Jump to content

Symbian telefonu agonija


vvv
 Share

Recommended Posts

 Izveidoju jaunu tēmu. Pats esmu iestagnējis uz veco Nokia Symbian podziņnieku. Nezinu, vai ir vēl te ļaudis, kas lieto vecos Symbian podziņniekus, varbūt kādam noderēs.

 Vakar sadomāju pievienot vienu e-pasta adresi sava Nokia E5 e-pasta aplikācijā. Nevarēju piedabūt darboties, lai arī iepriekš pievienotie e-pasti ienākošās vēstules rādīja, signalizēja man telefons, kad e-pasts atnāca. Nočakarējos, iedomājos, moš, kaut kas telefonam ar softu noticies, nolēmu nomest uz rūpnīcas iestatījumiem. Atvēru datorā Nokia Suite, bakapoju kontaktus, kalendāra ierakstus... Domāju vēl firmvāri pāršūšu caur Nokia Suite. Tad sekoja aplauziens. Nokia Suite nevienojas pie serveriem. Sāku meklēt, kā tad - MS beidzis ar šo gadu Symbian telefoniem piegādāt atjauninājumus, gan caur Nokia Suite, gan pa gaisu. Nedarbojas nekas. Re, oficiālā informācija: http://www.microsoft.com/en/mobile/support/software-update/nokia-belle-symbian-software-update/

 Labi, vēl ir palikusi iespēja caur Nokia Software Recovery Tool http://www.microsoft.com/lv-lv/mobile/atbalsts/faq/?action=singleTopic&topic=FA142987

 Atjaunoju programmatūru. Viss izdevās, lai arī savu Nokia E5 starp atbalstāmajiem tālruņiem neredzēju. Tik tālu viss labi, pieslēdzu telefonu datoram, lai atjaunot kontaktus, uzkārās man Nokia Suite, uzkārās, jo telefonu slēdzot klāt mēģināja instalēt telefonā kaut kādas servisa aplikācijas, bez rezultātiem. Kas tad tas? Sāku meklēt Googlē, kā tad, atradu, tām visām aplikācijām noilguši sertifikāti, bet bez tām aplikācijām telefons nesajūdzas ar Nokia Suite. Padoms bija, ieregulēt telefonā laiku uz 2015. gadu vai senāk. To izdarīju, tas atrisināja problēmu. Atjaunoju telefonā kontaktus, piezīmes... lejuplādēju kartes priekš karšu aplikācijas, kartes vismaz pagaidām darbojas, arī lejuplādēt caur Nokia Suite vēl var.

 Tālāk mēģināju iestatīt e-pastus. Nesanāca, nekādīgi. Manuāli ievadot parametrus pastkasti izveidot varēja, bet nekāda labuma, nevienojas ar e-pastiem. Meklēju atkal Googlē. Nu, protams, MS pacentušies... Jau 2014. gada rudenī tie izbeidza Nokia e-pasta servisus, bet pēc tā toreiz vēl varēja e-pastus darbināt, nepilnvērtīgi, nevarēja neko nosūtīt, bet telefonā e-pasti pienāca, pilnvērtīgi darbojās tikai pašu MS @hotmail.lv/com un @outlook.lv/com, citi pa pusei darbojās, bet biju jau samierinājies un kaut kā iztikt varēja. Tagad, kā izrādījās, arī kaut kas ar sertifikātu noilgumu e-pasta aplikācijai vai vispār visai firmvārei. Risinājumu atradu http://answers.microsoft.com/en-us/mobiledevices/forum/mdnokian/nokia-c6-00/a883dc92-571a-481c-a295-58c51c7677ed?msgId=76b26242-017e-421e-bb16-5d1d5905d94b arī te http://answers.microsoft.com/en-us/mobiledevices/forum/mdnokian/sha2-support-on-nikia-c5e71-and-e72/4521fcec-b8e4-4c4a-a5a9-08d1f26118e0?msgId=13b3e1f8-89e5-4325-b8b2-ace07ff00e02&page=1 un te http://answers.microsoft.com/ru-ru/mobiledevices/forum/mdasha/sha2/5ccc1717-4d1c-463e-8051-eec49c596143 Kā izrādās, risinājums jau labu laiku ir, būtu es zinājis... Pēc tā sis faila instalēšanas e-pasti aizgāja, pilnvērtīgi darbojas, var arī nosūtīt no telefona. Bet cik ilgam laikam tas? Gan jau drīz visi sertifikāti noilgs, būs jāiestata telefonā laiks 10 gadus iepriekš. :)

 Secinājumi - ja lietojat vecos Nokia Symbian telefonus un viss daudz maz darbojas, lai darbojas, neko nost neinstalējiet, klāt neko neinstalējiet, neveiciet firmware update, citādi sanāks čakarēšanās, kā man.

