Jump to content

Recommended Posts

bija tāds saits kā pretvardarbibu.lv - nevis tā lētā parodija un vizītkartes lapiņa, kas tagad, bet īsts forums. tur bija nenormāli gari sieviešu posti, kā viņām dzīvesbiedri darot pāri. desmitiem, ja ne simtiem. uz vairākām a4 lapām. vajadzētu dažiem te palasīt lai saprastu, kur tas racionālais grauds tajā visā.

mūsdienās ir calis.lv u.c. saiti, kur visas var izpausties - to pašu jau var atrast, tikai pazūd starp pamperiem, bērnu slimībām, multivāres katliem un citu apspriežamo sadzīvi. reizēm pilnīgs marasms izlasāms - dzer, sit, lauž kaulus, bet pamest to vīrieti nevaru - mīlu (vai nav kurp citur iet)..

 

tirināšanos un mutes dzesēšanu dažādos līmeņos ap to visu nekomentēšu.

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Šitā visa ņemšanās ar konvenciju ir tas pats sviests ap tikumības jautājumiem. Vai kaut kas palika labāk? Pieņemu, ka labums ir žurnālistiem, jo var mūžīgi cepties un analizēt, kas ir tikumīgi vai nav. Arī saeimai ir vienmēr par ko diskutēt diskutēšanas pēc. Protams, tvnet, delfi un sociālo tīklu deģenerātiem arī vajag mūžīgo tematu, citādi krievu, žīdmasonu un  rokfelleru stāsti sāk beigties. 

Link to comment
Share on other sites

Tā iekaustīšana nav nemaz tik reta parādība. TIk Iemesli var būt dažādi. Atceros , jaunība, kaimiņmāja sieva diezgan regulāri staigāja ar zilu aci. Nu daudzi uzskatija ka vīrs ir monstrs. Patiesībā.. parasti viss sākas ar to ka sieva kārtējo reizi iedzērusi un lamā vīru ka šis tāds un šitāds ( jautājums - tanī brīdī bija varmācība, tik pret ko?). Pēc kādas pusstundas vīrs neiztur un sāk vīcināt dūres. Nu , un tā regulāri. Ja padomā , laikam tai sievai bija mazohistiskas noslieces.  Bet bija arī citas ģimenes , kur vīri, godīgi sakot, bija slimīgi greizsirdīgi. Kā iedzēra , tā sievu ''dzenāja ap māju'' , tipa ka ši esot ne tā paskatijusies uz kādu citu. Un tā regulāri. Laukos, piecu km apkārtnē ''visi par visiem zināja visu''. Kas notiek pilsētā- baidos ka daudzi nezin pat kaimiņu kāpņu telpas pretējās durvīs. Kur nu kas ko klapē- diezin vai ir pila inf.  Cita lieta , ka ir baigi kašķigi sievišķi, par kurām brīnies kā vīri iztur šadas fūrijas.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Nu skaidrs, ka iekaustīšana nav apsveicama lieta, bet esošā likumdošana ir pietiekama, Tas, ka būs vēl kāds dokuments, kurš saka, ka sist nav labi, nemainīs situāciju.

Link to comment
Share on other sites

rapsis1990

Rēders ir āksts, kura mērķis bija diskreditēt ministru. Kad tas neizdevās, tad raidījuma 2. daļā metās ar personiskiem apvainojumiem aizskart ministru, bet saņēma tieši to pašu pretī.

