Jump to content

SlowSkilled
 Share

Recommended Posts

Taatad sveiki ! Viss saakas ar to ka vakar parliku pc detalas uz citu kasti .Un jaunaja kaste priekshpuse atrodas Digitalais lcd cpu termometrs . es nezinu kadi vadi ir , un kur tie juasprauz . Tatad manam datoram ir MSI 945P NEO3 Matesplate . Pielikshu bildi lai varat redzeet kaads izskataas tas digitalais cpu thermometrs .

post-101770-0-72891900-1459958933_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

J.Reinis

Ko jūs te cilvēkam čakarējat prātu, kādi vēl mātesplates manuāļi jāmeklē? Tam keisa termometram ir maziņa termoprobe vada galā, ko vajag pabāzt uzmanīgi starp CPU virsmu un radiatoru, lai ir piespiesta starp redeli un proča heatsinka malu. Jāņem vērā, ka tā kā šis sensors neatradīsies zem paša kodola, tur kur mātesplates sensori, tad temperatūra vienmēr tiks rādīta par ~5-10 grādiem zemāka, kā reāli būs uz proča virsmas centrā.

 

post-98258-0-27961300-1459964157.jpg

post-98258-0-27961300-1459964157_thumb.jpg

Labots - J.Reinis
Link to comment
Share on other sites

Termometram barošanu arī kkādu vajag, lai darbotos.

Link to comment
Share on other sites

SlowSkilled

Man ir tie vadi kuri parasti naak no PSU , k osprauzj cd rom .Vot tadi vadi ka bilde , tadi naak kompi ieksha ,no prieksheja vaka , tik nesaprotu kaa saspraust . 

Link to comment
Share on other sites

J.Reinis

Nu piespraud jebkuram brīvajam atbilstošajam kabelim, kas nāk no barošanas bloka. Un to plāksnīti iebāz pie procesora kaut kur. Nav tak raķešu zinātne.

Link to comment
Share on other sites

Jāiebāž dzeses redelē tā probe. Ja ieliksi uz proča virsmas un tad dzesi pa virsu, tev tas procis nocepsies, jo dzese vairs nepieguls virsmai. Vispār neredzu jēgu no tādas lietas. Temperatūru rādīs ļoti neprecīzu. Drīzāk izvelc to probi ārā no kastes un tev rādīs istabas temperatūru diezgan precīzi, tikai jāizvelk tālāk no kastes.

P.s. Neapšaubu Reiņa teikto, jo viņš teica pret malu, bet lai autors nepārprot, labāk saku dzesē.

Link to comment
Share on other sites

J.Reinis

Autors jau pa PM vakar sakontaktēja, un es izskaidroju viņam, kā piespraust barošanu, un viss aizgāja. Tik izskatās, ka šitais keisa displejs tāds dekoratīvs štrunts vien ir, un patiesībā rāda vienkārši keisa iekšējo temperatūru, jo viņam nemaz termporobes nav, tikai Molex barošanas spraudnis un viss.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...