Jump to content

Neizdodas unlockot LG 4X


Kitai
 Share

Recommended Posts

ak jezus cik tas viss ir sarežģīti tam androdam :)

Link to comment
Share on other sites

 

 

Rizla, 27 Jan 2016 - 01:57, teica: Kad iznaaca jaunais Samsung Galaxy S6 Edge, tad uz to laiku brauca atvaljinaajumaa un pajautaaju cik maksaa taads? Cena ir 64Gb versijai $350 ieksh UAE.
 

 

Un no kurienes šie ''velk'' telefonus, vai arī pie viņiem tie tiek ražoti?

 

Bet pa tēmu, tad abildes principā nav joprojām!? 

Link to comment
Share on other sites

Es savā mūžā visu telefonus esmu ņēmis tikai LMT.. vienīgi sievai uz akciju iekš Lattelecom paķēru Blasteru.. un iemesls tieši arī ir nevēlme ieberzties problēmās ar pelēkiem telefoniem.. Tiesa.. neņemu arī uzreiz un pašu krutāko.


@@Kitai, tak uzzvanīt 1a slabo?! iespējams iedos kontaktu, kur pāršūt LV valodu vai tml, kas zin.. mož ir noorganizēs pa simboliskām samaksām vai kā..

Link to comment
Share on other sites

Jā, būtu interesanti dzirdēt veikala komentārus, bet visdrīzāk pasūtīs piecas mājas tālāk!

Link to comment
Share on other sites

Šādos gadījumos, uzskatu, ka veikalam ir godīgi jāpasaka, lai pircējs ir gatavs

Pērkot pasaki ko tu vēlies - pirkt tikai Baltijas tirgum domātu aparātu. Slabo? Domāju ka jebkurš tirgonis tev iedodos piedāvājumu, tikai vairumā gadījumā ceņņiks nepatiks. Patiesībā, kā ne reizi jau esmu rakstījis: galvenais pērkot ir lai telefonu apkalpo ražotāja oficiālais servisa centrs, nevis tirgotāja kabatas Fedjas serviss. Vai telefons domāts UK, Baltic vai kādam citam reģionam ir mazsvarīgs/otršķirīgs jautājums.

Bet pa tēmu, tad abildes principā nav joprojām!? 

Izlasi ko es rakstīju pirmajā lapā

Un no kurienes šie ''velk'' telefonus, vai arī pie viņiem tie tiek ražoti?

Nē, tu tak vispār neko nelasi. Ražo ražotājs savās rūpnīcās. Nopietnie arābi ar savu naftas piķi iepērk milzīgām partijām pa taisno no ražotāja. Tik lielas ka lielākas par visu Skandināviju  un Baltijas oficiāli reģionālajām piegādēm kopā ņemtas.

Kā var nomainīt uz mūsu reģionu?

Tiešām izlasīt vpadlu? Rindiņu augstāk rakstīts: nomaini produkta kodu uz mūsu reģiona kodu, visi nākošie apdeiti būs mūsu reģionam domātie.

 

 

Redz, ja man telefona lietošanas laikā nākas pārinstalēt programmatūru
Tā ir ražotāju briesmīga kļūda atļaut lietotājam gramstīties par kaut ko vairāk  par lietotāju aplikācijām.  Labots - LSTP
Link to comment
Share on other sites

 

 

Pērkot pasaki ko tu vēlies - pirkt tikai Baltijas tirgum domātu aparātu. Slabo?

 Tā arī parasti daru.

 LSTP, kā tu iedomājies internetveikala darbinieku, kuram pēc mājaslapā uzrādītā kontakta es zvanu? Viņam priekšā milzīga kaudze ar precēm, es zvanu par kādu telefonu, prasu, vai tas ir Baltijas tirgum domātais, viņš no tās milzīgās kaudzes izvelk konkrēto, uzreiz apskatās, tur virsū uzrakstīts - šis ir Baltijas valstīm domāts, interneta veikala darbinieks man atbild, jā... :)

 Tač tas interneta veikala darbinieks nemaz nevar zināt, viņš visdrīzāk var apskatīt to pašu, ko es - internetveikala mājaslapā preces specifikāciju. Ir bijis, kad prasu, lai noskaidro, tad man atzvana, bet ar diez vai tur ir tā, ka no internetveikala zvana uz bāzi, bāzes darbinieks uzmeklē attiecīgo preci, bāzes darbinieks pie sevis specifikāciju tik apskata...

