Jump to content

VU+ SOLO2 mediju atskaņotājs


ivo
 Share

Recommended Posts

Sveiki,

 

Pēdējā laikā parādījies gļuks - VU+ SOLO2 vairs negrib rādīt HD kontentu no NAS. Parastos 1.xx Gb ripus rāda smuki, bet mēģinot iebarot kaut ko lielāku, piemēram 720p materiālu svarā ap 4 Gb, it kā aiziet, bet pēc brītiņa apstājas un viss. Vai ir kāda ideja, kā varētu risināt problēmu?

Paldies.


Pārliku visu imagi no nulles - uzliku virsū pēdējo BH versiju. Uzliku pēdējo EMC (media center) pluginu - tas pats.

Bet tajā imagē tagad kaut kāds KODI iemājojis. Tipa mediju atskaņotājs. Ir kāds mēģinājis jamo lietot? Ir vērts?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
(labots)

Nedienas ar VU+ turpinās. Vakar pēkšņi vienai no novilktajām filmām pēc dažu minūšu skatīšanās pazuda skaņa. Pēc audio pogas nospiešanas un skaņu celiņa (vienīgā) apstiprināšanas skaņa parādījās bet atkal uz dažām minūtēm. Un tā visu laiku. Domāju - gļukains ieraksts. Uzliku citu filmu - tas pats! Restartēju aparātu - nepalīdzēja. Beidzās ar to, ka izvilku no pažobeles veco uzticamo WD TV, kurš protams filmu atskaņoja bez problēmām.

Izskatās pēc kaut kādas mistikas, laikam tikai mācītājs ar kvēpināmo spētu līdzēt. kaut gan SAT kontentu rāda bez problēmām. Vismaz pagaidām...

Labots - ivo
Link to comment
Share on other sites

Man viss tas pats ir gadījies ar Solo2. Reakcija bija tāda pati kā tev - problēma! Jārisina! Izrādījās ka  novelkot to pašu materiālu , tādā pašā izšķirtspējā tikai no cita avota un cita cilvēka kodējumā viss lieliski atskaņojas, skaņa neraustās, nekas neapstājas. Varbūt situāciju nedaudz uzlaboja labāks ( ātrāks - Gb ) rūteris kurš tika iegādāts taču materiāls kurš raustījās ar veco rūteri, raustās arī ar jauno. Domāju ka materiāla pārkodēšanas procesā no izejas materiāla uz internetā liekamo tiek lietoti kādi jauni kodeki kuri nav pa zobam VU Solo2. Ja koders lieto vecākus kodekus tad viss ir ok. Un vēl viens moments, es lietoju video materiāla atskaņošanai EMC V3.7.4beta (enhanced movie center ) jaunāko versiju. Var ielādēt taisni no interneta Solo2 Black Hole images plaginu sadaļā.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...