Jump to content

[pārdod]iPhone 6+ 16GB Silver, Canon EF-S 17-55 F/2.8 IS USM


zaabaks

Recommended Posts

kolēģis tīra atvilknes un pārdod:

 

Apple iPhone 6 Plus 16 GB Silver ar balto priekšu (MGA92B/A)

post-94416-0-11375900-1473839006_thumb.jpg

Eiropas izcelsme, nav piesaistīts nevienam operatoram. Uz ekrāna bija "bruņota stikla aizsargplēve", tagad noņemta dēļ nolietojuma, līdz ar to ekrāns bez nekādiem skrāpējumiem. Korpuss ietērpts orģinālajā Apple silikona apvalkā gaiši pelēkā krāsā. Komplektā nav austiņas.

Cena: 360€
 

Canon EF-S 17-55 f/2.8 IS USM

post-94416-0-70782900-1473839005_thumb.jpg
Objektīvs ar visu kasti, paredzēts darbam ar Canon ASP-C jeb krop matricām. Ir pa kādam mazam puteklim starp lēcēm, uz korpusa ikdienišķas lietošanas pēdas. Pārdod, jo pārgāja uz FF.
Cena: 380€

 

subjeki atrodas Rīga

varu iedot 3day money back

Labots - zaabaks
Link to comment

preces ir pie manis, es viņas iztirgoju, saku tikai ka nav manis paša. vainīgs pie noformulējuma sludinājumā

 

Vai iphonam ir vēl atlicis garantijas laiks?

info pēc https://checkcoverage.apple.com: s/n: FK1NFMVPG5QR

 

Valid Purchase Date
Telephone Technical Support: Expired
Repairs and Service Coverage: Expired

Labots - zaabaks
Link to comment
  • 1 month later...

pēdējā cena:

Canon EF-S 17-55 f/2.8 IS USM 350€
Apple iPhone 6 Plus 16 GB Silver (MGA92B/A) 300€

Link to comment
Kaspars12

Cik tas Canon objektīvs sen pirkts ? Tur nāca divu variantu, vieni ar cietajām šleifēm, kas pēc 3-4 gadiem sāk plīst un jānes uz remontu, kas maksā 150-200eur. Otri ir ar jauno šlefi, kas kalpo ilgāk.

 

Pašam šis objektīvs ir ar veco šleifi, tikko kā pēc remonta. Objektīvs nav slikts, bet potenciālajam pircējam pirms pirkšanas ieteiktu aiznest uz servisu, lai pasaka, ir poteciāls iegrābiens vai nav!

 

Visādi citādi cena ir diezgan ok.

Link to comment

Ņemot vērā, ka uz kropa šim stiklam tādas īstas alternatīvas no canoniem nemaz nav, to cik viņš veikalā maksā, cik pieprasīts otrreizējā tirgū  tad šī cena ir pat samērā salda. (ja labā stāvoklī). Par cietajām un mīkstajām šleifēm gan nezināju. Kā to var noteikt? Ir kādas ārējas  vai citas pazīmes kā versijas atšķirt? 

Link to comment
Par cietajām un mīkstajām šleifēm gan nezināju. Kā to var noteikt? Ir kādas ārējas vai citas pazīmes kā versijas atšķirt?

gluži kā man, nezināju par šādu lietu.

 

no Canon jā, nav īsti alternatīvas, bet nu pašmāju "foto forumu experti" mēļo ka Tamrons "ieliekot" un esot lētāks

Labots - zaabaks
Link to comment

Ar pašmāju "ekspertiem" strīdēties nedrīkst :D  Tomēr es sev Tamronu neņemtu pilnīgi noteikti.  Varbūt Sigmas, bet tad arī tikai Art sēriju.

 

Ja kādam ir kas zināms par šleifēm, iepostējiet, lūdzu. Interesanti. Sagooglēt kaut kā neko neizdevās. Varbūt slikti meklēju....

 

P.S. Šeit viens Tamrons vs Sigma vs Canon salīdzinājums 2.8 niekiem. 

 

 

Esmu palietojis šādu Canonu kādu laiku uz savas kropa "visur līdzi staipāmās kameras". Ir OK. Stabilizācija strādā labi. Fokusējas ātri. Pret attēlu lielu pretenziju nav. Aberācijas novākt pēcapstrādē nav problēmu. Putekļi iekšā krājās, tas gan. Arī mitrumaizsardzības nav. Citādi pat ļoti labs stikls.  Manuprāt vistuvākā alternatīva 24-70niekam salīdzinot ar pilnā sensora stikliem. 

No savas puses noteikti rekomendētu. Nez ko labāku varētu pa 350 eiro paņemt?  Bet labi, ne jau es to stiklu tirgoju.... 