 Ceru, ka kādam mana pieredze noderēs. Tāpat ceru, ka kāds Nokia Symbian podziņnieka fans kaut kādus citus trikus šo telefonu agonijas paildzināšanai ir atradis, tad, lūgums, padalīties ar informāciju, kaut vai šajā tēmā.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Telefons vēl ok, bet Symbian bija sen laiks nomirt :)

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Man jau arī ļoti patika E52, pēdējais aparāts, kas bija vēl telefons, bet arī ar pietiekošu viedumu. Izmērs un bačas darbība pat ļoti apmierināja. 

Bet tas jau, laikam, tas pats, kas mēģināt turēties par visām varēm pie WXP. 

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

CAP, izmest miskastē, un nopirkt tačfonu? Nu kāpēc? Ar podziņām labāk. :) Saku, pagaidām viss vēl darbojas, katrā ziņā tādā līmenī, cik man nepieciešams. Un jebkurā gadījumā, izmantot simbiāni zvaniem un SMS tikai, ar nav slikti. Kurš mūsdienās nopērkamais lētais podziņnieks zvaniem un SMS varēs tik daudz kontaktus saglabāt, saorganizēt, tik ērti SMS veidot? Varbūt arī ir kādi podziņ telefonu modeļi, kas ir ar smartfona pazīmēm, lielākā daļa to ir pavisam sākuma līmeņa telefoni, kuros arī zvanīšanas un SMS funkcijas nav tādā līmenī kā vecajiem labajiem Nokia simbiāņiem.


ju pareizi salīdzināji ar XP lietotājiem. Es pats nekad neesmu zobojies par tiem, kas tagad turpina lietot XP, pašam vēl ir viens dators ar XP, tāpēc ceru, ka par maniem telefonu lietošanas ieradumiem te neieņirgs.

Link to comment
Share on other sites

ir ir.. arī mūsdienās sāk parādīties podziņgudrie androīd telefoni.. tiesa, ne visiem der un patīk.. Ar podziņām bija ērti.. bet pie visa pierod..

Link to comment
Share on other sites

ju pareizi salīdzināji ar XP lietotājiem. Es pats nekad neesmu zobojies par tiem, kas tagad turpina lietot XP, pašam vēl ir viens dators ar XP, tāpēc ceru, ka par maniem telefonu lietošanas ieradumiem te neieņirgs.

Es jau nezobojos, un pašam arī priekš vecākiem stāv viena kaste ar XP. Bet nu čakars garantēts šādā gadījumā.

Un tieši ar to es tagad čakarējos, jo izskatās, ka vienma HDD, kas sajucis, jāskenē, un jācer, ka izdosies bad blokus ierobežot. Un tagad nezinu, vai mēģināt uz šīs kastes atkal likt XP, vai kādu linux, vai vispār paņemt kaut kādu refurbished kasti, kurai ir W7 licence, kur visa kaste jau maksā letāk kā jauna W10 licence atsevišķi.

 

Tas nav gadījums ar kādu vecu Ferrari, tad tur ir meistari, kas ar to čakarējas :D

Labots - ju
Link to comment
Share on other sites

@, paņem kādu refurbished vai renew ar licenci un būs labāk/lētāk kā mocīties ar wxp un veciem dzelžiem.. Sievasmātei pirms kāda laiciņa paņēmu.. 120€ ar visu licenci.. un 2 gadu garantiju.

Link to comment
Share on other sites

Tur jau tā lieta, ka tas dzelzis arī nemaz nav tik traģisks, kaut kāds celerons un 2GB RAM ir. Līdz šim ir pieticis ar to. Un tur pat arī tām vajadzībām linux ar derēs.

Link to comment
Share on other sites

 GE (DX), par Blackberry, man ļoti patīk. Pats sev noteikti būtu jau nopircis kādu Blakberiju, tik ir viena lieta, kā dēļ tādu sev neņemtu. Nav latviešu valodas. Labi, bez interfeisa valodas varētu iztikt, bet ja nav latviskas rakstības, nav garumzīmes, nav mīkstinājuma zīmes, tad tas ir garām, vismaz priekš manis.

 Un vēl, kas zina, ar tādu Blackberry var iznākt līdzīgi, kā ar Nokia, nekādas stiprās pozīcijas BB, nu jau labu laiku, vienā brīdī, BB vairs nav, un tad ko? atslēgsies serviss pēc servisa...

