Jump to content

Kādas ir forumiešu atsauksmes par Bites sakaru kvalitāti?


chubars
 Share

Recommended Posts

Nav gadījies būt tādos mežos un pļavās, kur nav Bitei zonas.

Link to comment
Share on other sites

Ja netaisies pārvākties uz dzīvi latgales mežos, domāju ka problēmām īpašām nevajadzētu būt ...

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Pirms gada bites klientiem manā mājā nācās iet ārā runāt, jo istabā nebija zonas. Vieta tepat Pierīgā netālu no Piņķiem.

 

Varbūt tagad kaut kas ir mainījies un papildus torni uzcēluši, bet pārklājuma karte rāda apmierinošus sakarus.  

Link to comment
Share on other sites

PhenomX
(labots)

Hujova bitei tā zona kaut vai ja salīdzina ar to pašu Tele 2.

Ja netaisies pārvākties uz dzīvi latgales mežos

Tad jau jābrauc uz Kurzemes mežiem tur jau nu noteikti būs tā zonā!  :mrgreen:

Labots - PhenomX
Link to comment
Share on other sites

Maniem chomiem, radiniekiem ir Bites pieslegums. Cik ilgi? Nu kopumaa teikshu taa, ka pieredze ar Biti ir jau 6 gadus. Reekini
vienmeer laikaa,nekaadu ''kasjaku'', nekaadu maaksliigi uzreekinaatu summu. Zona? Ir okei,kaa salidzinajumam varu mineet radinieku regulaaras atsauksmes
no dazzaadaam Latvijas vietaam,t.i. Neretas pierobezas zona(nekaadu probleemu),Aluuksne(arii nekaadu probleemu,Liepaaja un raj.(nekaadu probleemu),Bauska un raj.,(no problem)
Saldus(no problem).
Kas attiecas uz Riigu un raj., tad var teikt arii to labaako, jo ja salidzinam ar LMT pieslegumu, tad paaris piemerus mineeshu - ieeju ''Riga Plaza'' Prismā.
Jop!Pazuud LMT zona un mani nevar sazvaniit!Kaut kads sviests!TAs pats briinums Dominas Prismā! Prasu radiniekam (bites piesl.),-tev zona ir? Ir ok:)Bite tak:)
Vecriigas eekaas arii shur tur pazuud zona un tas ir LMT ,briesmigi izslavetais..Kapec LMT?
Taa ir mana darba truba.Nee, ar trubu viss ok,nav ne mesta,ne sista utt.
Taa kaa pa lielam daudzu gadu garumaa mana pieredze ar Bite saka tikai to labaako.
Ir veel tads kantoris, kaa ''divi telji'', nu tur gan, - piedodiet, balss kvalitate mani neapmierina!
Skan kaa mucaa un tas viss eksperimentejot ar dazadiem telefoniem.Tas varbuut mans personiigs viedoklis, bet man nepatiik. Bitei un lmt salidzinot balss kvalitaate ir n-taas reizes
skaidraaka, bet troksnjiem utt. LMT vieniigais peedeejaa laikaa gan izceljas ar troksnjiem un briizziem diivainaam atbalsiim. Bet tas pa lielam ''piikja'' stundaas,
ap 16.30- 19.00
Apmeram taads tas skats uz dziivi.
 

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Bite, Ikšķiles stacijas rajons, zems līmenis, bieži zudumi sarunas sākuma, pēc tam it kā aiziet!

Link to comment
Share on other sites

Donkeyhot

Nevajag tālu braukt, Rīgas rajonā ir vietas, kur LMT nav zonas, bet Tele2 ir kādi 50% zona. Par Bite gan neko nevaru teikt, tik to, ka Rīgā zona ir...