Mums jau ir savi likumi un neredzu jēgu parakstīt konvenciju kuras minētais ir pašsaprotams un jau iekļauts mūsu likumos. Kā arī ministrs minēja konkrētas valstis, kurās šī konvencija tiek izmantota, lai garīgi slimie (homīši un transvestīti) bīdītu savas intereses. Nebrīnīšos ja tā arī tiktu izmantota lai tās pabiru masas, kuras dodas uz Eiropu un jau ir te, varētu kačāt pravas.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Raimonds1
(labots)

Kādā forumā pirms gadiem diviem viena dāma drusku kļūdījās un publiski izstāstīja, ka gribējusi pamest savu džeku, bet tas esot bijis tik labs, tik labs, ka nu nekādi neesot varējusi šim to pateikt un iemeslu izdomāt, apnicis esot un labāks pie apvāršņa iezīmējies un riņķo apkārt. Tad nu draudzenes samācījušas, kad kas esot jāsaka un kā uz nerva spēlēt, šī pamēģinājusi un pēc piektās reizes esot izdevies gan, šis šo esot fiziski gana stipri pagrūdis. Nekāda trauma gan neesot bijusi, šī iekritusi gultā, bet nu vardarbības fakts ir un tad jau esot bijis daudz vieglāk paskaidrot, ka šitāds te varmāka ir jāpamet, jā. Un šis savācis mantiņas un prom. Pats vainīgs, protams.

 

Par ļaunprātīgu tēlošanu un iespēju, ka vietējā bāriņtiesa ir rados, bet vecis bagāts un vajag dabūt labumus nekādā formā nekā tur nav. Tur vispār nav pieminēts -  atbildīgo dienestu iespējamās kļūdas, tur - nesaprašanās, konflikti, kaut kas tāds, tulko kā gribi.

 

Lai vai kā, šitā te vardarbības izskaušanas konvencija nevienā veidā nepiemin viktimoloģisku uzvedību - tas ir tad, ja ir tāda dāmīte, kurai domāšanas defektu vai bērnības kreņķu dēļ ir tiktāl traucēta domāšana un uzvedība, ka tā atkal un atkal iekuļas visādos sūdos, sapinas ar visādiem nepareiziem varmācīgiem tēviņiem un atkal un atkal kādam dienestam ir jāglābj. tajā konvencijā nav ne smakas uz to, kā personām ar ierobežotu spriešanas spēju nodrošināt aizbildni vai īpašus dzīves apstākļus.

 

Varbūt tiešām nepamanīju, bet tur nav arī nekā no situācijas, kad vecis meitu varmāko, māte zin, bet nekā nedara. Par mātes atbildību, formulējums varētu būt - par varmācības faktu zinoša tuva cilvēka, SEVIŠĶI MĀTES, neziņošana par to.

 

Bet to nevar, jo tad līdzvainīga ir sieviete.

 

Smuki izskatās šis -  ja nu sanācis kļūdīties un sanācis nesmukums.

Papildinājums. Privilēģijas un imunitāte
(66. pants)
1. Šis papildinājums attiecas uz Konvencijas 66.pantā minētajiem GREVIO locekļiem, kā arī citiem valstu delegāciju locekļiem. Šajā papildinājumā termins „citi valstu delegāciju locekļi” attiecas arī uz Konvencijas 68. panta
9. punktā minētajiem neatkarīgajiem valstu ekspertiem un speciālistiem, Eiropas Padomes
personālu un Eiropas Padomes nodarbinātajiem tulkiem, kuri pavada GREVIO ārvalstu vizītēs.
 
2. GREVIO locekļiem un citiem ārvalstu delegāciju locekļiem, pildot savas funkcijas saistībā ar
ārvalstu vizīšu sagatavošanu un norisi, kā arī to papildu pasākumiem un ceļojot saistībā ar šo
funkciju izpildi, ir šādas privilēģijas un imunitāte:
a) imunitāte pret aizturēšanu vai apcietināšanu un personiskās bagāžas konfiscēšanu un
imunitāte pret jebkādiem tiesas procesiem, kuri saistīti ar visu, ko viņi teikuši, rakstījuši vai darījuši,
pildot savus darba pienākumus;
b) atbrīvojums no jebkādiem pārvietošanās brīvības ierobežojumiem, izceļojot no savas dzīvesvietasvalsts un atgriežoties tajā, un ārvalstnieku reģistrācijas valstī, uz kuru tie dodas vizītē vai kuru tie
šķērso, pildot savas funkcijas.
 
