Jump to content

SONY FDR-AX33 4K Camcorder | Unboxing & Review


MartinsD
 Share

Recommended Posts

Ar ko ir uztaisīts pats video, piemēram, pats sākums (tālāk brīžiem kvalitāte samazinās, tie sliktāktas attēla/skaņas kvalitātes kadri ir filmēti ar SONY AX-33?)
Apskatā gribētos redzēt vairāk video no pašas kameras: ar statīvu/bez statīva, ar stabilizatoru/bez stabilizatora, iekštelpās maz/daudz gaismas, ārtelpās u.t.t.

Link to comment
Share on other sites

Paldies Gary :)
Tasteri sākums bija filmēts ar to pašu SONY AX33. Es domāju uztaisīt video par to kā kamera filmē ;)

Abonējat manu kanālu, lai nenokavētu nākamo video ;)

Link to comment
Share on other sites

mājas tirāns

Ja apskats ir filmēts ar to pašu kameru, tad secinājumi:

- kamerai slikti strādā autofokuss makro tuvajos režīmos

- nav skaidrs vai slikti ir realizēts defaultais spiešanas kodekss, jo kustoši objekti ir redzami pārvietojoties raustoši ...

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Tirān kā es varu rādit kameru un tikmēr arī filmēt ar to? :D
Bomaar nākamo video domāju uztaisīšu ;)

Abonē manu kanālu, lai nenokavētu! :)

Link to comment
Share on other sites

 

 

Abonē manu kanālu, lai nenokavētu!
Un ko var nokavēt? 
Link to comment
Share on other sites

Nu kā lai tev maigāk pasaka, nu tālu tev līdz Spīlbergam! 

  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

Nu ir vēl tāls ceļš ejams, lai veidotu puslīdz kvalitatīvus apskatus.

Sākumā jau autoram vajadzētu saprast, ko īsti vēlas izveidot - apskatu vai "videotvītu draugiem par jauno gadžetu". Pagaidām izskatās pēc pēdējā.

Ja apskats, tad "kāda mārutka pēc" tas jāsāk ar pašiņpuļķa apskatu? Tā ir kāda neatņemama kameras daļa? Nē. Tad liec aksesuāru apskatu beigās vai atsevišķā video. Par atmiņas karti. Lai rakstītu 4k 100Mbps, ir vajadzīga U3 karte. Līdz ar to nepieminēt, ka šāda karte neļaus pilnībā izmantot kameras iespējas ir FAILS. Un kopumā tas video stipri velk uz unboxing (video kategorija, kuru jēgu es tā īsti neizprotu).  Izskatās, ka šī ir tava pirmā kamera un nav nekādas izpratens par to, kas varētu vai nevarētu būt svarīgs cilvēkam kas vēlas iegūt kādu informāciju no apskata. Es kā reiz apsveru jaunas videokameras iegādi un varu teikt - šajā video bija tieši 0 informācijas, ko es atzītu par lietderīgu sev.   

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Biedrs kroop jau atbildēja uz autora jautājumu man. Piebildīšu tik, ka šo kameru iznākšanas brīdī to cenas bija vienādā līmeni, tieši tāpēc tās ir uzskatāmas par viena līmeņa kamerām un salīdzināmas. Tas, ka ražotājs tagad uz veco modeli nomet cenu, lai tiktu vaļā no noliktavu uzkrājumiem, liecina tikai par to, ka AX33 ir jau noņemts no ražošanas, vai arī drīz vien tas tiks izdarīts.

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

166 skatījumi. Miljons jau kabatā?

Link to comment
Share on other sites

Nenormāli interesants, saturīgs un izglītojošs klips. Patika, ka precīzi paskaidrotas tehniskās nianses un neiztrūka selfijstiks. Sižeta līnijas ir ļoti pārdomātas, bet neiztrūkst arī pārsteiguma moments. Ļoti labi, ka tik daudz tika filmēts ar apskatāmo kameru un izveikta dziļa analīze par rezultātu. Nedrīkstu nepieminēt, ka Youtube ir pareizā vieta, kur izvietot videoklipiņus, kvalitātes novērtēšanai - pārkompresēšana notiek tikai mazliet. Domāju, ka drīz Sony sāks maksāt autoram honorārus nepajokam.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Design
(labots)
166 skatījumi. Miljons jau kabatā?

Nu jau ir 262 skatījumi sasniegt miljonu jau vien tāds nieks ir. :D  Ja godīgi valodas dēļ vien jau skatījumu tur nebūs. Ja reāli gribi skatījumus nāksies tekoši runāt Angļu vai Krievu valodā.

Labots - Design
Link to comment
Share on other sites

Volters

Eh, cilvēks vismaz kaut ko dara ;) Savukārt, kas nedara - neklūdās :)

 

Autor,vienīgi, ja gribi atsaucību, jāpastudē marketings. Ir tāda lieta kā reklāma, ko pielieto kontekstā, piedāvājot cilvēkiem atbildes uz konkrētiem jautājumiem, kad tie radušies. Arī, ja ierīce sen vairs nav aktuāla vai nevienu it kā neinteresē, kādam, kurš vēlas uzzināt konkrētas lietas, video noderēs. Sevis un sava kanāla reklamēšana, bakstot ar pirkstu, bieži iedarbojas negatīvi :) Drīzāk negatīvi :) Daudzi nesaprot. Kurš to jau sapratis, paliks cieņā vienmēr.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...