Jump to content

Lattelecom pieliek ciparu


Volters
 Share

Recommended Posts

Tikko saņēmu no LTC e-pastu

 

 

Kas par desām? LTC neizdevās apvienoties ar LMT?

Lapā vēl neko neredzu, bet cenas neiepriecina.

 

 


Par izmaiņām Jūsu Lattelecom pakalpojumos!

 

Godātais klient!

 

Tehnoloģijām attīstoties, Lattelecom ir ieviesis arvien jaunus pakalpojumus, un šobrīd piedāvājumu klāstā ir vairāk kā 30 dažādu pakalpojumu iespēju. Lai būtu vieglāk orientēties pakalpojumu daudzveidībā, sākot ar 2016 gada 7.martu, piedāvāsim vienkāršāku pakalpojumu izvēli, kuru galvenā atšķirība ir saistīta ar interneta ātrumu.

 

Līdz ar to būs izmaiņas arī Jūsu abonētajos pakalpojumos. Sākot ar 2016. gada 1.aprīli esošais pakalpojums Internets ekonomiskais tiks mainīts uz Starta internets (ātrums min 2

Mbit/s un max 10 Mbit/s), abonēšanas maksa 17.50 EUR/mēnesī.

Par mājas telefona Sociālo tarifu plānu turpmāk būs jāmaksā abonēšanas maksa 4.31 EUR/mēnesī. Līguma termiņš nemainās.

 

Jums, kā Lattelecom klientam:

  • iespējams izdevīgi iegādāties televizoru, datoru vai citu tehniku ar īpašiem maksājuma nosacījumiem* Lattelecom veikalos vai interneta veikalā www.lattelecomveikals.lv;
  • katru mēnesi tiek sniegti unikāli piedāvājumi atpūtai, kultūrai un dzīves baudīšanai Lojalitātes programmā, vairāk lasīt www.lattelecom.lv/lojalitate.

 

Ja lietot pakalpojumu ar šādiem nosacījumiem nevēlaties, tad viena mēneša laikā no šī paziņojuma nosūtīšanas brīža Jūs varat pieteikt izmaiņas vai pārtraukt līgumattiecības bez līgumsoda piemērošanas, par to aizpildot veidlapu pašapkalpošanās portālā mans.lattelecom.lv sadaļā Saziņa, rakstot lattelecom@lattelecom.lv vai zvanot uz 177.

 

 

Aicinot uz sadarbību arī turpmāk,
cieņā
Jūsu Lattelecom klientu apkalpošanas komanda

 

Labots - Volters
Link to comment
Share on other sites

Kas tā par huiņu?

man arī LTC ekonomija, bet šitāds nav atnācis.

edit:

man šitas atnāca:

Pateicamies par esošo sadarbību. Lai arī turpmāk nodrošinātu teicamu pakalpojumu kvalitāti, informējam, ka no 03.03.2016   02:00 - 03.03.2016  04:00 (pēc Latvijas laika) paredzams līdz 40 minūtēm ilgs telekomunikāciju pakalpojumu pārtraukums Jūsu abonētajai/ām sakaru līnijai/-ām un ar to/-ām saistītajiem pakalpojumiem, lai veiktu tīkla infrastruktūras profilakses, labojumu un modernizācijas darbus.

Labots - ezis666
Link to comment
Share on other sites

Ir ir tāda lieta.Arī saņēmu e-pastu.Zvanīju.Ja izliksies par mirušu,tad no 1.aprīļa automatiski pāriet ekonomiskais ( tiek likvidēts ) uz starta tarifu.

 

Bet nu reiz divi  ātrums tiek piepacelts.

Labots - dsks
Link to comment
Share on other sites

"Iz zis a džouk? No, its lattelekom"

 

Ko tad lai paņem?


 

 

Bet nu reiz divi ātrums tiek piepacelts.

Kas praksē uz 2km līniju būs labi, ja 8.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Tikko pārslēdzu līgumu uz diviem gadiem ( atteicos no trubas un palika i-nets vien ) ... šobrīd sanāk,ka Lattelecom no savas puses mierīgi lauž pasākumu ... palaiž uz likvidēšanu esošo tarifu un piedāvā jaunu par lielāku ciparu ... 

 

Nedaudz jānogaida ... gan jau jauniem klientiem atkal tiks piedāvāts kas saldāks,neka en gadus esošiem :)

Link to comment
Share on other sites

Gan jau tas uz mazajiem (ekonomiskajiem) DSLiem tikai attiecas.

Nu bet ... Tad jau tiem, kam mājas komplekti (līdz 6Mbit), arī kaut kam jāmainās (?)

 

%*@%^ :mad:

Link to comment
Share on other sites

Jāpagaida, kad mājas lapā izmainīs info. Domāju, ka daudziem tas būs afigennijs pārsteigums.

Pieaugums par Eur 6,60 nav pie pilna prāta ņemams.