3. Kad GREVIO locekļi un citi valstu delegāciju locekļi ceļo savu funkciju pildīšanas laikā, tiem attiecībā uz muitas un valūtas kontroli piešķir tādus pašus atvieglojumus kā ārvalstu valdībupārstāvjiem, kas īslaicīgi pilda dienesta pienākumus.
 
4. Dokumenti, kas saistīti ar GREVIO locekļu un citu valstu delegāciju locekļu veikto Konvencijas īstenošanas novērtēšanu, ir neaizskarami, ciktāl tie attiecas uz GREVIO darbību. GREVIO oficiālā sarakste vai GREVIO un citu ārvalstu delegāciju locekļu oficiālā saziņa netiek pārtverta vai cenzēta.
 
5. Lai GREVIO locekļiem un citiem ārvalstu delegāciju locekļiem nodrošinātu pilnīgu vārda brīvību un pilnīgu neatkarību, pildot savus pienākumus, viņi bauda imunitāti pret tiesas procesiem, kuri saistīti ar visu, ko viņi teikuši, rakstījuši vai darījuši, pildot savus pienākumus, pat ja minētās personas šos pienākumus vairs nepilda.
 
6. Privilēģijas un imunitāti šā Papildinājuma 1. punktā minētajām personām piešķir, lai tās objektīvi pildītu savas funkcijas GREVIO interesēs, nevis personiskā labuma gūšanai. Eiropas Padomes ģenerālsekretārs var atcelt šā Papildinājuma 1.punktā minēto personu imunitāti, ja viņš uzskata, ka konkrētā imunitāte varētu traucēt tiesas spriešanai, un ja to var atsaukt, nekaitējot GREVIO interesēm.
Labots - Raimonds1
Link to comment
Share on other sites

Raimonds1

 

 

kā viņām dzīvesbiedri darot pāri. desmitiem, ja ne simtiem. uz vairākām a4 lapām. vajadzētu dažiem te palasīt lai saprastu, kur tas racionālais grauds tajā visā.

 

Racionālais grauds konvencijā ir, katrs var saprast, kur sākas teksti par visādu tautu goda tiesām sievietei, piespiedu laulībām un citiem paradumiem. 

Tāpat par upura un pāridarītāja ierobežojumiem saskarsmei, orderis par netuvošanos dzīvesvietai utt.

Link to comment
Share on other sites

Edgars77

Davai koļās, ka paši ir/nav tādi paši iekaustēji.  :diablo:

 

Vienīgā reize, kad mana draudzene fiziski cieta no manis, bija, kad šī nespeja aizvērties un visu laiku mani mācīja, kur braukt (Positivus). Pašai, protams, tiesības nava. Nekas šausmīgs nebija, dabūja ar manu plaukstu sev pa lielu (rectus femoris). Pat zilums pie horizonta nebija.

Labots - Edgars77
Link to comment
Share on other sites

Var bļaut viens uz otru.. vai otrs uz vienu, bet, lai vecis sistu sievieti.. tur jau pašam mīkstam jābūt.. (lai cik tā sieviete būtu pelnījusi (it kā))

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Raimonds1

Palasiet labāk tos punktus, kas attiecas uz to, kā dalībvalstis apņemas visādi ierobežot aplamu izteikšanos.


Vai tos, kuros ir tāda iespējamība.

Link to comment
Share on other sites

vot es domāju sievietes, sieviški, .. feminisms.. emansipācija... a.... kur tad vīriešu tiesības, kapēc vīriešiem nav kaut kāda ewomanilizācija vai masculinisms?

Un tomēr jāatzīst, ka tomēr mēs esam dažādi, nu kā var vilkt vienlīdzības zīmi? nu vispār tas ir zinatniski pierādīts fakts...