Link to comment
Share on other sites

Man Ir bites pieslēgums, gan LMT. Ar skariem palielam problēmu nav.Vienīgais šad tad aiz Garkalnes uz Tumšupes pusi, Bitei zona mežā raustās, LMT ir +/-ok.  Braucot uz Alūksni uz Plesenes pie Apes krusta, LMT zona nav, bitei ir :D...  Godīgi sakot, izteiktu problēmu ar zonām man nav bijis. Bitei ir labāki vieabonēšanas tarifi ārzemēs, jo man bieži sanāk mizot pa komandējumiem. Tie kam jābraukā uz Krieviju ieteiktu Teles pieslēgumu, jo tad ienākošie par brīvu, savukārt bitei 0.57e/min, LMT 0.583e/min :D

Link to comment
Share on other sites

(labots)

Man ir Tele2. Rīgā Mežciemā ap Gaiļezeru zonas vispār nav, jo tur LMT ir salicis savus iekšējos pastiprinātājus slimnīcās. - konkurents (monopolists). Bitei vēl kaut cik. Tā kā man pašam Tele, tad, izmantojot šo situāciju, ik pa pāris mēnešiem no turienes piezvanu un sliktu sakaru dēļ nokaulēju kaut ko (Savulaik HTC M7 iedeva ar 50% atlaidi) Protams neērtība, ka savu privāto teli jāpāradresē uz LMT, kad esmu darbā.

Labots - gitis
Link to comment
Share on other sites

Zin...

Ir bites pieslegums un abās vietās, kur Rīgas centrā esmu dzīvojis(Elizabetes/Kr. Barona krusts)/dzīvoju (Čaka/Ģertrūdes krusts) ir problēmas ar zonu noteiktās dzīvokļa vietās, kamēr Lmt tādas nav, ir arī problēmas braucot uz Kurzemes pusi pie Ķemeriem, kā arī uz jaunā Tukums-Kuldīga ceļa ir problēmas bitei... Bet pie LMT iešu tikai tad, kad viņi beidzot to apsolīto torni uzcels pie lauku mājam, cena bezlimita zvaniem/sms/netam neatšķiras, šeit vairāk princips strādā :)

Link to comment
Share on other sites

Ir BITE. 2 gadus atpakaļ vēl nebija labi. Bet tagad ir ok. Lietotoju arī dziļos laukos, mainot lokāciju. Testēts ir pa teju visu Latgali. Kopumā sūdzēties nevar, zonas nav tur, kur nevienam nav.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Man ir Tele2. Rīgā Mežciemā ap Gaiļezeru zonas vispār nav, jo tur LMT ir salicis savus iekšējos pastiprinātājus slimnīcās. - konkurents (monopolists).

Bulš*ts.

Katram operatoram ir savas frekvences, kurās tas brīvi darbojas. Ja operators ielien svešā frekvencē, tad valsts kantoris VASES pamudina šo kļūmi labot.

LMT iekārtas nevar iznīcināt tele2 zonu un otrādi.


 

 

Bet pie LMT iešu tikai tad, kad viņi beidzot to apsolīto torni uzcels pie lauku mājam, cena bezlimita zvaniem/sms/netam neatšķiras, šeit vairāk princips strādā

Ja esi zemes pleķīti iznomājis vai pārdevis LMT, tad jau ilgi jāgaida nebūs.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Bulš*ts. Katram operatoram ir savas frekvences, kurās tas brīvi darbojas. Ja operators ielien svešā frekvencē, tad valsts kantoris VASES pamudina šo kļūmi labot. LMT iekārtas nevar iznīcināt tele2 zonu un otrādi.

 

Precīzi. Slinkums bij šito vakar rakstīt. Notraucēt var tikai tad, ja uzlikts neselektīvs pastiprinātājs, kurš mauc visā joslā. Tādi laiku pa laikam no VASES puses tiek ķerstīti, bet tā noteikti nav operatoru iniciatīva tādus likt. Te jau par tādiem kādreiz tika spriests. http://www.boot.lv/forums/index.php?/topic/143638-mobilas-gsm-zonas-pastiprinajuma-ierices-ir-verts/

Link to comment
Share on other sites

ricijs

Ieteiktu biti, jo cena ir salda, savādāk lmt ieliek vienos vārtos bitei... 

