Jump to content

Apple austiņas


Yeezy
 Share

Recommended Posts

Sveiki,

 

Esmu saskāries ar šādu problēmu - pēc ~ 6 mēnešu lietošanas uz dead robežas ir aifona orģinālās austiņas. Varbūt varat ieteikt, kur iespējams iegādāties tās Latvijā pietiekoši izdevīgā cenā? Neesmu vēl īsti atradis laiku skraidīt pa veikaliem apkārt un pētīt cenas. Šobrīd dzīvē ir dažādi citi izdevumi, tāpēc meklēju pēc iespējas lētāku variantu. Varbūt kāds ir pamanījies ieķert sweet deal no kāda internetveikala? 

Jautāju par oriģinālajām ausīm tāpēc, ka, cik esmu sapratis, atdodot LMT atpakaļ savu aifonu ir jāatdod arī lādētājs un austiņas. Tā kā to neplānoju baigi vilkt garumā un kad būs iespēja tikt pie jaunā aifona, tad mainīšu uz to. Tāpat nav skaidrs , kas tad būs ar 7. aifona jacku. 
Vai arī, varbūt, kāds var ieteikt kaut cik sakarīgas ausis oriģinālo aušu price range? 

 

 

Paldies.

Link to comment
Share on other sites

Ausis (orģinālās) neta veikalos maksās +/- vienādi. Aber iekš Capital cena varētu būt uzskrūvēta.

Angļu ībejā ap 20 angļu naudiņām maksā, bet tas jau ir konkrēti uz kapeikpišanu.

Link to comment
Share on other sites

 

 

pēc ~ 6 mēnešu lietošanas uz dead robežas ir aifona orģinālās austiņas

 

Kā izpaužas robeža? Varbūt vienkārši sieti jāiztīra no ausu sēra?

Link to comment
Share on other sites

 

 

Ausis (orģinālās) neta veikalos maksās +/- vienādi. Aber iekš Capital cena varētu būt uzskrūvēta. Angļu ībejā ap 20 angļu naudiņām maksā, bet tas jau ir konkrēti uz kapeikpišanu.

 

Es tāpēc tā jautāju. Jo, ieraugot ausis, laikam, tajā pašā capitalā, aizdomājos, vai ir vērts tērēt 30+ eur par oriģinālajām ausīm, kuras tāpat atdošu lmt.  Šobrīd vienkārši dzīvē tāda situācija, ka nākas nedaudz ietaupīt, jo izdevumu vairāk kā saprašanas. Bet nu nekad neesmu bijis kapeiku skaitītājs baigais un netaisos no ebaya sūtīt tādu sīkumu. Paldies par ieteikumu!

 

 

 

Kā izpaužas robeža? Varbūt vienkārši sieti jāiztīra no ausu sēra?

 

Jau otrajām ausīm ir tā, ka, laikam, izļurkājas jacks ausīm un brīžiem paliek vājāka skaņa, Tāpat viena ausiss ir klusāka par otru un dzirdami visi apkārtējie trokšņi. Iespējams, atkal izbliezta viena or something. Ar sēru nedraudzējos un savas ausis tīru regulāri, tāpat arī pačekoju kas notiek ar austiņām.  Vienkārši ar ausīm staigāju visur ikdienā. arī šad tad klausos fitnesa zālē, kad visi apkārtējie izbesī. 

Link to comment
Share on other sites

Nu ja tik regulāri lieto, tad varbūt viņas vienkārši no neuzmanīgas apiešanās vienkārši izbeidzas? Un ar sēru draudzējas pilnīgi visi humanoiīdi neatkarīgi no tīrīšanas biežuma, par reptiloīdiem gan man nav informācijas, varbūt tur savādāk.

Link to comment
Share on other sites

@@nnoname, nē, nu tas jā. Vēlējos uzmanību vērst uz to, ka neaizdiršu līdz pēdējam un tad bļauju, ka nestrādā kā vajag. Neesmu arī interesējies par vidējo darba ilgumu apple austiņām, bet nu fakts kā tāds, ka  lietoju bieži un daudz. neesmu īpaši nevērīgs, bet nu dienu dienā atrodoties dažādās kabatās, kaut kas var noiet greizi.  

Link to comment
Share on other sites

Pēc maniem novērojumie ir 2 dažādi cilvēku tipi, no kuriem vieni tās pie +/- vienāda lietošanas biežuma var valkāt gadus 5-7, kamēr otriem tās nevelk pat gadu.

  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

wailjdii

Iegooglee kā atšķirt šīs austiņas fake no oriģināla. Arī neverot vaļā iepakojumu ir iespējams to noteikt. Es ieberzos nopērkot Evelatus par 24 naudiņām. Capital bij ja nemaldos 34 eur. Evelatus tante teica, ka oriģinālās, taču sākot lietot sapratu, ka skan daudz sūdīgāk, un runājot caur mikrafonu otrā galā mani knapi dzirdēja. Tā, kā tieši šī mikrafona funkcija bij ļoti svarīga, tad nu aizgāju uz Capital un nopirku par full price :/  Dažreiz skopais maksā 2x

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

@@trm, kad atdod atpakaļ telefonu, tad ir jāatdod aifons kopā ar lādētāju un kasti?