Vispār tā Stambūlas konvencija ir karējais tukšais eiropas papīrītis, kurš un kā viņu pildīs... un vai tad tas nav tāpat skaidrs, ka vājakos pi..ģīt nav labi.. tas jau tapat visās bībelēs un krimināllikumos ir iekšā? man vispār klusas aizdomas, ka ja burtiski ieviesīs visas tās muļķības (uz ko lettiņi ir  naski), tad baltie cilvēki pārstās atražoties vispār, kamēr melnie ka dzīvoja pēc šariata, ta arī vairosies...  

  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

marrtins

Neesu to sūdu lasījis, bet, ja nav acīmredzama labuma un spējas iztulkot pareizi, tad nafig tās konvencijas. Dēļ virsraksta vien neuzmanīgi parakstīs, un tad sāksies bakstīšana no visām pusēm - re, tur ar maziem burtiem 1934901234.pantā 834.a) apakšpunktā saskaņā ar 123124. pata 3. daļu ir teikts ... un no tā izriet ..., tātad - MAKSĀJIET!

Paska, kur tagad esam ar visām bēģļu, rasu un pidoru konvencijām...

Labots - marrtins
  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Raimonds1

Exactly.


 

 

Dēļ virsraksta vien neuzmanīgi parakstīs, un tad sāksies bakstīšana no visām pusēm - re, tur ar maziem burtiem 1934901234.pantā 834.a) apakšpunktā saskaņā ar 123124. pata 3. daļu ir teikts ... un no tā izriet ..., tātad - MAKSĀJIET!
 
Link to comment
Share on other sites

Raimonds1
(labots)

Ja reiz vecis defaultā nominēts kā tiesību ierobežotājs un pāridarītājs, tad, atvainojiet, viņš izmanto arī visādus palīgus un, kas ir sevišķi politnekorekti, PALĪDZES, kas izmanto SPECIFISKI SIEVIŠĶĪGAS METODES manipulācijai un upuru psiholoģiskai apstrādei un ievilināšanai cilvēktirdzniecības shēmās.

Tas konvencijas garam un būtībai ir vispār neiedomājami, ja tas tur būtu sākuma formulējumos. Turpat, kur teikts šis

 

-atzīstot to, ka vardarbība pret sievietēm liecina par vēsturiski izveidojušos sieviešu un vīriešu varas

nevienlīdzīgu sadalījumu, kura dēļ vīrieši dominē pār sievietēm un diskriminē sievietes un ir
apgrūtināta sieviešu pilnīga attīstība;
-atzīstot to, ka vardarbība pret sievietēm, kas ir ar dzimumu saistīta vardarbība, ir strukturāla, un to,
ka vardarbība pret sievietēm ir viens no svarīgākajiem sociālajiem mehānismiem, kura dēļ sievietes
ir spiestas pakļauties vīriešiem;
-atzīstot to, ka sievietes un meitenes, salīdzinot ar vīriešiem, ir pakļautas lielākam ar dzimumu saistītas vardarbības riskam; 
-atzīstot to, ka vardarbība ģimenē nesamērīgi skar sievietes un ka arī vīrieši var kļūt par upuriem vardarbībai ģimenē;
-atzīstot to, ka bērni ir vardarbības ģimenē upuri, tostarp arī liecinieki vardarbībai ģimenē; tiecoties izveidot tādu Eiropu,
kurā nebūtu vardarbības pret sievietēm un vardarbības ģimenē, ir vienojušās par turpmāko.
2. pants - Konvencijas darbības joma
1. Šī Konvencija attiecas uz jebkādu vardarbību pret sievietēm, tostarp vardarbību ģimenē, kas
nesamērīgi skar sievietes.
2. Konvencijas dalībvalstis tiek mudinātas piemērot šo Konvenciju visiem upuriem, kas cietuši no
vardarbības ģimenē. Konvencijas dalībvalstis, īstenojot šīs Konvencijas noteikumus, īpašu uzmanību
pievērš sievietēm, kuras kļuvušas par upuriem vardarbībai, kas saistīta ar dzimumu.
 