Link to comment
Share on other sites

 

 

Un vēl, kas zina, ar tādu Blackberry var iznākt līdzīgi, kā ar Nokia
Nevis var iznākt līdzīgi, bet ar garantiju iznāks līdzīgi. Jautājums tikai, cik vēl gadus šie tur agonijā izturēs, atcērtot zaru pēc zara lai samazinātu izdevumus. Man kādreiz ļoti patika BB, pirms īFoņa staigāju ar BB pāris gadus. Žēl, ka slikti administrācijas lēmumi un stagnatīva pieeja noveda pie pašreizējās situācijas un visa prestiža un tirgus pozīciju zaudēšanas. 
Link to comment
Share on other sites

Tāpat ceru, ka kāds Nokia Symbian podziņnieka fans kaut kādus citus trikus šo telefonu agonijas paildzināšanai ir atradis, tad, lūgums, padalīties ar informāciju, kaut vai šajā tēmā.

Nekādas agonijas nav. E72. Bača tur vairākas dienas, viss vienkāršs un funkcionāls, nekas nebremzē, pilna klaviere, ienākošo zvanu bloķētājs. Perfekts telefons 2010-tajā un perfekts arī 2016-tajā, nekas nav mainījies.

Kamēr glāstītāji aizbakstās līdz vajadzīgajai funkcionalitātei, ar pogām sen jau esi visu izdarījis.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Kamēr glāstītāji aizbakstās līdz vajadzīgajai funkcionalitātei, ar pogām sen jau esi visu izdarījis.

Nu nestāsti gan - man 2009-ā beigās darba telefons uz īsu brīdi bija E72. Nekas tur tik afigenna ātrs nebija, ik pa laikam uz pāris sekundēm iebremzēja gan kontaktu kataloga atvēršana gan e-pasta lasīšana. Tāpat arī klasiskā Symbian 9 problēma ka cache aizd*rsās ik katru otro dienu, un vajadzēja manuāli killot taskus. Nebija nekāda baigā medusmaize ne tad, un it sevišķi ne tagad, kad caurmēra epasts ir izaudzis no pāris KB uz vairākiem simtiem KB un pat MB. 

 

Un vispār - smartfons. SMART. Tas sevī automātiski ietver interneta brovsēšanu, mediju skatīšanu, ātru epastu un pielikumu skatīšanu un rediģēšanu. Stāstīt, ka jāpērk podziņu smarts, lai lietotu kā ķieģeli jau pats par sevi ir muļķīgi.

Labots - J.Reinis
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

... uz pāris sekundēm iebremzēja gan kontaktu kataloga atvēršana ...

Jebkurš, kuram tuvumā ir E72 var apgāzt šos tukšos apgalvojumus 3 sekundēs.

 

 

 

manuāli killot taskus

Neesi mēģinājis aizvērt programmas? Kādi vēl tāski? Izej no programmas un nekāda tāska nav.

 

Smārts.  :sarkasms:  Pamēģini padarboties ar vienu roku. Vai vēl labāk, braucot ar auto, pamēģini kādam piezvanīt. Nez cik kodolu n GHz procesori un tāpat lago. Kur nu vēl nebeidzamie andrīša atjauninājumi. Pilnīgi lieka ņemšanās.

Link to comment
Share on other sites

 Man ar neviens neiestāstīs, ka telefona galvenā funkcija - zvanīšana tačfonā ir ērtāk. Nesaku neko, šajā ziņā esmu stagnants, turklāt iespītējies. Par smartfunkcijām, tur, protams, nav vērts pat strīdēties, mūsdienu tačfoni visas tās smart lietas (internets, mediji, e-pasti, pielikumi...) dara labāk, katrā ziņā, kaut vai noliekam blakus divus skaitļus - 2010 un 2016, tas vien jau visu pasaka. Podziņsmārti apstājās 2010. gadā, kopš tā laika tačsmārti piedzīvo attīstību, strauju. Bet zvanīšana tačfonos nav pamatfunkcija :sarkasms:, zvanīšana ir kaut kāda funkcija, viena no, un šis tas tur tiešām ir bišķi dziļāk vai malā. Tāda, acīmredzot, ir tā virzība. Redzu, jaunāki cilvēki, drīzāk viņi vacapā sakomunicēsies, nevis sazvanīsies. Kā saka, ko publika pieprasa, to arī publikai dod.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Vai vēl labāk, braucot ar auto, pamēģini kādam piezvanīt.

Tam ir Hands Free ar balss vadību...

  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

 

 

Tam ir Hands Free ar balss vadību...

 

Tiešām esi iesvīdis, lai sakonfigurētu visai telefongrāmatiņai 300+ numuriem balss vadību?? Un ko tad, ja jāzvana kādam, kas nav sarakstā?