Ar pārklājumu viņiem ir problēmas, par to liecina pat viņu pārklājuma karte, kur visi tīkli samesti kopā (2g, 3g 4g) ej nu izzīlē, kādi tīkli pieeejami konkrētā vietā. Šad tad zona lēkā starp 3g un 2g... Protams zvaniem netraucē, bet netu nobremzē...

Link to comment
Share on other sites

maxisl

Visiem operatoriem IR baltie plankumi. Tāpēc jāizvēlas tas, kurš vislabāk apmierina konkrētajā vietā un laikā.

  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

Roberts3

Prauliena bitei ir 2 mbit nezinu vai tas skaitas vinu krutais 4g vai 3g  bet atrums nekads ,

Link to comment
Share on other sites

Pirms gadiem 5iem bija kā bija - gana bieži zvanot cilvēkiem ar Biti bija tā, ka nevarēja sazvanīt un arī vispārējās atsauksmes bija diezgan sūdīgas. Taču tagad jau otro gadu pats esmu Bites klients un jāsaka, ka nekādas problēmas nav bijušas - gan sazvanāms esmu, gan zona ir izbraucot no Rīgas arī patālāk.

Kas interesanti, ka draudzenei (LMT) pilsētas dzīvoklī, Hospitāļu iela, mēdz būt ļoti slikta zona.

Link to comment
Share on other sites

Didzis

Bite der jauniešiem un cilvēkiem, kuri stājas dzimumattiecībās ar santīmu. Labākie sakari noteikti ir LMT, bet, kā jau visam šai pasaulē, arī cena augstāka.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

Prauliena bitei ir 2 mbit nezinu vai tas skaitas vinu krutais 4g vai 3g bet atrums nekads ,

Darbībām telefonā ļoti normāls ātrums. FB iet, youtube iet.

Link to comment
Share on other sites

dzeikabsons

Arī lietoju Biti jau vairāk nekā 2 gadus, lielu problēmu nav bijis, tikai pie Omes Latgales dziļos laukos bija problēmas ar zonu,

 

@Didzis manuprāt, LMT jau vairāk nav tāds pārākums, kāds tas bija agrāk, 

 

Un ir taču tās izmēģinājuma sim-kartes, kas tieši šādiem mērķiem domātas 

Link to comment
Share on other sites

VebKamera

Piekrītu, pēdējo 2 gadu laikā nav bijušas nekādas problēmas. Neredzu iemeslu maksāt vairāk.

Link to comment
Share on other sites

ezis666

Ja man laukos būtu normāla Bites zona, tad es uzspļautu savam LMT pieslēgumam un pārietu atpakaļ pie Bites.

Bitē attieksme pret klientu ir stipri patīkamāka, nekā LMT.

 

man ir 2telefoni, vienam ir Bite otram LMT, tā ka varu salīdzināt.

Link to comment
Share on other sites

Vasarnieks
Mana pieredze Kurzemē: Tele2 zema zvanu kvalitāte, Bitei dzidrāka skaņa, tas pēc maniem novērojumiem. Tele2 zona diezgan klibo, Bitei stabili labāk kurzemē.

No pieredzes varu pateikt, ka LMT izslavētā zona ir kaķim zem astes. Nesen braucām kešot visā kurzemes piekrastes reģionā, LMT, TELE2 biežāk bija bez zonas, BITE bij ok, lai kartes lietotu.

Biti lietoju jau no pašiem pirmsākumiem, divus gadus biju pārgājis pie TELE2, tagad esmu atpakaļ pie BItes, tomēr kvalitāte man ir svarīga.

Link to comment
Share on other sites

VebKamera

 

 

man ir 2telefoni, vienam ir Bite otram LMT, tā ka varu salīdzināt

Pamēģini samainīt kartes. Man viens čoms pie manis arī sūdzējās par Bites zonu - es viņam saku man ir viss o.k. Ielikām viņa karti "muļķītī"  Nokia - parādījās normāla zona. Mūsdienās daudz glaudāmie telefoni savairojušies ar kvalitātes problēmām.