Link to comment

vienīgā lieta kas pašam nepatīk, ka noliec objektīvu uz leju tad pats izzūmējas līdz max - bet tā viņiem tāda kaite no dzimšanas :)

Link to comment
Kaspars12
pats izzūmējas līdz max

 

Atceros, ka šis bija sigmām vecajām, tikko intereses pēc pamēģināju, nekas nezomējās ārā, arī no puses. Varbūt vienkārši kaut ko apkopē jāpievelk.

 

Par šleifēm ir tā, ka pirmā problēma sākas ar to, ka stabilizācija atsaka un, tad lēnām sākas problēmas, ka krīt ciet uz konkrētiem mm aperture. Sīkāk gan jāprasa servisiem, pēc kā pateikt, kuram ir kura, bet domāju, ka boot biedrs nemānas un šobrīd nekādu problēmu nav.

 

Pirms šī man bija gan tamron, gan sigma. Tamron galīgi garām. Sigma gan, ņemot vērā, ka jauna maksā uz pusi lētāk kā canon ir ļoti labs darījums.

Labots - Kaspars12
Link to comment

Visādi citādi cena ir diezgan ok.

350EUR viņam tā ir laba pārdošanas cena, ja par tādu izdosies pārdot ;)
Link to comment
Long John

Pirms šī man bija gan tamron, gan sigma.

Tamron galīgi garām.

Sigma gan.....ir ļoti labs darījums.

 

 

Par šo gan varētu diskutēt- katram sava pieredze.

"Kreisie" tomēr paliek kreisie.

Ar ar Sigmu ir gana daudz negatīvo piemēru.

Man uz Canon kreisie nav daudz bijuši, bet no Tamrona kaučkā palicis labāks iespaids- gan no paša pieredzes, gan atsauksmēm u.c.  informācijas WEB'ā. 

Labots - Long John
Link to comment
Kaspars12

Long John Tu visdrīzāk runā vispusīgi, un Tev piekritīšu, ka tamron ir arī labi stikli, tā pat sigmas art sērija. 

 

Bet es pieminēju konkrētus 3 idejiski vienādus objektīvus Tamron 17-50 f/2.8, Sigma 17-50 f/2.8 un šo canon. Tamron fokusa ātrums ir zem katras kritikas, raustās turpu šurpu bieži, skaļš, ne velti tas stiklis ss tirgojas no 150-200eur, kas atspoguļo tā reālo objektīva vērtību. Ja jāpērk par veikala cenu, tad Sigmas variants ir labākais, tuvākais canon. Protams, ja ir šādi saldi darījumi par 1/2 cenu, tad jāņem Canon. 

 

Lieki te ir diskutēt par ko citu! Drīz sāksies, ka labāk par to naudu paņemt vienu f/1.4 fiksīti :D

Link to comment

Nu labi, pierunāji :lol:
Es pa to naudu tā vietā lai izgāztu 350 par pieputējušu un vecu, piemestu 250 klāt un paņemtu jaunu sigma art 18-35 f1.8 :sarkasms:

Labots - marrtins
Link to comment
Kaspars12

Cena nav slikta par šo, un noteikti ko vēl var runāt!

 

Marrtins tavs salīdzinājums ir garām, cits diapazons un cenas pieaugums pa 40% ir neadekvāts! Par tiem liekajiem 250eur sanāk zipene ar difūzeru un statīvu + trigeri un šis canon objektīvs, kas būs labāks deal.

 

Paldies Tev, nonākam pie šī :D

 

 

 

Lieki te ir diskutēt par ko citu! Drīz sāksies, ka labāk par to naudu paņemt vienu f/1.4 fiksīti

 

Par tavu sigmas variantu vēl labāk ir paņemt pa 110eur jauno Canon 50mm f/1.8 stm, kurā ir pielabotas iepriekšējā modeļa optiskās problēmas.

Link to comment

1.8 nav un nebūs 1.4 :)

price performane ziņā 40mm pankūka ir štelle, pieļauju ka 24mm pankūka ar varētu būt laba

Link to comment

 

 

1.8 nav un nebūs 1.4

 

 

Neaizmirstiet, ka uz kropa arī asuma dziļuma (DOF) aprēķins jākoriģē attiecībā pret sensora lielumu. 2.8 būs kā aptuveni 4. Tad jau jāņem vismaz 1.2 lai izbaudītu kaut ko ap 1.9 ;) 

 

Un jā canon "pankūkas" par savu cenu ir tiešām labas. Man gan liekas, ka vairākumā gadījumu tāds samērā gaišais 2,8 zūms ir praktiskāks. 

Link to comment

40mm 2.8 pankūka ļoti laba par savu cenu, tāpat kā tie 1.8 50mm. Manām vajadzībām bik par šauru, bet iztikt jau var. Varbūt būs kādu dienu, kad uznāks luste, jāpaņem bik platāka pankūka. Vai vispār tas sigma art 1.8 - bik padarbojos ar viņu un biju patīkami pārsteigts. Pasmags gan, maita.


