Jump to content

DELL XPS13


Gunxx
 Share

Recommended Posts

deff_ins
Kāds sakars cik deffs ir pārjaucis Dellus, ar to ka vostro 3450 projektēja šizofrēnīķis!?

3450 nav jauks laptops jā, tam ir vārga eņģu konstrukcija, un hdd mainās caur pakaļu. kur pat viņa 13 collu brālim 3350 tas normāli atrodas apakšā zem vāka. bet tāpat tas laptops ir baigi ok - salīdzinot ar dell vostro v13 un v131 :D

 

Es tik pateiks vienu, vienam ražotājam , pat vienā produktu grupā nāk dažādi risinājumi kā tie ir uzcelti - lai arī pēc izskatas līdzīgi. X1 carbon ir labs piemērs - tam ir viens dizains - dažādas konstrukcijas kas atšķiras nereāli - ja nezinātu - nepateiktu, ka tas ir vispār viens rāžotājs. Pilnīgi iepsējams, tos arī izstrādā dažādi katroi, ražo dažādas kompānijas. Jo piemēram forumos tauta māk izfiltrēt, ka vienai un tai pašai Lenovo klavai ir 2 ražotāji - Chicony un Lite-on un Chicony piemēram ir labākas klavas - tipa klusākas, mīkstākas.

Un tad vēl tāds laptops kā Lenovo x250 - kā tas iekšā izskatās - kā kaut kāds budžeta acers.

Un vēl Latitude E7440 un E7450, mans igauņu kolēģis teica - ka E7440 ir pinnacle of DELL engineering, bet ar 7450 tie atkal visu sapisa.

 

Nu tā kaut kā... Jebkurā gadījumā man patīk abi kā DELL tā Lenovo biznesa gals ir baigi OK. Es bieži šos lapšus uzlaboju uz labākiem ekrāniem dual ssd configiem un visādām dīvainībām ko klienti prasa - man patīk ar šiem strādāt. Žēl es nezinu neko par HP biznesa galu un citiem. Bet ja man būtu jāskatās lētais gals tad no servisa viedokļa es ņemtu Acer - jo zinu, ka Elko serviss, kas ir Acer autorizētais strādā baigi forši džeki ar kuriem var vienoties, sarunāt, cenas adekvātas utt. Un vēl Acer vienmēr ir 3 gadu garantija.

Labots - deff_ins
Link to comment
Share on other sites

androidz

3450 uz iegādes brīdi bija vienīgais 14" modelis par saprātīgu naudu (470 LVL - i5, 6gb, 750GB), kam bija izgaismota klaviere, vot bija man tāda iegriba. Ja neskaita HDD maiņu caur pakaļu, laptops strādā ļoti labi, jau ceturto gadu. Eņģes, lai arī izskatās puņķainas tur labi, bet, iespējams, pateicoties tam, ka apkārt staipīts tiek ļoti maz.

Labots - androidz
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...