Jump to content

Datora ekrāna ieraksts


skolnieks_2
 Share

Recommended Posts

Ir, teiksim, 15 darba stacijas.

Visas darbojās ar windows 7/8/8.1

Šobrīd tām tiek izstrādāta jauna darba sistēma (balstīta uz web), reizēm ir problēmas, gļuki utt. No lietotāju tekstiem izlobīt problēmu reizēm ir neiespējami, jo zem teksta man nekas neiet reizēm slēpjas arī izslēgti monitori u.tml.

Vajadzība – veikt lietotāju datora ekrāna ierakstu, vēlams centralizēti, vēlams par velti. Protams, ir variants veikt ierakstu arī uz katra datora, saglabāšanas ilgums, maksimums 1 diena, vai pat pāris stundas, tik cik lai varam patīt atpakaļ un paskatīties, kas tad īsti nav gājis, vai tieši otrādi, gājis par daudz.

Jā es zinu, kas ir google, šo komentāru var droši paturēt pie sevis. Jā lietotāji tiks informēti, par to, ka mēs redzam, ko viņi dara, nav nekāds spiegu kantoris.

Varbūt ir bijusi pieredze ar ko tādu un ir kas iesakāms?


nevienam nav neviena gudra ieteikuma? Vai neviens neraksta, jo vēl nav piektdienas vakars?

Link to comment
Share on other sites

Tur tev būs norm tīkla aizcietējumi, ja gribēsi strīmot full res video strīmu no vairākiem pīšļiem uz vienu centrālu serveri. Manam lapsim ar 1600x900 ekrānu 24h ekrānieraksts būtu ~15gb. Protams, to var dalīt ar trīs, jo neba jūs laidīsiet 24/7 testus, bet gan 8h dienā. 

Link to comment
Share on other sites

Šobrīd tām tiek izstrādāta jauna darba sistēma (balstīta uz web)

Efektīvāk nebūs logot darbības, kas ir veiktas tajā sistēmā?

Labots - itanium
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Vari ietestēt Bandicam - nenoslogo CPU, ja ir normāla videokarte un saspiež ļoti kompakti. 

Neliekam 100fps ierakstam un būs viss ok... tādām lietām arī 5fps būs gana labi.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Bandicam man bērns ieteica - jamie skolā tur visādus pigorus taisa un pēc tam draugos.lv liek. Tiešām salīdzinoši maz resursus rij, ja ieslēdz normālu izšķirtspēju, kompresiju un fps, bet vairāk jau sliecos uz šo ieteikumu:

 

 

 

Efektīvāk nebūs logot darbības, kas ir veiktas tajā sistēmā?
 
Link to comment
Share on other sites

Es arī savulaik mēģināju ar UVNC, bet piegriezās nestabilitāte un rijīgums. Ja kko mazliet vajag, tad var iztikt, bet ja ir slodze, tad labāk samaksāt par to Bandicam.

Link to comment
Share on other sites

Es gan šeit ieteiktu nevis cīnīties ar sekām, bet ar iemeslu - ieskrūvēt useriem smadzenes, lai šie normāli māk reportēt problēmas, lai apraksta scenārijus. Ja useris vienalga nermāk reportēt - tad šāds useris ir vienkārši nekompetents, un jāpatriec no darba. Šādiem useriem noder tieši šī piedraudēšana ar patriekšanu, un, re, pēkšņi šiem i smadzenes atrodas, i smukus atkārtošanas scenārijus var atcerēties.

Link to comment
Share on other sites

pirms 15 gadiem lietoju kādu keylogger, kas smuki taisi'ja screenshotus ar notieku intervālu, aktiviziējās tikai pie notiektām programmām, un vispār brīnumlabi strādāja. piem reģistrēt peles klikšķus, ar screenshotiem, visi key spiedieni ir saglabāti, nu kautkā tā. 

Link to comment
Share on other sites

 

 

Es gan šeit ieteiktu nevis cīnīties ar sekām, bet ar iemeslu - ieskrūvēt useriem smadzenes, lai šie normāli māk reportēt problēmas,

Visbiežāk šāds jūzeris ir tieši šefs, vai tam pietuvinātas vecenes, kurām pāri darīt nedrīkst... bet mācīt un pārmācīt vajag. 

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...