Jump to content

Tintes kartridzu dukas galvinjas


Guest
 Share

Recommended Posts

Tas ir riktiigaakais bullshits. c8727a kasetnes netiek pildiitas caur galvinju, kaa tas notiekaas piemeeram c6615d [ar uzpildes komplektu pildot, nevis pa ventilaacijas caurumu], tamdeelj nekaada sakara ar galvinjas tiiriibu tur nav. Galvinju var meegjinaat iztiiriit kratot ... [kkur ieprieksh esmu jau aprakstiijis sho proceduuru]. Ja ir pieejams, tad ir arii speciaals shkjidrums, kursh domaats drukas galvu tiiriishanai.

Link to comment
Share on other sites

es vienu vecu aizkaltushu kartridzha galvinju vienkaarshi izmeerceeju spirtaa un kaartiigi paberzu ar saspirtotu vati un viss gaaja ok...

Link to comment
Share on other sites

Bet protams - var jau meerceet arii siltaa uudenii....

sameercee salveti, ieklaaj kādā trauciņā un liec galvu mitrumaa... Pārāk lielā uudens daudzumaa gan nevajadzeetu likt, lai mesasuucas uudens iekshaa. Tad izdrukas buus shtruntiigas - tinte shkjaidaas taa ka prieks.

Link to comment
Share on other sites

Murmulis

Ja nav labaaks skjidrums, var meegjinaat patureet galu siltaa uudenii. Vai kaartridzjsh drukaas var noteikt piespiezjot salveti pie drukas caurumiem, ja paliek divas melnas striipinjas tad ir OK, ja paaraak izpluust vajag atsuukt biskji tinti. Vispaar rspct visiem, kas pilda kaartridzjus - nav ko ljaut vinjiem vaariities, kraasaino veel var pirkt, bet melno jaapilda liidz nemanjai.

Link to comment
Share on other sites

Ja nav labaaks skjidrums' date=' var meegjinaat patureet galu siltaa uudenii. Vai kaartridzjsh drukaas var noteikt piespiezjot salveti pie drukas caurumiem, ja paliek divas melnas striipinjas tad ir OK, ja paaraak izpluust vajag atsuukt biskji tinti. Vispaar rspct visiem, kas pilda kaartridzjus - nav ko ljaut vinjiem vaariities, kraasaino veel var pirkt, bet melno jaapilda liidz nemanjai.[/quote']

C8728A paliks viena resna sviitra!!!

Un atsuukt ari jamam nevar, ja nav speciaala stanoka.

Kraasaino ar var uzpildiit!!!

kaseshu pildiishana skaitaas dabai draudziiga...

Link to comment
Share on other sites

shito bulshitu njeemu no servisa specialista...un lai tam noticeetu iepostoju te:)

 

tad jau canon s750 arii taa vareetu tiiriit ar siltu uudeni vai spirtu:)...tikai nez vinjam ir kopeejaa galvinja...vai labaak tomer aiznest uz servisu? :lol:

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...