Te vajadzētu vēl klāt -
- atzīstot to, ka arī sievietes var līdzdarboties vai pat vadīt organizētas cilvēktirdzniecības shēmas vai kadu no tas posmiem, kurās vardarbība ir viena no darba metodēm pakļaušanai un sagtavošanai izmantošanai;
-sevišķi atzīstot, ka sievietes tādā gadījumā izmanto specifiski sievietēm raksturīgās spējas, lai apmānītu, ievilinātu, demoralizētu un pakļautu varmācībai citas sievietes un bērnus;
-atzīstot, ka šīs varmācības aspekts parasti paliek slēpts no sabiedrības;
-atzīstot, ka ģimenes varmācības gadījumā, kur fiziski varmāka ir vīrietis, bet sieviete, māte vai pamāte to zina, bet neko nedara un neziņo un tas subjektīvi bērnu- meiteni vai zēnu demoralizē un pastiprina nodarīto ļaunumu; 
-atzīstot, ka šis aspekts parasti netiek adekvāti novērtēts sabiedrībā.
 

 

http://www.slavenibas.lv/zinas/1768/reiniks-un-sabiedriba-soka-par-rasnaca-nekaunibu-un-drausmigajiem-zobiem/

lūk, kur argumentācijas meistari

Labots - Raimonds1
Link to comment
Share on other sites

Hiujņa tas viss. Kāda no tā jēga? Ja vīrietis sit sievieti, tad tas ir krimināllikums un punkts. Ko te vēl gudrot?!?!?! Aiz bezdarbības laikam jāizdomā visādas huijņas.

"..... Hiujņa tas viss, ......... ....... visādas huijņas!"

 

Varēji pateikt īsi un kodolīgi. :D

Labots - Jr.
Link to comment
Share on other sites

Kā pareizi sist sievu (savu) 24.01.2016. 3 komentāri

http://www.islams.lv/15/ka_pareizi_sist_sievu_(savu)

Islāma mācītie vīri tūkstoš trīssimt (ar astīti) gadu laikā ir sarakstījuši bezgalīgi daudz rakstu darbu, cenšoties reglamentēt itin visu, ar ko īstenticīgais var saskarties dzīves laikā, - no pareizās pielūgsmes līdz pareizajai, atvainojiet, pēcpuses apmazgāšanai. Te būs šis tas, ko esmu no tiem savācis par svarīgo tēmu - kā īstenticīgam vīram pareizi sist savu sievu.

Sievieti nevajag sist pa jūtīgajām ķermeņa daļām - seju, krūtīm, vēderu, galvu, utt. Sitienus var izdarīt pa tādām ķermeņa daļām kā kājas un rokas.

Nevajag izmantot pārāk resnu rīksti. Rīkstei jābūt tievai un vieglai un nevajag atstāt uz ādas skrāpējumus un zilumus.

Nekad nesitiet sievietei pa seju. Vīram ir jābrīdina sieva par sitienu skaitu - viens sitiens, divi, trīs, četri, desmit.

Ja vīrs saka sievai: "Esi uzmanīga, bērni spēlējas blakus plītij!" vai: "Aizved bērnus prom no elektrības rozetes!", bet viņa atbild: "Es esmu aizņemta!", tad sievai var iesist ar zobu suku vai ko līdzīgu. Nekad nesitiet viņu ar pudeli ar ūdeni, šķīvi vai nazi, - tas ir aizliegts.