Link to comment
Share on other sites

skolnieks_2
(labots)

Ir nomainījusies sauja telefonu, bet LMT, kā ir melnie punkti Rīgā, tā ir. Vietas kur ar 75% varbūtību saruna pārtrūks.

Par modernajām ēkām, kā piemēram Rīga Plaza un galerija centrs nemaz nerunājot.

Tāpat Ventspils-Liepāja šoseja. Ir vietas, kur tukšums ir zonā ir neizbēgams...

Labots - skolnieks_2
Link to comment
Share on other sites

@@skolnieks_2, tur šķiet nevis nezona ir pie vainas, bet tas, ka par daudz visa kā.. (vismaz manas domas) Pašam ar LMT nekādu problēmu nav bijis, sievai ar T2 arī nē. Par biti pieredzes nav. No paziņu loka Biti ļoti ļoti maz lieto.

Link to comment
Share on other sites

Lietoju vairākus gadus un ļoti retos gadījumos nav zonas. Piemēram, pirtī Talsu rajonā, (netālu no maķīškalna, ja nu kāds no šīs puses) zona LMT un Bitei nebija, TELE2 vienīgais gāja. Tas tāds pēdējais atgadījums kad man zona pateikusi čau. 

Link to comment
Share on other sites

Arnis2002

 

 

Ieteiktu biti, jo cena ir salda, savādāk lmt ieliek vienos vārtos bitei... 

 

nu šis kašķis man patīk!

cik ir starpība- 4-5 aliņi mēnesī?

dzimumsakari ar naudas vienību!  :mrgreen:

es izvēlos kvalitāti un stabilitāti.

Link to comment
Share on other sites

(labots)
es izvēlos kvalitāti un stabilitāti.

Tu nostādi biti tā, it kā tā būtu nestabila un nekvalitatīva. Dzīvojos pa Rīgu, Kuldīgu un Talsiem. Zona ir visur. Es protams nesaku, ka tās ir vienīgās vietas uz planētas, bet kur dodos, tur zona ir. Salīdzinoši bieži esmu pa laukiem, vasarās rallijos u.c vietās ārpus pilsētām un zonas ir.

Labots - Guest
Link to comment
Share on other sites

Didzis

Man kolēģei ir Bite un sanāk bieži braukāt pa visādiem lauku nostūriem. Nu dikti lielas problēmas viņai ar sakariem un bieži nākas izmantot manu telefonu ar LMT pieslēgumu. Cita lieta uz lielajiem ceļiem un pilsētās. Tur Bite strādā. Viss jau atkarīgs no dzīvesstila un darba. Tad vēl stulbie Bites teksti, kurus nākas uzklausīt. Būtībā, viss ir vienkārši, pats sev Biti nekad neņemšu, bet ja man jāapmaksā telefona rēķins kādam, tad protams Bite.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 Izlasot biedru komentārus, nākas secināt, ka pašlaik kopumā vairs nav problēmu ar sakaru kvalitāti nevienam no trim mobilo sakaru tīkliem. Vietām ir, kur kādam operatoram zona sliktāka, vietām, kur labāka. Vajag patestēt konkrētā vietā, kā ir. Ja visiem tīkliem daudz maz vienādi, tad vienalga, kuru izvēlēties, ja kādam tīklam ir izteikti labāk, var izvēlēties šo, ja kādam tīklam ir izteikti sliktāk, var neizvēlēties šo. Pie manis labāk (pašlaik) ir LMT, tāpēc es lietoju LMT, varbūt kaimiņu ciemā labāk Bite vai Tele2. Es domāju, nav vērts daudz satraukties.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Kaspars12

Ir gan 2 bites pieslēgumi, gan viens LMT, visi vienmēr līdzi, ir daudz dīvainību, ir vietas uz normāliem ceļiem, ne meža vidū, kur LMT ir zona, bitēm nav, ir vietas, kur LMT nav bitēm ir, ir arī vienas kur abiem klusums. Ir vietas, kur vienai bitei ir otrai nav. Telefons arī ieteikmē šo visu.

