Jump to content

Videonovērošana


markei
 Share

Recommended Posts

Man vispār tā kamera ne visai patīk. Darboties darbojas, bet pēkšņi vairs pie webiskās konfigurācijas nevar tikt.

Link to comment
Share on other sites

pirms 8 stundām , Stepselis teica:

Šo linku jau biju sagūglējis un visticamāk, ka pēc šīs metodes arī mēģināšu, vienkārši pirms ņemu pacēlāju, gribējās ievākt mazliet vairāk informāciju un nodomāju, ka varbūt kāds no šejieniešiem to ir darījis.

Link to comment
Share on other sites

pirms 7 stundām , snukurins teica:

Kā to saprast ,,pēkšņi,,?darbojās viss un pazuda vai konfigurācijas laikā pazuda?

Viss darbojās un nekas netika kustināts līdz brīdim, kad savajadzējās nomainīt IP un secināju, ka netieku klāt webiskajai konfigurācijas videi lai to izdarītu. No viena paziņas ir sanācis dzirdēt, ka kkāds Dahua produkts pēkšņi ir arī "aizmirsis" konfigurāciju un ja nemaldos, tad kāds no šejienes biedriem arī nesen aprakstīja līdzīgu gadījumu.

Link to comment
Share on other sites

pirms 5 stundām , snukurins teica:

http portu norādi īsto?neesi sajaucis?

Skaidri zinu, ka neesmu sajaucis, jo man browserī bija bookmarks uz kameras webisko konfigurācijas vidi un mainījis neko neesmu. To kameru pat nopingot nevar, bet no rakstīkļa un rakstīkļa webiskā interfeisa redz, ka tā kamera ir un raksīt raksta, tikai piekļūt tai nekādi nevar. Nekas cits neatliks kā to Dieva brīnumu mēģināt resetot.

Link to comment
Share on other sites

uldii12345

Es atstāju, jo no ārpasaules kamerām pieejas nav, bet ne par to ir stāsts, tikko pārbaudīju, ar smartsps softu var mainīt arī tīkla konfigu.

Link to comment
Share on other sites

uldii12345

Smartsps, pie devices, kur atrod kameru, uzspiežam uz kameras iestatījumiem un viss notiek. Ja jau kamerai jānomaina ip adrese, kamera nav pa taisno pie NVR

Link to comment
Share on other sites

Iztiku bez pacēlāja. Atvienoju kameru no Dahua NVR un pieliku pa tiešo pie datora un SmartPSS to redzēja, bet pieslēgties uzreiz neizdevās. Pārstartēju kameru un tad beidzot tā sāka atbildēt uz pingu un arī sanāca pieslēgties. Interesanti, ka mēģinot kameru nomest uz defaultajiem settingiem, pazuda tikai PTZ pozīcijas un tūre pārstāja darboties, viss pārējais palika pilnīgi tā pat kā bija pirms tam. Katru sadaļu atsevišķi gan var nomest uz defaultajiem iestatījumiem. Dīvaini, bet PO, jo galvenais bija to kameru pieslēgt Luxriot, kas arī bija visu darbību mērķis.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
pirms 1 stundas , snukurins teica:

t jo redz tagad SMTP esot speciāla parole.

Ja gmailā ir ieslēgta 2 faktoru autorizācija, tad priekš SMTP tiek ģenerēta speciāla parole. Skat gmail iestatījumos. 

Link to comment
Share on other sites

Stepselis
pirms 2 stundām , snukurins teica:

,lai labāk noslikst nevis tie kas met pudeles upē bet gan tie kas izdomā datu drošības regulas un visu kas ir drošs.Mļin,google pat man sāks norādīt ka man telefonam nav ekrāna bloķēšana.Par to ka jāspaida nemitīgi ,,tas biju es,, un ,,piekrītu,, vispār vajadzētu piespriest ,,izdomātājiem,, sabiedriski derīgu darbu.

+1

Link to comment
Share on other sites

Man pirms kāda laika google pati bija izslēgusi piekļuvi lietotnēm. Ieslēdzu atpakaļ un strādāj agan 18.jūn gan arī tikko pārbaudīju. Tas gan ne no NVR, bet no mikrotika

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
mastersblasters

Sveiki, iesakiet kaut ko no lētā gala videonovērošanas kamerām, ar opciju caur aplikāciju apskatīties notiekošo, vēlams ar nakts redzamību. Wifi pieejams.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...