 Nevajadzētu man, kā pircējam iespirngt par šīm lietām, pareizi būtu, ka veikali, bāzes un visi pārējie izdalītu savas preces - Baltijas tirgum paredzētās un pelēkās, un šī informācija būtu pieejama man veicot pirkumu.


 Uzzvanīt 1a.lv laba doma. Lai ko jūs nestāstītu, piedomā veikali par savu labo vārdu, diez vai tur tā uzreiz sūtīs piecas mājas tālāk.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Uzzvanīt 1a.lv laba doma.

 

un prasīt par pirms 3 gadiem pārdotu telefonu? laba doma?

Link to comment
Share on other sites

 

 

Tā ir ražotāju briesmīga kļūda atļaut lietotājam gramstīties par kaut ko vairāk par lietotāju aplikācijām.

Nu gan. Un tas tikai tāpēc, ka torgaši smērē lietotājiem reģionam neatbilstošus telefonus. :sarkasms:

Link to comment
Share on other sites

Nu gan. Un tas tikai tāpēc, ka torgaši smērē lietotājiem reģionam neatbilstošus telefonus.

Komentārs bija ne jau dēļ šīs situācijas, bet vispār. Lien gramstās, nokauj, pēc tam visi vainīgi. Visi, tikai ne pats.

 

Vispāŗ šī tēma ir izēstas olas čaumalas vērta. Ja tēmas sācējam būtu kaut mazākā saprāta dzirksts, zibenīgi iesistu meklētājā modeļa nosaukums/Baltic firmware download un how to flash modeļa nosaukums un stundas laikā pīpējot un lejuplādējot visu būtu izdarījis. 

 

 

interneta veikala darbinieks

praktiski vienmēr zin preces piegādātāju. Baltijas reģiona preču piegādātāju saraksts vairumā gadījumā (PC,mobilie, un citi sīkumi) ir uz vienas rokas pirkstiem saskaitāms, atiecīgi nav problēmu atbildēt uz sitiena. Ja preces fiziski nav, tad ir piegādātāju cenu lapas - atver to dažu piegādātāju cenu lapas - nosauc klientam ceņņiku. Bet kā jau teicu, viss ir smagi pie pakaļas oficiāls, balts, mels, zils, pelēks vai puspelēks - vienīgais svarīgais faktors lai precei garantiju nodrošina oficiālais serviss. Nopirki aizmirsi par bodīti kur pirki, ja kādas problēmas ej pa taisno pie garantijas nodrošinātāja.Punkts.

Labots - LSTP
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Paldies LSTP par hintu. Ne bez 3.14siena arī oficiālā veidā tika uzlikta orģinālā Baltics FW.

 

P. S. Apbrīnoju cilvēkus, kuri diendienā čakarējas ar trubām servisa centros.

Link to comment
Share on other sites

Izziņai:

Termins "pelēkais telefons" radās tad kad brīvā tirgus apstākļos, dažiem vecajiem un operatoriem pietuvinātajiem torgašiem, kuri slauca klientus uz nebēdu, jaunie izsalkušie puiši sāka ņemt nost monopolu. Tad arī sākās "pelēko telefonu"gānīšanas kampaņas. Patiesībā nekā īpaša -cīņa saglabāt telefonu tirgu ļoti šaurā lokā.


 

 

Paldies LSTP par hintu. Ne bez 3.14siena arī oficiālā veidā tika uzlikta orģinālā Baltics FW.   P. S. Apbrīnoju cilvēkus, kuri diendienā čakarējas ar trubām servisa centros.

Viss kārtībā? Servisa cilvēkus apbrīvot nevajag -viņi vienkārši to dara diendienā,kas tev ķinas ābece, tas viņiem kā divus pirkstus apčurāt 

Link to comment
Share on other sites

Man nav viss pie pakaļas. :)

Man gribās telefonu, kuram kastītē orģinālā pamācība latviešu valodā, lai lādētājs nav UK domātais...

Link to comment
Share on other sites

LSTP, jā latviešu val. ir! Manuāļos arī atšķiras no reālā dzīves, jo dzīvē parasti viss nav tik gludi, ir gļuki, aizķeršanās, atšķirības. 

 

Ir viens zināms tel. meistars - vietējais. Viņš teica, ka šis tikai dzelziskā līmenī taisa, software u. c., šis dod tādam, kurš tikai ar software nodarbojas.

 

Redzi kā ir, ne jau pirmoreiz kaut ko flashoju, ir nācies Samsungus - tur kaut kā tas viss notika raitāk. Ar trubām ir tā,ka katrs tel. flashojas citādi.

Link to comment
Share on other sites

Man gribās telefonu, kuram kastītē orģinālā pamācība latviešu valodā, lai lādētājs nav UK domātais...

