Jump to content

Garāžas tīrīšana- veci wifi dzelži, veci skaļruņi etc.- mainu pret kvasu


Luke
 Share

Recommended Posts

1. Pirmdien nāk meistars taisīt kosmētisko garāžai, tāpēc esmu pieķēries pie tās iztīrīšanas, un

Mainu pievienotajā attēlā redzamo nelikvīdu kaudzi pret 4 gabaliem Bauskas veselības dzērieniem:

Kvasu-tests-1.jpg

 

Vērtīgākās pozīcijas no šīm droši vien varētu būt divi gab Jirous 50cm 5GHz šķīvji, lūk šāds režģis: http://www.wifi-stock.com/details/pa26grid_parabolic_grid_antenna.html, pāris integrētās antenas ar Mikrotik rūteriem (tajā skaitā viena Mikrotik ražojuma 23dB, viena Itelite antena šķiet arī ar rūteri iekšā. 

Pāris mazākas integrētās antenas, kaudzīte ar Jirous aparatūras kastēm http://www.wifi-stock.com/details/je-200.htmllielākoties lietotām, ir arī vismaz viena jauna. Vēl ir kādas 4 gab. tādas pat Jirous kastes ar integrētajām 17dB 5Ghz single chain antenām ar ufl konektoriem (nelietotas). Dažās kastēs ir Mikrotik rūteri, visticamāk 411.tie. Cik no tiem ir ejoši- nezinu. Vēl kādas R52 kartiņas, vairāki 2.4Ghz režģi, vairākas 2.4Ghz paneļantenas (tajā starpā kādas pāris nelietotas), pa starpai arī kāda 5Ghz antena (laikam visas sektora), vairākas omnenes. Daudz kas noteikti nav pilnā komplektācijā, kaut arī līdz vakaram, kārtojot garāžu, pielasīšu kādu kasti ar dažādiem kronšteiniem un citām lietām, kas varētu noderēt. Barošanas bloki piedāvājumā nav, būs vairāki poe adapteri, vēl mētājas kaut kādi N type konektori, vēl šādi tādi loriņi. Pa daļām ne kas netiek tirgots. Visa kaudze kopā ar pašsavākšanu no Katlakalna (Ķekavas pagasts). Ja būs vairāki interesenti- priekšroka tam, kurš pirmais savāks vai arī, ja interesents gadīsies kāds labs paziņa no foruma. Mani saldie sapņi- no šā visa atbrīvoties līdz svētdienas vakaram. Atvainojos, ka neesmu notīrījis- lauž meklēt lupatu.. Mantas bez garantijas, viss pirms lietošanas ir jāpārbauda, jo var būt neejošs! Mikrotik rūteri, swiči vai AP, kas ir piedāvājumā var būt neejoši- neesmu ne ko pārbaudījis.

2. Tiek vēl tirgoti lūk šādi poe-spliteri http://www.wifi-stock.com/details/poe_injector.html 25 gabali par 10 eiro. Pašsavākšana no Katlakalna vai arī var runāt no rīta vai vakarpusē maršrutā Katlakalns- Pulkveža Brieža iela, sākot ar aiznākošo nedēļu, jo nākamnedēļ man ir atvaļinājums. 

3. Vēl tiek atdota Siemens Siwamat Plus 3890 veļasmašīna. Tajā brīdī, kad tika aizstiepta uz garāžu, viss darbojās, bet sieva apgalvoja, ka tā "smērējot".  Var būt, ka kaut kas aiz vecuma iekšā sācis rūsēt vai tamlīdzīgi (nezinu). Pašsavākšana no Katlakalna.


4. Ja kādam jaunam audio censonim interesē, atdodu kaudzi ar veciem skaļruņiem- vairākus pārus BEAG HX-125-8, vairāki pāri 3GD-32 aka 5GDH-4, kaut kas no 4GD-28, vēl kaut kādi mazāki..

5. Vēl atdodu radio aparāta "Festivāls" šasiju nezināmā kondīcijā.

Vēlama pašsavākšana no Katlakalna!

 


.

post-94504-0-38817800-1473509320_thumb.jpg

post-94504-0-78453600-1473528857_thumb.jpg

post-94504-0-09045600-1473528956_thumb.jpg

Labots - Luke
Link to comment
Share on other sites

Mani gan vairāk varētu interesēt tās paraboliskās antenas, bet varu šovakar savākt arī visu kaudzi. Gan jau saimniecībā, priekš kāda projekta, noderēs.

 Iedod lūdzu savu telefonu uz PM


Tā, visa tā kaudze ir man mājā. Ja nu kāds ko baigi sev vajadzīgu ierauga, tad, par vienu pudeli Veselības dzēriena, varu padalīties. Man pašam vajadzēja paraboliskās antenas un Festivālu rezerves daļām.

Labots - Didzis
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Paldies lietotājam Didzis! :)

Vēl ir atlikusi Siemens veļasmašīna un, protams, poe spliteri, kas ir ļoti lielā skaitā..


Tie poe spliteri ir jauni- nelietoti. Var arī caur pastu vai pasta staciju uz pircēja rēķina!

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Atvaino, bet tie kas tev bruģi lika ir "kadri". Vai projektu vadītājs ir mācītājs, viens no diviem .

Link to comment
Share on other sites

Atvaino, bet tie kas tev bruģi lika ir "kadri". Vai projektu vadītājs ir mācītājs, viens no diviem .

Jo? 

 

 

POE spliterus paņemtu, bet ne tādā daudzumā...

Nu, pirmām kārtām, tos poe spliterus es tomēr paņemtu ar rezervi, jo ir gadījies, ka tos, kā tipiskus ķīniešu produktus, laiku pa laikam nākas ar plašu rokas vēzienu izmest.

Pats esmu ļoti slinks un neraujos pāris euro dēļ kustināt savu pakaļu, tāpēc man būtu ērtāk, ja uzreiz ņemtu pa 10nieku. Varbūt, ja kādam interesentam, sākot no nākamās nedēļas, darba laikā sanāk iet gar Pulkveža Brieža ielu, es varētu mēģināt atcerēties paķert līdz kādu kaudzīti ar tiem spliteriem uz darbu un tad varētu runāt 12 poe spliterus par piecīti..

Labots - Luke
Link to comment
Share on other sites

Ja nu kas, es arī vēl joprojām varu padalīties ar saviem poe spliteru krājumiem. Man kastē, tā uz aci, vēl kādiem 300 gab. vajadzētu būt.. :)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...