 

 

Marrtins tavs salīdzinājums ir garām, cits diapazons un cenas pieaugums pa 40% ir neadekvāts!

Nu es jau bik ietroļļoju par to tavu repliku aiziet uz 1.4 fixīti :sarkasms:, bet dikti jau nu greizs salīdzinājums nav. Abiem jaunu cena ir stipri līdzīga, neticu, ka pēc diviem gadiem to 2.8 canon izdosies pārdot kaut tuvu tiem 350, viņš jau tagad ir putekļains un ja vēl neizjuks. Savukārt, manis pieminēto jauno sigmu zaudējot tikai 20-30% vēl dažus gadus varēs nogrūst. Zaudējums abos gadījumos būs līdzīgs, un jauns obj tomēr ir jauns.

Par range - nav vienāds, bet esmu ar mieru tos dažus šaurā gala mm iemainīt pret 1.8 :sarkasms:

Link to comment

 

 

jauno sigmu zaudējot tikai 20-30% vēl dažus gadus varēs nogrūst.

 

 

Vai tad mēs pērkam objektīvus lai vēlāk izdevīgi nogrūstu? Ir jau labi, ja vērtība saglabājas, taču primāri, vismaz man, ir tas cik ērti lietot, kādas bildes sanāk. Sigmai tas diapazons ir tomēr ļoti īss un nav arī attēla stabilizācijas. 1.8 bez stabilizācijas vs 2.8 ar 3stopu stabilizāciju tomēr ir par labu 2.8. Ja par "blūriņa" efektu, tad tas ne tikai no diafragmas atvēruma atkarīgs. 

Link to comment

Ir jau labi, ja vērtība saglabājas

Nu re, pats jau uzreiz arī atbildēji uz savu jaut. :)

 

primāri, vismaz man, ir tas cik ērti lietot, kādas bildes sanāk.

Nu tādiem, kam primārais ir bilde, ir L klases utmldz. objektīvi ;)

 

Sigmai tas diapazons ir tomēr ļoti īss

Nu tiešām iesim dziļāk manā troļļu komentārā? Tev, varbūt, primārais ir diapozons, man, piemēram, 30-50 nemaz neinteresē. Ja gribi paturpināt patroļļot, tad paņem Sigmas tā paša diapazona 2.8 obj. ar stabilizāciju, kas maksā 300EUR jauns ar 2 gad. garantiju un jautājums vai varēsi pateikt kuras bildes ir uzņemtas ar Sigma un kuras ar Canon? :sarkasms: Labots - marrtins
  • Patīk 1
Link to comment

Ok. Par troļļošanu Tev taisnība, bet mēs tak palīdzam pārdevējam uzturēt tēmu dzīvu ;-)

 

 Par "katram savs iecienītais diapazons" arī taisnība. 

 

Par Sigmu vs Canon - dažās bildēs varēšu pateikt kurš ir kurš (blūriņa zīmējums, asums malās pie pilna atvēruma), citās noteikti nē. Bet vai sajutīšu starpību starpību rokās turot, fokusējoties un citādi lietojot - noteikti jā un tas man ir svarīgi. 

Tu domā, ka bilde ir primāra tikai tiem kam L stikli? Kas tad pārējiem? Es domāju tos kas tomēr spoguli nopērk, nevis iphonu spaidītājus.... Ok, nezinu kā citiem, man fotogrāfijā svarīga ir bilde vienalga ar ko un kā uzņemta. Ir gan L stikli gan parastie, un ne vienmēr L stikls dod labāko, ja kas. 

 

Ja cena nav arguments - pērkam to ko gribam, jaunu un bez cepiena. Ja nauda jāskaita, objektīvu labāk ņemtu labāku kaut lietotu, nekā sliktāku bet jaunu.

Link to comment

Nu Sigmas, cik rokās turēts, pa lielam man arī besīja ārā. Kamēr nepaņēmu to art f1.8, tagad pats par tādu domāju. Taču vielaicīgi arī gribas pārrausties uz 6D un tagad ir dilemma :D

Tu domā, ka bilde ir primāra tikai tiem kam L stikli? Kas tad pārējiem?

Ir kategorija, kam pietiek paņemt spoguli un kit, cerībā ka nu tik būs, un pēcāk brīnīties kāpēc ar ziepi sanāk labākas bildes :sarkasms: Tas nav nekas nosodāms, pieredze tomēr nāk ar laiku - gan no tāda aspekta, kā uzņemt labas bildes ar kit, gan nedaudz apgūt optikas pamatprincipus.

 

man fotogrāfijā svarīga ir bilde vienalga ar ko un kā uzņemta. Ir gan L stikli gan parastie, un ne vienmēr L stikls dod labāko, ja kas.

Taisnība, taisnība. Es pats šadtad uzmetu kitenieku ;) Neesmu jau nekāds pro galu galā.
Link to comment
Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
×
×
  • Izveidot jaunu...