Link to comment
Share on other sites

Anonīms Alkoholiķis

Veiksmīgi ka tam monopolistiskajam-kaktu-kantorim nedeva iespēju šitādu joku nostrādāt ar visiem telefonistiem.. Bet arī par šito viņi varētu būt pelnījuši izrūnīšanu ar mietu.

Labots - Anonīms Alkoholiķis
Link to comment
Share on other sites

ekonomiskajam komplektam. Piedāvātās opcijas.

 

 

Līdz ar to būs izmaiņas arī Jūsu abonētajos pakalpojumos. Sākot ar 2016. gada 1.aprīli esošais pakalpojums Mājas komplekts ekonomiskais  tiks mainīts uz Starta internets  (ātrums min 2 

Mbit/s un max 10 Mbit/s) - abonēšanas maksa 17.50 EUR/mēnesī.

 

Par mājas telefona tarifu plānu Bezmaksas sarunas Latvijā turpmāk 

būs jāmaksā īpašā abonēšanas maksa 3.99 EUR/mēnesī (standarta maksa – 9.81 EUR/mēnesī). Līguma termiņš nemainās.

 

Par TV un Starta internets Jums būs jāmaksā tikai 21.99 EUR/mēnesī, slēdzot līgumu uz 24 mēnešiem.
Link to comment
Share on other sites

Volters,arguments var būt vienīgi,ka ātrums uz 10 tiek piepacelts ... bet kā jau šeit rakstīja,būs iemesls paņemt 4G patestēt ... 

Katrā ziņā jāgaida oficiāli jaunumi mājas lapā un pec tam varēs kombinēt ... man tiešām nepatīk moments,ka tikko tiek noslēgts līgums un mierīgi to anulē ... pēc diviem gadiem tad varēja mani terorizēt,lai pārslēdzos ... 

Labots - dsks
Link to comment
Share on other sites

Anonīms Alkoholiķis

Vienā vietā zinu, kur gadus 5 atpakaļ bija jaudīgākais AD$$L's (10mbit), kuru nesen salīdzināju ar pēdējajā gadā esošo LMT 2. mājas komplektu - starpība ir jūtama (vismaz labā laikā un nepīķa stundās) - ~500kb/s pret ~1.3mb/s.

 

Ja nav optika un jāizvēlas starp LTC AD$$L un LMT tad LMT lielākajā gadījumā būs labāka izvēle.

Labots - Anonīms Alkoholiķis
Link to comment
Share on other sites

Gudri tas ātrums tiek pacelts  :sarkasms: no 2mbit līdz 10mbit, lai klients nevar piekasīties par to, ka līnija netur tos 10 mbit...

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

Bitītei klienti saradīsies...

Nebūs. Divu gadu līgums un pilnīgā bezzona ārpus pilsētām jau nedos efektu.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Cik saprotu, ja notiek pakalpojuma cenas izmaiņas, tad ir tiesības atteikties no terminētā līguma bez līgumsoda. Tas pats laikam attiecas arī, ja pakalpojums tiek likvidēts.

Link to comment
Share on other sites

Anonīms Alkoholiķis

Tur vienīgais ko var darīt ir likt aveni vai šakonfigurēt rūteri ka reizi 5-30 min taisa speedtestu un ka mēneša vai 3 mēn griezumā vidējais ātrums ir tāds un tāds, un tad kasīties par to, ka viņi tik pat labi varēja to uzdot par 2mbit līdz 100gbit līnijas pieslēgumu (jeb tukšu diršanu un prasīt atbilstošu ciparu/atlaidi).

Link to comment
Share on other sites

Labāk kā alternatīvu izskatīt nevis mobīlos netus, bet gan radiolinkus.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Nopietni? Man Optika 1 + TV ir 19 EUR...

A man, man ... par to pašu 19 eur (nemainīga cena četrus gadus) internets 3 - optika ar tv (divi gab tv) .... bija te tāda akcija

Link to comment
Share on other sites

Spečuki, pakomentējiet, lūdzu, kur izskaidrojama tik lielā atšķirība izmaksās optika vs kapars. Vai tiešām telefonam un internetam pa kapara vadiem elektrība tik dārgi sanāk? Es vēl saprastu, ja optiku par savu naudu visi varētu ievilkt, nu tad ieinteresēšanai tādus pakalpojumu tarifus ieviest, bet tā, nesaprotu. Arī maksāju bišķi zem 40 eiro mēnesī par internetu + telefonu + TV - vara kabelis.

Link to comment
Share on other sites

Toties ​tagad katrs nabags varēs sev atļauties 10 Mbit/s ADSL. Nu, viņam būs spiesta lieta tos atļauties! :sarkasms:(Labi, gandrīz).​

Link to comment
Share on other sites

@@zebrlacs,

 

Sorry, bet neticu. Akcijas parasti ir uz 12, MAX 24 mēn, četrus gadus cena tev nevar būt nemainīga, ja vien pēc akcijas līguma beigām tu neesi zvanījis un slēdzis jaunu.  

