Jump to content

MgCamd vs Wicard gaidāmās izmaiņas


sashock
 Share

Recommended Posts

Ir nonākusi informācija ka ar septembri NTV+ medus tecināšanai MgCamd vairs nebūs lietojams jo jaunajai kodēšanas sistēmai būšot garākas atslēgas. Bet ar Wicard prolēmas nebūšot. Viens nav skaidrs kuru reader konfigurāciju būs jāizmanto CAMD357 vai NewCamd 525?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Vikss12

Kathrein ufs 922, PKT Hyperion3, EMU manager Signature OK, cw 0 un cw1 mainās, bet ekrāns melns. Kur meklēt?  Ar Wicardd  tāpat, kā ar mgcamd.

Labots - Vikss12
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Negribas sākt jaunu tēmu, tāpēc uzdošu jautājumu te. Nevienam nav noslēpums kad MgCamd un Newcamd ēra priekš NTV+ skatītājiem oktobrī būs beigusies. Ar Linux aparātiem ir skaidrs, tur viss ies griezdamies uz Wicard, bet kā būs ar mazajiem Openbox S2/S3 HD?  Varbūt kāds ir saskāries jau?

Link to comment
Share on other sites

@Jacobs Openbox varbūt arī vēl nē itsevišķi tie kas ir sx sērijas, bet tiem aparātīņiem tipa kā opticum 403x, Digiline 7000, Dreamsky HD2, ar tiem gan būs cauri

Link to comment
Share on other sites

Nav tik traki, ir stropi, kas pa atsevišķu portu nodrošina normālu atslēgas garumu . Vakar testēju ar tādu savu veco Opticum 9500HD, jaunie kanāli iet ar oriģinālo softu . Protams, tam ir pieejama arī E2 , tā ka problēmu nav vispār. Ar 403x jau sen ir cauri citu iemeslu pēc, nu Openboksiem gan jau būs softa labojumi.

  Viena tante teica, ka tiek veikti darbi arī populārā mgcamd pielāgošanai darbam ar jaunajām atslēgām!


Viens no vecākajiem stropiem piedāvā jauno Mgcamd 1.45a .Tas spēj saprast ECM līdz 800 baitiem agrāko 240 vietā. DM, VU+ u.c. Mips uztvērēju īpašnieki var sākt testēt ar jauno identu. SH4 uztvērējiem vēl jāpagaida...

https://failiem.lv/u/gh2abbp6#_

Labots - Rudiger
Link to comment
Share on other sites

 

 

Sen jau ieteicams lietot wicardd un oscam.

Uzliku abus uz VU+ ar BH.

Neko - strādā. MgCamd protams arī strādā :D

 

Vienīgi oscam ir grūta izvēle starp daudzajām versijām - ir vienkārši oscam (vairākas versijas), ir oscam ar mgcamd protokolu, ir oscam ar newcamd piešprici utt. Vienīgi ar citronu garšu neredzēju. Uz labu laimi (nav man ne mazākās nojausmas ar ko viņi visi atšķiras) paņēmu vienu no parastajiem - jā, darbojas.

Ar wicard ir nedaudz sarežģītāk (nosacīti) - caur pluginu ielādēt nevar, jāinstalē manuāli. Bet izvēle mazāka un arī darbojas :D

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...