Jump to content

Win10 upgrade pēc 29.jūlija


markei
 Share

Recommended Posts

Sveika tauta!.

 

      29.jūlijs jau kāds laiks kā cauri un vienīgais veids kā bezmaksas upgreidoties pēc googles tantes vārdiem- ir atzīstos sevi par invalīdu. Bet te man viens labs cilvēks teica, ka caur to pašu media creating tūli joprojām var veiksmīgi upgreidoties. Neticēju, bet pamēģināju. Pacients portatīvais dators ar OEM windows 7 home premium. Laižu minēto tūli un taisu upgreidu un viss uzliekās bez aizķeršanām. Galarezultātā uz datora:

Win10home, statuss: activated

Product key: Windows 10 on this device is activated with a digital entitlement

 

           Parasti gan upgreidoju citādi- liku svaigu win10 un vadīju iekšā attiecīgi win7 vai win8 atslēgu. Nezinu vai šī metode vēl tagad strādā, bet caur creating media tūli viss notiek.

           Kādas ir jūsu domas- gļuks vai tā arī turpmāk varēs bezmaksas upgreidoties uz Win10. Un vai kāds ir mēģinājis bez upgreida likt uzreiz svaigu Win10 un vadīt iekšā win7 vai win8 atslēgu pēc 29.jūlija?

Link to comment
Share on other sites

Tā iespēja apgreidoties tiem, kas lieto palīgtehnoloģijas (es nesauktu par invalīdiem, vai ta, piemēram, redzes pasliktināšanās uz vecumu cilvēku padara par invalīdu) ir ar tik nekonkrētiem nosacījumiem, gan jau ar domu - apgreidojieties vien tālāk visi, ka tik vairāk lietotāju pāriet uz W10. Ir kāds salīdzinājis tos tūļus, parasto un to, kas domāts palīgtehnoloģiju lietotājiem, iespējams, tie ir viens un tas pats.

Link to comment
Share on other sites

Nezinu, man tas tūlis ir vēl no pirms 29.jūlija laikiem un tur ne smakas par sevis atzīšanu par palīgtehnoloģiju lietotāju. Neesmu pat mēģinājis upgreidoties kā palīgtehnoloģiju lietotājs un nezinu kā tur tas notiek.

Link to comment
Share on other sites

Tikko apskatījos. Palīgtehnoloģiju lietotājiem netiek dots Media Creation Tool, bet Windows jaunināšanas palīgs, tas, ar kuru visi var forsēt jaunināšanu uz Gadadienas atjauninājumu, atšķiras faili parastais un tas, kas palīgtehnoloģiju lietotājiem.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...