Jump to content

Jauna provaidera izvēle


spow
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

 

Esmu pamanījis, ka manas saistības ar vietējo provaideri iet uz beigām un kā jau ik pēc diviem gadiem viņi man piedāvās pagarināt savu līgumu. Vēl nesen skatījos savā pusē (Jūrmalā, Kauguros) provaideru piedāvājumus un sapratu, ka nemaz tik lielas izvēles nav kā kādā Rīgas mikrorajonā.

 

Jau ilgus gadus izmantoju vietējo "Elektrons S" http://elektronss.lv/un no viņiem ņemu komplektu, kas ir parastais TV kabelis (42 kanāli) + optika (pēdējos divus gadus ir simtnieks). Cik biju sapratis, tad internetu viņi pērk no Latnet, par TV gan nepateikšu. Cenas ziņā sanāk maksāt 20€. Ar internetu būtu puslīdz apmierināts, kaut gan nesen bija man šeit topiks par viņu biežajiem apdeitiem un to, ka dažkārt varu palikt bez interneta, kas man galīgi neder šajā nozarē strādājot, bet TV kā jau kabelis, nekas dižs. Tādēļ varbūt domāju, kaut ko pamainīt.

 

Diemžēl, visi Balticom'i un Baltcom'i šeit nav aktuāli, lai pieslēgtos ir nepieciešami kādi divi vai trīs dzīvokļi, kas to gribētu darīt ar mani. Tā kā vienīgā izvēlē mani met uz Lattelecom, jo pēc manas adreses viņi mierīgi varot visu savilkt un uzstādīt.

 

- Pirmā lieta, ko gribēju pajautāt Lattelecom klientiem ir par to kvalitāti, servisu? It kā runas esmu dzirdējis daudz. Vienam strādājot švaki, otrs no priekiem lec augstāk par savu dibenu. Varbūt viņiem atšķiras pakas, bet fakts kā tāds.

- Kā viņiem ir ar savu solīto ātrumu? Vārdu tur vai tikai spiež uz mārketingu?

- Kādi āķi viņiem ir zem tā "beztermiņa līguma"?

 

Kā pirms trim dienām viņiem bija mājas lapā piedāvājums, ka dārgākā paka, kas iet pa 35.50€ jaunajiem klientiem ar beztermiņa līgumu gāja pa 23€, kas ir cena pašai pirmajai viņu piedāvātajai pakai. Diez gan mani tas TV internetā uzrunā, kas man dažkārt būtu parocīga fīča kā arī tas bertermiņa līgums. https://www.lattelecom.lv/pieteikums?form=105

 

Paldies par ieteikumiem!

Labots - spow
Link to comment
Share on other sites

Atkarīgs no adreses. Kopš man ir Internet caur Technicolor TG789Lvn v4 Internets pazūd reizi pāris dienās. Atjaunojas pēc pāris minūtēm, kamēr zvanu uz LTC, tikmēr jau strādā. Pirms tam bija caur Alcatel Lucent I-240G-P optisko modemu, itkā strādāja labi. Ņem naudu par katru sīkumu, piemēram, "pielēgt" papildus interaktīvās TV dekoderi (reāli veikt ierakstu datu bāzē) aizņem 3 darba dienas un maksā 5 EUR.

Labots - Lieta
Link to comment
Share on other sites

pokemon

tas elektrons ir hjna nekada optika viniem nav un nekad nav bijusi , 

jau talaja 2009 , gada kad ltc planoja optiku klienti bariem no ta suda parsledzas uz ltc pakalpojumu ,

 

tu strada it nozare un nezini ka ltc optika ir labaka valsti ?

ko tu dari romiem labo datorus ?

Link to comment
Share on other sites

suhinsh

 

 

ko tu dari romiem labo datorus ?
 

Šitais ir griesti! :D

Par Lattelecom - kā jau viens te teica, internets stabils kā klints. Ar komunikāciju gan tā švakāk, bet var visu nokārtot, ja drusku pacīnās.

Par līgumu - nesen uz akciju paņēmu 24 mēnešu līgumu, dabūju rakstisku apstiprinājumu, ka varēšu to līgumu lauzt jebkurā brīdī bez jebkādām sankcijām, tik vien kā akcijas cena tos 2 gadus.

Link to comment
Share on other sites

guntis456

 

 

Diez gan mani tas TV internetā uzrunā

Lnt, Tv3, Tv6 tur nerāda, tikai ja esi pieslēdzies pie Lattelecom tīkla.

 

Internets arī kādas 5-6 reizes ir pazudis, palīdzējis ir modema restarts. Ar dekoderi bija problēmas, 36 stundu laikā, liekas ka jau bija man nomainīts jauns

Link to comment
Share on other sites

@@Lieta, tikai Rīgā... te tak Jūrmala tēmā

 

par LTC kopumā nekā slikta.. pakalpojums kvalitatīvs, tik cena varētu būt draudzīga. Bet, to arī ir iespējams panākt - vienojoties.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...