Sist sievietes vajag piesardzīgi, jo radīt sāpes - tas nav jūsu mērķis. kad mēs sitam dzīvniekus, mērķis ir radīt sāpju izjūtas un likt paklausīt, jo dzīvnieks nesapratīs, ja tam teiks: "Oi, kamieli, kusties uz priekšu!" Kamielis un ēzelis nesapratīs, ko tu no viņiem gribi, kamēr tu viņiem neiesitīsi. Bet uz sievieti pirmām kārtām iedarbojas emocijas, bet ne sāpes.

Sievietes ir jāsit, kā, bet ir daudz ceļu, kā to darīt: ja sieviete ir tieva, tad jāsit ar rīksti, ja viņai ir pamatīga miesas uzbūve - ar dūri, apaļīgu sievieti - ar atvērtu plaukstu. Tādā veidā tas, kurš sit, nenodara kaitējumu pats sev.

Sišana neder ne katrai sievai. Dažas sievas uztver sišanu kā pazemojumu, bet tajā pašā laikā citām der tas, ka viņas sit, un tieši šīs var ietekmēt gadījumos, ja viņas saceļas pret saviem vīriem.

Ja sievas izraidīšana no gultas nedod rezultātus un jūsu sieva turpina uzvesties nepaklausīgi, tātad viņa pieder pie auksto un ietiepīgo sieviešu tipa, - viņas raksturu var labot ar sodu, tas ir - ar sišanu. Sist vajag tā, lai nesalauztu kaulus un neradītu asiņošanu. Daudzām sievām ir šāds raksturs, un tikai tāds paņēmiens var vest viņas pie prāta.

Vīram ir tiesības sievu sodīt ar miesas sodu tādos gadījumos, kad viņa atsakās darīt visu, lai izskatītos pievilcīga vīram, atsakās izpildīt viņa seksuālās vajadzības, pamet mājas bez atļaujas, pamet novārtā savus reliģiskos pienākumus. Soda instrumentu (rīksti) vajag turēt redzamā vietā, tā, lai sieva vienmēr varētu to redzēt.

Ir trīs sieviešu tipu, ar kurām nav iespējams runāt bez rīkstes. Pirmais tips - meitene, kura tā audzināta. Viņas vecāki viņai teica: "Ēd!", viņa atbildēja: "Neēdīšu!", un viņi viņu par to sita. Otrais tips - sieviete, kura ignorē vīru vai izturas pret viņu augstprātīgi. Ar tādu arī var līdzēt tikai pātaga. Un trešais tips - tā ir izvirtusi sieviete, kura neklausa vīru tik ilgi, kamēr viņš nepiespiež viņu klausīt, izmantojot spēku un sišanu.

Vīrs, kurš sit sievu, liek viņai saprast: sieviete, tu esi aizgājusi pārāk tālu. Sitieni pa seju nav atļauti, jo zilumi var padarīt sievieti neglītu.

Link to comment
Share on other sites

Raimonds1

Sievu sist nevajag. Vajag izlasīt to konvenciju.


Ir tāds seriālis - Rozenheimas detektīvi. tad nu vakar RD 6. sezonas kārtējā sērijā pusaudze, lai panāktu, ka papus lauķis sastrīdas ar savu kartupeļu piegādātāju, sapūta tam pīlītes, ka tas maita ap šo ir grābstījies, lai šie sakasītos un šī varētu kaut kādā sakarā tikt pie sava Romeo uz Itāliju. Bet nu viss iznāk nesmuki un to "varmāku" nosit beigtu. Pētot visu vēsturi izrādās, ka šis ir bijis kārtīgs vecis, ko tur uzpircis, prostitūtu pasūtijis vietējās viesnīcas numuriņā un ko tik vēl ne. Bet nu visus sūdus reāi iniciējusi stulba skuķe un viņas lētticīgais tētuks.

 

Un TAGAD lasam konvencijas pamatnostādnes no sākuma un iedomājamies, ka tas skuķis ir pieaudzis un tas, kuram viņa sapūta pīlītes nav papucis, bet cits aizstāvētājs. Tur jau ir mērce gatava uzlieta - VECIS VIENMER VAINĪGS. Kāda vēl SIEVIETES VAINA?????