 

@@rodrigez, detaļās gan neieslīgšu, bet situācija tāda ir uz īslaicīgu periodu. Rudenī ar manu finansiālo stāvokli viss būs kārtībā, Tikai man bez sakarīgām austiņām grūti iztikt :D:)

 

@@wailjdii,  Paldies par ieteikumu. Noteikti ņemšu vērā.

 

 

Pagaidām sliecos uz kādām no šīm abām:
http://www.1a.lv/telefoni_plansetdatori/apple/acc_apple/apple_earpods_with_remotemic,  http://www.1a.lv/telefoni_plansetdatori/apple/acc_apple/apple_earpods_with_remotemic_bulk (pamanīju tādas pašas, tikai neizprotu, ko "Bulk" nozīmē) vai http://www.1a.lv/datortehnika_preces_birojam/austinas_datoru_skalruni/datoru_austinas/pioneer_secl712t_earphones_wmic_black 

Link to comment
Share on other sites

jā. galvenais ir lādētājs un kaste. lādētāju pat pārbauda vai viss strādā. austiņas var dot un var nedot. pirmo reizi mainot telefonu atdevu otro nē. paši neteiks, ka var nedot.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Vienkārši ar ausīm staigāju visur ikdienā.
Nu ko, sāc krāt naudu labam dzirdes aparātam (un vizītēm pie LORa), jo 5, max 10 gadi un dzirdes problēmas būs ļoti lielas. Nu nevar lietot austiņas, īpaši In Ear ilgtoši - pusstundu-stundu dienā un viss. Lielās ausis arī ir tikai nedaudz mazāk kaitīgas.

 Tiem, kas taisās ko iebilst - iesaku aprunāties ar tiešām sakarīgiem ausu dakteriem par šo tēmu.  īsumā - cilvēka auss tūkstošiem gadu ir veidojusies, lai uztvertu attālinātas skaņas, bet tikai kādus pārdesmit pēdējos - lai skaņas avots būtu ausī iekšā, pie tam, ar In Ear auss arī "neelpo", kā tas dabiskā vidē notiek.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Man liekas amizanti - nopirkt aifonu un meklēt kur lētas ausis... :D

  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

RudeWolf

 

 

Nu ko, sāc krāt naudu labam dzirdes aparātam (un vizītēm pie LORa), jo 5, max 10 gadi un dzirdes problēmas būs ļoti lielas. Nu nevar lietot austiņas, īpaši In Ear ilgtoši - pusstundu-stundu dienā un viss. Lielās ausis arī ir tikai nedaudz mazāk kaitīgas.  Tiem, kas taisās ko iebilst - iesaku aprunāties ar tiešām sakarīgiem ausu dakteriem par šo tēmu.  īsumā - cilvēka auss tūkstošiem gadu ir veidojusies, lai uztvertu attālinātas skaņas, bet tikai kādus pārdesmit pēdējos - lai skaņas avots būtu ausī iekšā, pie tam, ar In Ear auss arī "neelpo", kā tas dabiskā vidē notiek.

 

Nu kādas muļķības. Skaņas ekspozīcijas vadlīnijas jau sen ir noteikusi OSHA - pie zināmiem dB ir noteikts stundu vai minūšu skaits dienā. Pilnīgi vienalga, vai lieto IEM, lielās austiņas, vai baudi atskaldāmā āmura liego meldiņu dzīvajā. Ausis IEM lietošanu tulko kā svešķermeni un tāpēc spēcīgāk ražo sēru. Biežāk nāksies ausis tīrīt un viss štokos. Parasti IEM ir daudz labāka izolācija no ārējām skaņām, kas ļauj mūziku klausīties klusāk, tādējādi ausis saudzējot.

 

Protams, āboļa auspodi neko stipri neizolē, tāpēc būs jāgriež skaļi.

 

P.S. Nopērk 700EUR trubu un ņaukst par 10EUR austiņām. Plebs gonna pleb.

Link to comment
Share on other sites

Kādēļ būtu jaatdod atpakaļ ausis? ne jau viņas dos jaunajam īpašniekam

Link to comment
Share on other sites

Kā var pateikt, ka apple earpods ir autentiski? Nopirku lietotu iphone, ausis nāca līdzi un bijušais īpašnieks teicis ka īsti tā arī nav tikušas lietotas. Vēlos tās pārdot, jo pašam ausīs nelien/(vai nemāku ielikt), bet tai pat laikā nevēlos uzmest potenciālo pircēju. Ausis tīras, skan, pogas spiežas, vads arī izskatās tīrs un bez bojājumiem.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Nu ko, sāc krāt naudu labam dzirdes aparātam (un vizītēm pie LORa), jo 5, max 10 gadi un dzirdes problēmas būs ļoti lielas. Nu nevar lietot austiņas, īpaši In Ear ilgtoši - pusstundu-stundu dienā un viss. Lielās ausis arī ir tikai nedaudz mazāk kaitīgas. Tiem, kas taisās ko iebilst - iesaku aprunāties ar tiešām sakarīgiem ausu dakteriem par šo tēmu.

 

Un sakarīgie ausu ārsti būtu kuri tieši? Jeb esi saklausījies šarlatānus?

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...