 Par savu naudu - jebkura kaprīze. Gan jau arī iedos EU lādētēju vai UK lādētājam iedos adapteri, brauksi uz UK, nevajadzēs pāreju pirkt :) Tikai servisa cilvēki stāsta ka Baltic statistika nav iepriecinoša - servisos nonāk būtiski lielāks % nekā citās valstīs. Iespējams tas pats stāsts par trešās šķiras valstīm, kurām tiek piegādātas ne tās kvalitatīvākās preces. Tikai nesaki ka tu tās latviešu grāmatiņas arī lasi. Ja kas, nav liela māksla paņemt no lietotas trubas kastītes latviešu grāmatiņu un samainīt pret jaunas trubas angļu/vācu/franču. 

 

 

Ar trubām ir tā,ka katrs tel. flashojas citādi.

Protams. Dažādi ražotāji, dažādi softi un pieejas. Bet nu nākotnē ja kad ko tamlīdzīgu vajadzēs, nemeklē risinājumus čerez dē, bet dari kā to rekomendē ražotājs. Veiksmi darbeļos un nedarbos

Labots - LSTP
Link to comment
Share on other sites

LSTP, tu tā izstāstīji, it kā mūsu reģionam paredzētu telefonu pirkt būtu kaut kas ekskluzīvs, dažu dīvainu pircēju (tādu kā es) kaprīze, kaut kas ārā no normas, kurpretīm pirkt pelēkos, ar UK lādētājiem, vo tā ir normāli, tā ir pareizi, tā ir pat labāk... :sarkasms:

Link to comment
Share on other sites

nav pelēko telefonu .... it tikai telefoni kurus ražotājs ir paredzējis noteiktam reģionam el precēm ir norma ka 2 kategorijas preces tiek piegādātas 1. iziet testus ar pirmo piegājienu 2. šķira iziet testus pēc softa pāršušanas un vai manualiem citiem labojumiem un tā tiek piegādāta parasti tādiem otrškirīgiem tirgiem kā bijusī PSRS impērijas teritorijas  ieskaitot Latviju...  Starp citu latvija daudzas piegādes ķēdes attiecās uz NVS reģionu nevis Eiropu ... :( Tāpēc ja telefons nav piesiets pie kāda operātora ietiecams to pirkt kāda no pieklājīgākām zemēm . Svešu operātoru telefonu atbloķēšana bez tā operātora palīdzības ir aizliedzams pasākums un paŗdēvējam/atbloķētājam soda nauda 10000 eiro par 1 šadi atbloķetu telefonu, lai demotivētu to darīt.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Tāpēc ja telefons nav piesiets pie kāda operātora ietiecams to pirkt kāda no pieklājīgākām zemēm .

Sākās.

Tātad man bija jābrauc vismaz līdz Vācijai pakaļ nepilnus 40 eiro dārgam telefonam, tas nekas, ka Vācijā pirktam telefonam nebūs latviešu valodas, ā, ko tur par to, tur var pačakarēties un latviešu valodu dabūt. Galvenais, ka pieklājīgā zemē pirkts.

Link to comment
Share on other sites

blokjee veel joprojaam telefonus.

 

bloķē tikai LMT un tikai iphonus.Un pēc lūguma arī atbloķē.

Labots - Valduha
Link to comment
Share on other sites

Man jautājums - Amerikas telefoni taču atšķiras, tie darbojas citās frekvencēs? Vai pareizi? Kā ir ar Āzija, Āfrika, Austrālija utt.? 

Link to comment
Share on other sites

Pārsvarā jau ražo globālām tirgum un galu galā arī amerikāņi mēdz braukt uz Eiropu, lidz ar to pārsvarā mūsdienu mobilie atbalsta visas gsm frekcences. Iespējams kadu 4g kanālu neatbalsta, bet tas jau viss noskaidrojams gsmarena.com

Link to comment
Share on other sites

Neaizmirstam, ka ir telefoni arī ar CDMA... Neieteiktu uz aklo sūtīt no kaut kurienes telefonu ar cerību, ka jāatbalsta visu...

Link to comment
Share on other sites

DeepSpaceMonkey

 

 

Amerikas telefoni taču atšķiras, tie darbojas citās frekvencēs? Vai pareizi? Kā ir ar Āzija, Āfrika, Austrālija utt.?

Ķīniešu 1+1: pasaules versija (arī US) darbojas mazliet atšķirīgos tīklos kā āzijas tirgum paredzētā, kaut arī Latvijā ar pēdējo nav bijušas problēmas.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...