Jump to content

Krāsainais lāzerprinteris ar automātisko abpusējo apdruku utt.


Ant_LV
 Share

Recommended Posts

Nopirku Brother MFC-J6520DW. Dabūju par 195 EUR.  Pirmie trīs interneta veikali, kuri piedāvāja īpaši zemu cenu (ap 180-190 EUR) pēc kāda laika atzvanīja un informēja, ka vairs par šo cenu pārdot nevar, cena ir kā Brother LV mājas lapā 220 EUR.  Ceturtajā piegājienā dabūju Skandināvu versiju, bet veikals iepriekš nebrīdināja, ka nebūs LV vai Ru interfeisa. Man gan pietiek ar Eng, tādēļ tālāk nestresoju. 

 Biju domājis, ka printeris  A3 ar automātisku abpusējo apdruku, color, A3 scan par šādu piķi būs sliktākā kvalitātē. Pagaidām vis apmierina, gan kvalitāte ir ok, gan ātrums printēšanai nav pavisam lēnais. Kādreiz pierakstīšu info par tintes patērīnu un izmaksām. 

  Printeri pieslēdzu mājas WiFi tīklam. Dators to uzreiz atrod, bet bez Brother softa instalācijas MS Office bija neaktīva automātiskā boothside print funkcija. 

Labots - litrs
Link to comment
Share on other sites

Apsveicu ar pirkumu. Tā ir, pilnvērtīgs A3 AIO par tādu cenu ir labi. Kad es savu Brotheri pirku, nebija citiem kas līdzīgs par tādu cenu, bija A3 printeri, bet ar A4 stiklu, ar A3 stiklu toreiz veikalos bija tikai Brother. Par skandināvu versiju, cik es zinu, visi viņi tādi pie mums, arī no oficiālā dīlera pērkot, tik pie dīlera viņi notulkotas start pamācības līdzi iedod, tā bija agrāk, varbūt tagad kas pamainījies, nezinu. Ar LV interfeisu neesmu redzējis.

Link to comment
Share on other sites

Bruketajs

Kā parasti, "spīd" Brothera cenu politika un dīvainības.... 


 

 

Ceturtajā piegājienā dabūju Skandināvu versiju,

...kas maksā lētāk kā mūsējā, lai gan funkcionālis un dzelži tie paši...  

Link to comment
Share on other sites

Bruketajs, vai tad Brother printeri ir arī LV versijā? Es nezinu. Vecākie modeļi nāca tikai skandināvu versijā, mēs skaitījāmies tajā reģionā, vēl Brother dīleru lapā bija pamācības, kā izvēlnē atrast Angļu valodu, pēc noklusējuma tur bija kāda no skandināvu (kuru valsti izvēlējies).

Link to comment
Share on other sites

lietoju brother vairākus gadus, gan mājās, gan birojā, pērku neoriģinālos kartridžus par 2 eur gabalā, dēļ šādas limonādes cenas nav pat domas par pildīšanu, vai tintes padeves sistēmu, nekad nav bijis nekādu problēmu, strādā wifi tīklā ar vairākiem datoriem, iophoniem un androīdiem.

Labots - ozis
Link to comment
Share on other sites

Bruketajs

Nu, tad jau laikam sanāk, ka Sonikas darbinieks Brother printerus pa pāris gabaliem ved ar Tallink prāmi un tālab veidojās cenu starpība starp mums un, teiksim, zviedriem. Lai gan, tā kā vairs labu laiku nesekoju Brother cenām un aparātiem, varbūt vairs nav nekāda starpība. 

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...