 

Reāli ir tā, ka ja vajag daudz braukt pa pilnīgām nomalēm un daudz zvanīt uz nepopulārjaiem tīkliem, tad ir balltcom, izzi u.c., tad albāk LMT, ja esi standarta iedzīvotājs ar +- pārredamu maršrutu un zvaniem, tad bite reāli ar savu cenu ir super!

 

LMT vēl liels + ir tas, ka ja interneta mb beidzas, netu nenoslēdz/arī uzliek kosmisku cenu, bet vienkārši vari lietot, bet būs lēnāks, kas standarta epastiem, ziņām pat pietiek!

Link to comment
Share on other sites

Lapais

kopš mans kantoris pārgāja no LMT uz Tele2, bieži tiek lietots "ko, ko, atkārto, nedzirdu!" , kaut arī ar zonu it kā problēmas nav. Laicīgi iebildīšu ka aparāta problēma tā nav, jo tas aktuāli vairumam darbinieku un sākās tas kopš operatora maiņas.  

Link to comment
Share on other sites

 

 

LMT vēl liels + ir tas, ka ja interneta mb beidzas, netu nenoslēdz/arī uzliek kosmisku cenu, bet vienkārši vari lietot, bet būs lēnāks, kas standarta epastiem, ziņām pat pietiek!

LMT pie pieslēguma var paņemt Neatkarību (jebšu flatreitu) par papildus 10 eināriem. MB nekad nebeigsies.

Link to comment
Share on other sites

wailjdii

iemetīšu savu pieredzi. Pārgāju no tele 2 uz Bite pirms kādiem 5-6 gadiem. Posmā Jūrmala , Rīga dažkārt braucot vilcienā ir pārtrūkusi saruna posmā no priedaines uz babīti (ja brauc ar vilcienu). Laukos netālu no madonas (būtībā mežā) ir švaka zona, bet piezvanīt var. Laukos netālu no Bauskas arī ir tā ka var piezvanīt, ja atrod pareizo spotu. Priekš manis ar to pietiek, jo uz laukiem jau braucu atpūsties un ja tomēr kautkā var piezvanīt ir ok. Šajos pašos laukos LMT viss perfekti. Ja ikdienā dzīvotu laukos, tad drošvien Bite nebūtu priekš manis. Dažkārt braucu Geokeshot uz visādiem nostūriem. Līdz šim nav gadījies ka tik ljoti nebūtu pieejams internets, ka nevar atrast slēpni! ;)

Link to comment
Share on other sites

Volters

Bija iestādei. (Lai slavēts tas brīdis, kopš kura vairs nav!)

Amatierim, kam telefons un sakari nav vitāli svarīga lieta, ir ok, bet kad runa ir par nopietnu komunikāciju, kad steigā jānodod rādījumi, mērījumi un dati, joprojām pilnīgs fufēlis. Par zonējumu mazpilsētās un laukos (kur bieži sanāca dauzīties) varu teikt, ka atgādina kādreizējo LMT kaut kādos 90-tajos gados :D No sērijas "Pagaidi. Es tevi nedzirdu... Iziešu no kāpņu telpas, pieiešu pie loga...".

Kamēr viens esi standarta vietās, tikmēr vēl neko. Bet tiklīdz kaut kur ielien, tā...

 

Tā dīvainā kompānija :D Viņi tak pat savus klientus (kuri zvana uz numuriem ārpus sava sūnu ciema) aprej :D

Link to comment
Share on other sites

Labāk, lai aprej, nekā izkāš. Suņus var atslēgt. Pazinu vienu čali, kurš nu ļoooti bija sašutis par tām suņu rejām, bet, kā jau tas dzīvē, kura nav viens vienīgs rožu lauks, dažreiz gadās, apstākļi pamainījās un nu viņam ir pavisam citas prioritātes un suņi vairs netraucē.

Link to comment
Share on other sites

Tie kuri min tos megabitus? Jums ko krāns garāks, ka rāda 4g vai arī tiešām telefonos velkat torentus? :D Es telefonā, bačas taupības nolūkos esmu atslēdzis 4G, jo ar citiem arī nets darbojas labi.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...