Link to comment
Share on other sites

Optika ir jājamzirdziņš, kuru bīda tirgū ar skaļu saukli un kurai izmaksas sedz no DSL klientu maksājumiem. Tas tak skaidrs.

Link to comment
Share on other sites

katram, protams, sava izvēle un galva uz pleciem, bet šādā situācijā es gan ar viņiem neauklētos, ja ir pieejami jebkādi citi pieslēgumi. Sakiet, ka laužat ar viņiem līgumu un kā jau viens biedrs rakstīja, tad šajā gadījumā nevajadzētu piemērot līgumsodu. Tam noteikti sekos telefonzvans no viņiem, kurā viņi pilnīgi iespējams tieši Jums spēs piedāvāt kaut ko izdevīgāku, ja teiksiet, ka cena Jūs neapmierina.

Link to comment
Share on other sites

Es par savu Lattelecom Internetu 20/5, interaktīvo TV ar 2 dekoderiem +bezmaksas HD paku maksāju 21 EUR, pacīnīties gan načās ar viņiem, jo ar putām uz lūpām apgalvoja, ka man līnija neturot 20/5, bet nu redz kā jau gadu iet bez bēdu:)

Pirms tam maksāju par 10/0.7 un 2 dekoderiem laikam 18EUR

Labots - zulus
Link to comment
Share on other sites

 

 

Akcijas parasti ir uz 12, MAX 24 mēn

Nebūs taisnība! Es, piemēram, pieslēdzu Interaktīvo TV pērnā gada septembrī par € 4,95/mēn. uz VISU pakalpojuma lietošanas laiku (vismaz tā man solīja). Šo piedāvājumu saņēmu pa pastu.

Link to comment
Share on other sites

@@xxaxx,

 

Šim es vēl piekristu, jo pēdējos 2 gadus viņi ir krietni elastīgāki, piedāvā bez lauzšanas līgumsoda un garantētos ilgtermiņa līgumus jaunajiem lietotājiem, bet par vēl "patālo" 2012 - šaubos. Lai gan - vienmēr var kļūdīties.

 

@@Dirks,

 

ļoti pareizi aprakstījis LTC politiku, un ja ar pirmo reizi viņu piedāvājums (kurš noteikti sekos) neapmierina, turpiniet vēl vienu dienu gaidīt, jo noteikti zvanīs arī otrreiz un piedāvās klāt kādu niansi. 

Labots - Destructo
Link to comment
Share on other sites

Zulus, kā Tu dabūji uz telefona drāts 20/5? Man piemēram televīziju nafig nevajag, bet augšuplādēt vajag kā ēst. lattelekoms apgalvo, ka neko nevar uzlabot. Nākas turēt vēl vienu pieslēgumi, pa radiolinku, uz optiku.

Link to comment
Share on other sites

Zulus, kā Tu dabūji uz telefona drāts 20/5? Man piemēram televīziju nafig nevajag, bet augšuplādēt vajag kā ēst. lattelekoms apgalvo, ka neko nevar uzlabot. Nākas turēt vēl vienu pieslēgumi, pa radiolinku, uz optiku

 

Neliku viņus mierā ar brīdi, kad parādījās ziņa, ka ieviesīs VDSL vectoringu - teica, ka līnija neturot - teicu, davai - pietiks teoretizēt - pieslēdzam un paskatamies; Pieslēdza - tehniski viss iet, šie gan mēģināja apgalvot, ka līnijas parametri viņiem rādties, ka man pakalpojumam esot jāraustās - teicu, ka nekas neraustās un tā arī iet - viss stabili, nu i atstāja man un viss rullē, tā kā nez, kādi viņiem tie parametru griesti;

 

vari palasīt manu epopeju un redzēt līnijas datus te - http://www.boot.lv/forums/index.php?/topic/162750-dsl-l%C4%ABnijapien%C4%81ko%C5%A1o-vadu-kvalit%C4%81te/?hl=vectoring 

Labots - zulus
Link to comment
Share on other sites

Man pie muteres ir 20/5. Pats no sevis pagājšvasar parādījās. Tiecās, ka cena līguma laikā nemainīsies. Attālums līdz centrālei gandrīz kilometrs.

Link to comment
Share on other sites

Man arī pacēla pagājušo gad uz 20/5. Viņiem sākās kaut kādas jaunās tehnoloģijas, kas ļauj pa kapara vadiem pat līdz 60. Teica, kaut kādas plates viņi savās kastēs maina, tas ļauj esošām līnijām pacelt caurlaidību. Tā es sapratu. Manā gadījumā pat teica, ka teorētiski es kaut kad varu 40 dabūt, kaut kad, tagad ne.

Tad, Didzis, tev tuvumā LTC savās kastēs vēl nav nomainījuši tās plates.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...