Link to comment
Share on other sites

Raimonds1 - tagad programmēšana iet zudumā jo zināmi orgāni sāk strādāt pie vārda sievietes! :)

 

Zaudējām izcilu programmistu, bet iegūsim izcilu specu juridiskajos sieviešu jautājumos!

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

A man pēc "Ugunsgrēka" analīzes arī daudz pārdomu ir par to kā dzīvot. Vot tā.

Link to comment
Share on other sites

Raimonds1

Paskatieties tos pašus Simpsonus. Vai Dienvidparku. Multeni. Ja tur nemanāt neko pieaugušo pārdomām par sabiedrību, tad ko?

Link to comment
Share on other sites

kāds te pārāk sacepies.. un uzcepies.

 

kas attiecas par tēmu.. noskatījos to 1:1 tā arī neradās priekšstats, kurš no abiem vairāk sēdināms uz adatām..

Labots - CAP
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Ko, ko? Jānem striķis un ziepes, jo skaidrs, ka mācīties saprast kā dzīvot ir vērts tikai no seriāliem un multenēm.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Raimonds1

Kas interesanti, ka nav nekādas morālas aiztures gāzt virsū visadus virtuālus mēslus Rasnačam. Šitie ir tie pretvadarbības karotāji. Inteliģence. Un lai Dievs žēlīgs tam, kas kaut ko papīkstēs pret viņu ideoloģiju. Sanāk riktīgs scenārijs antiutopijai par iecietibu un toleranci!

Bail pat iedomāties, ko var skolā izdarīt ar puišeli vai meiteni, ja tie iepīkstēsies, ka viņiem  mājās ir tradicionālas vērtības. Leģitimēta vardarbība. Ja kas - paši vainīgi. 


 

 

Ko, ko?

 

Bez komentāriem. 

Link to comment
Share on other sites

man mājās ir tradicionālā vērtība - suns pagalmā pie ķēdes. Un tagad man kaudzēm visādu dzīvnieku aizstāvju brūk virsū, ka tas esot ļoti nelāgi. Kura konvencija jāanulē, lai manu tradicionālo vērtību neaiztiktu?

Link to comment
Share on other sites

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ko ar to Dimiters grib pateikt? Jo cilvēks jau jūsmo par Krievijas armijas spēku ienākšanu Latvijā.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Kaspars jau kādu laiku nedraudzējas ne tikai ar konvenciju.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Raimonds1

Ja nu par konvenciju

metode ir - visādi izvairīties no tās apspriešanas, to aizstājot ar kaut ko tādu

http://www.slavenibas.lv/zinas/1768/reiniks-un-sabiedriba-soka-par-rasnaca-nekaunibu-un-drausmigajiem-zobiem/

piemeklējot visādus dzeltenās preses "faktus", ja to nav - tos izdomājot.

virtuāli personīgi visādi uzbrukumi, apvainojumi un provokācijas, lai tauta runā par visu ko citu, nevis par konvencijas tekstu, jo tur ir pilns ar iespējām vienpusīgi apskatīt jebkuru konfliktu un jau sākumā tekstā noteikts, ka tā nav nekāda pat ne virtuāla varmācībā, ķengāt cilvēkus, jo tie ir pret konvenciju, tātad drīkst

inteliģences, viedokļu līderu, parastu it kā domājošu cilvēku, kas varētu izteikties, turēšanās pa gabalu no šīs tēmas, jo neviens negrib, lai viņu aplej ar mēsliem

