Jump to content

Atsauksmes par dzivokļiem Rīga


Rs84
 Share

Recommended Posts

Izskatās max 50 dzīvokļi, tad kāda iespējamība, ka kāds no turienes apmeklē boot forumu un vēl gribēs kaut ko rakstīt.

Link to comment
Share on other sites

Ne, es neko neatbildesu, varbut kadam citam radisies, kads jautajums par kadu adresi un atkal, kads cits, kaut ko zinas par konkreto objektu un spes atbilde.

 

Drosi vien NEKĀDS - bet ir tak draugi, radi, varbut ir kadam saskare pagatne bijusi ar to maju.

Link to comment
Share on other sites

Drosi vitien nekas - ja patik mizst trepju telpa, no rita ejot uz darbu kapt pari e = d, klausities ka kaiminos karo vates galvas u.t.t.

Link to comment
Share on other sites

Anonīms Alkoholiķis

Par sliktu nenaktu paskatities vai namsaimnieks nav melnaja saraksta http://www.lnipa.lv/lv/melnais-saraksts/saraksts

 

 

 

Sarakstā tiek iekļautas Latvijā reģistrētās juridiskās personas, kuras pēc Latvijas Nekustamā īpašuma pārvaldnieku asociācijas rīcībā esošās informācijas un vērtējuma, rada būtiskas problēmas (nepilda solījumus un līguma nosacījumus, apzināti neveic maksājumus par saņemtiem pakalpojumiem,  apzināti sniedz nepareizu,  kļūdainu informāciju) saviem sadarbības partneriem (komunālā pakalpojuma piegādātājiem, dzīvokļa īrniekiem un īpašniekiem, namīpašniekiem).

 

Latvijas Nekustamā īpašuma pārvaldnieku asociācija uzskata, ka jebkura veida un līmeņa sadarbība ar Sarakstā iekļautajām personām ir riskanta un ir ļoti liela varbūtība, ka sadarbība ar šīm personām var rādīt dažāda rakstura problēmas personai, kura ir pieņēmusi lēmumu par sadarbību.

Labots - Anonīms Alkoholiķis
Link to comment
Share on other sites

Nu mums Rīgas namu pārvaldinieks par piecstāvu mājas vienas kāpņupelpas (15 dzīvokļi) remontu gribēja noplēst 30k+ eur. Mājai kopā 4 kāpņutelpas.

Tos nosaukt par mēsliem būtu kompliments.

Labots - _dunduks_
Link to comment
Share on other sites

Man vini apsaimnieko 5 dzivoklus Riga - lieki piebilst, ka naudu slauc jau gadiem, bet darits nav nekas - vienigais ja bruk viniem virsu, tad skrien un dara jau nakamaja diena - tas par sikumiem

Link to comment
Share on other sites

Tas ir kopējs saraksts.. jāņem vērā tikai tie, kuriem ir piezīmes... :D vai arī arsevišķi jāraksta uz norādīto kontaktinfo.

 

autor.. vajag sakarīgāk sākumā rakstīt, ka esi izveidojis tēmu, kurā apspriest konkrētas adreses, nevis murgaini uzrakstīt.. tipa te varēs to un šo.. interesē tas un tas.. tipa kā ar sevi sarunājoties, kur nevienam nav skaidra doma par ko īsti ir doma.

Link to comment
Share on other sites

Piedod kungs - smagas brivdienas, vel tagad purina + vel ta varena Valentin diena - sodien vel "jastrada" - vari izlabot?

Link to comment
Share on other sites

Anonīms Alkoholiķis

Ieliec savu loginu un passwordu, un izlabosim..

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Nu mums Rīgas namu pārvaldinieks par piecstāvu mājas vienas kāpņupelpas (15 dzīvokļi) remontu gribēja noplēst 30k+ eur. Mājai kopā 4 kāpņutelpas. Tos nosaukt par mēsliem būtu kompliments.

 

Nu ar viņiem ir tā kā ir, ja pats neiesaisties mājas lietās, tad. iespējams, viņu firmeles var iešķiebt šādu tāmi. Bet pagājušajā vasarā es ar kaimiņu , kā mājas vecākie, iesaistījamies mājas remontos - nomainījām jumta pārsegumu, karnīzes,notekas, atjaunojām jumta ventilacijas šahtu cokolus, izmaksas ap 21tk., siltā ūdens vada nomaņa (uz plastmasas PPR/AL caurulēm) un izbūve ar cirkulāciju pagrabstāvā -9tk.- to darbu darija manis izvēlētā firma. 

6 gadus atpakaļ kāpņu telpas kosmētiskais remonts ar pakešu logu  ielikšanu- 1200ls (piecu stāvu māja x4 paģiki)

8 gadus atpalaļ modernizētā siltummezgla izbūve, aukstā ūdens vada nomaiņa pagrabstāvā (uz plastmasas PPR/AL caurulēm) - 16tk Ls

 

vēl daudz kas atkarīgs no mājas iedzīvotāju attieksmes pret īpašumu, bet kad nākas savākt 51%, daudzi īpašnieki ir bik pasisti, ko tik nenākas dzirdēt.... :D

Labots - DeEK
Link to comment
Share on other sites

Anonīms Alkoholiķis

Jo vairāk veco kraķu vai laimes meklētāju īrijā, jo grūtāk kaut ko izdarīt. Dažkārt vienīgais ko var iesākt ir gaidīt, kad viņi sāks masveidā izmirt.

Link to comment
Share on other sites

Kas tas par sviestu?  

 

Šeit var uzdot jautājumus par konkrētam adresēm - kāda stāvokli māja, apsaimniekotāji, kāds kontingents dzīvo, u.t.t.   Interese viss par - Duntes 29/31!!!
Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...