. "Mana" izmēra ne-ķīniešu riepām izvēle - viens variants un tām  cena 95 EUR/gab.! Salīdzini.lv - daudz labāka izvēle. Pērkot riepas skaties uz izgatavošanas gadu. Neiesaku pirkt vecākas par pāris gadiem. Tirgotāji kā baigo labumu tirgo pat 2013. gada un saka, ka tas nekas. Netici! Vasarai jau var pirkt "ķīniešus", bet rēķinies, ka vairāk par 2 vasarām neturēs.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share


×
×
  • Izveidot jaunu...