GREVIO organizācijas ārkārtējas pilnvaras un imunitāte, lai ko tie teikuši vai darījuši, pat ja vairs nav amatā. Tātad ir paredzēta situācija, kad tāda autoritāte ir pieļāvusi un sekmējusi šādu te ķengāšanos, darba tiesību un sociālās dzīves pasliktināšanos un, ja nu gadījumā kāds ir ne tā noreaģējis, piemēram, paštaisnībā uzpildījies vietējais "pretvarmācības" aktīvists sačakarējis kādam oponentam profesionālo un sociālo dzīvi, uz to kaut kā noreaģējuši bērni, noticis kaut kāds smags varmācības gadījums pret šādu te pretīrunātāju vai viņa bērniem, skolā ņirgšana vai ostrakisms, tad vienmēr

var paslēpties aiz imunitātes, jo, gan jau ka vietējie pakalpiņi tādos gadījumos atsauksies uz ārzemju autoritātēm, kas teica, ka tā drīkst un tā var. 

Ķīnā kultūras revolūcijas laikā bija tāds hunveibinisms.


Citāts no konvencijas

Kokrētās valsts tiesa - kaut kas sekundārs

Lai GREVIO locekļiem un citiem ārvalstu delegāciju locekļiem nodrošinātu pilnīgu vārda brīvību un pilnīgu neatkarību, pildot savus pienākumus, viņi bauda imunitāti pret tiesas procesiem, kuri saistīti ar visu, ko viņi teikuši, rakstījuši vai darījuši, pildot savus pienākumus, pat ja minētās personas šos pienākumus vairs nepilda.

6. Privilēģijas un imunitāti šā Papildinājuma 1. punktā minētajām personām piešķir, lai tās objektīvi pildītu savas funkcijas GREVIO interesēs, nevis personiskā labuma gūšanai. Eiropas Padomes ģenerālsekretārs var atcelt šā Papildinājuma 1. punktā minēto personu imunitāti, ja viņš uzskata, ka konkrētā imunitāte varētu traucēt tiesas spriešanai, un ja to var atsaukt, nekaitējot GREVIO interesēm.


4. Saskaņā ar šīs Konvencijas noteikumiem par diskrimināciju netiek uzskatīti īpašie pasākumi, kas vajadzīgi, lai novērstu ar dzimumu saistītu vardarbību un aizsargātu sievietes no šādas vardarbības. 

Link to comment
Share on other sites

Spīdēja spoži šonakt - i lākturi nevajadzēja. :p

 

Vispār jau man šķiet, ka Rēders no Spriņģes tālu nekrīt un tur ir vienos vārtos. Te vēl viens raksts par genderismu (iespējams mazliet tendenciozs, bet atbalstu).

 

Lab, pietiek, jauks laiciņš - jābrauc pastrādāt uz laukiem, jo kā zināms gudri irst, nav malku cirst. :D

Link to comment
Share on other sites

Raimonds1

 

 

Vispār jau man šķiet, ka Rēders no Spriņģes tālu nekrīt un tur ir vienos vārtos. Te vēl viens raksts par genderismu (iespējams mazliet tendenciozs, bet atbalstu).

 

Pēc iepriekšējiem komentāriem pat nepateiksi, kura pusē esi.

Link to comment
Share on other sites

Edgars77

Izskatās, ka Raimondam sācies skolas brīvlaiks. Nekas, septembrī būs atpakaļ solā.

Link to comment
Share on other sites

Iedot tam nepieskatāmajam brīvdienas, sākumā kā joks gāja cauri, bet te jā slimība sāk izpauzties pilnā plaukumā, nafig viņa ego barot, paliks tikai sliktāk!

Link to comment
Share on other sites

alusbundza
Raimondam sācies skolas brīvlaiks.

es šitam vīram uzdūros nejauši ''draugos'', ar tādu pašu ģīmi un vārdu, gadi norādīti virs 50, īsti nepievērsu uzmanību, bet bija kaut kāds pasniedzējs augstskolā ..... 

 

tur kaut kādā diskusijā arī bija ūdeņus salējis, tādā pašā garā, kā te ........

Labots - alusbundza
Link to comment
Share on other sites

  • Racer featured this tēmaa
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...