Link to comment
Share on other sites

 Jautājums tačfonu lietotājiem. Jūs kaut ko varat izdarīt savā telefonā, uz to neskatoties, tikai ar tausti? Pagrūti, vai ne. Podziņniekam to viegli. Pacelt klausuli, nolikt klausuli, kādu ātro numuru izsaukt... zinu, ka daži podziņnieku lietotāji ir iemanījušies īsziņas uzrakstīt telefonu turot aiz muguras. Šajā ziņā tačfons zaudē.

 Labi, braucot cenšos nerunāt pa mobilo, lietoju hands free iespējas, kad jārunā braucot. Bet ne vienmēr es kāpjot mašīnā atceros telefonu ar hands free sajūgt, vispār ar auto braukāju maz..., nu braucu, iezvanās man telefons, nav aktivizēts hands free, es, protams, apzinīgs :), braucot nerunāšu, bet zvanītājs zvana, telefons skan... neskatoties es izdaru trīs nospiedienus (automātiski, kā tur bija simbiānim, labais izvēlnes taustiņš, vēlreiz labais izvēlnes taustiņš, zvanīšanas taustiņš), un cilvēkam, kas mani cenšas sazvanīt tiek nosūtīta īsziņa ar tekstu "piezvanīšu vēlāk", var vienkārši atteikt zvanu - viens taustiņš neskatoties.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Braucot zvanīt gan nevajag bez hands free, par to pienākas sods.

 

Uzsvars bija uz ergonomiku, nevis uz to, ka braucot būtu jālieto truba bez handsfree. vvv jau sarakstija, bet papildinot - nav iespējams glāstāmo pilnvērtīgi operēt ar vienu roku un/vai uz aklo, Viņam rotams ir citas priekšrocības, bet tāpēc jau katram savs, man piemēram tāda balss vadība nešķiet ne ērta, ne noderīga, kaut smārti ar atbalstu bijuši vismaz 10 gadus...

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

vvv, winduļa phone teleponam pa austiņu var smuki komandēt vajadzīgās komandas ar balsi.. Tiesa gan Angliski, LV neesmu provējis. Piemēram turi austiņas pogu nospiestu un bļauj pilnā rīklē "Call Aināriņš", viss notiek :) Ar otro piegājienu, jo mūsu diaktrizētās zīmes telepons negrib īsti atpazīt, kā nekā ierubīta anglju valodu...

 

Tas ir bez aktivizēta Cortana...

 

Lai nu kā, IMO sen jau Symbian phone ir pārvērties par dumbphone. Ar to jāsamierinās. Jā, uz mana C5 vēl ar vien normāli darbojas TomToms... tikai to es lietoju(precīzāk - izdalu) ģimenes locekļiem tad, kad viņu andrīši ir remontā :)

Labots - rubb
Link to comment
Share on other sites

Tiešām esi iesvīdis, lai sakonfigurētu visai telefongrāmatiņai 300+ numuriem balss vadību?? Un ko tad, ja jāzvana kādam, kas nav sarakstā?

Nē, nu, klausies - tas pat vairs nav amizanti. Tu tiešām esi pilnīgs idiots, vai izliecies? Katrs tavs raksts ir stulbāks par iepriekšējo.

Ja neesi piefiksējis, pēdējos desmit gadus telefonam vairs nevajag katram telefonu grāmatiņas numuram taisīt atsevišķu balss frāzes ierakstu, jo tālrunis saprot izrunu. Kā var būt tāds pamuļķis un vēl tik pārliecinoši gudri kaut ko rakstīt? :D

 

 

Jautājums tačfonu lietotājiem. Jūs kaut ko varat izdarīt savā telefonā, uz to neskatoties, tikai ar tausti? Pagrūti, vai ne.

Emm, vispār nē, nav gan - telefons mētājas mājās uz naktsskapīša vai iekš auto uz pasažiera beņķa, caur BT pieslēgts auto skaļruņiem, un pasakot "Hei, Siri, call X" vai "set navigation to X" vai "open website boot.lv for me" viss notiek. Tāpat māk arī WP ar savu Cortana un Droīdi ar "Ok, Google".

Redzi - tādi ir tie maģiskie brīnumi, ja nelieto 10+ gadus vecu telefonu.

 

Īsāk sakot - tehnoloģija ir gājusi uz priekšu. Man arī brīžiem uzrauj nostaļģija, pašam ir liela veco mobžu kolekcija mājās, bet nu nevar noliegt to, ka mūsdienās viss ir stipri ērtāks un vienkāršāks, kā bija mūsu jaunībā.

 

 

var vienkārši atteikt zvanu - viens taustiņš neskatoties
vienkārši nospiežot power pogu sānos... Divreiz lai aizsūtītu SMS ar atvainošanos un pārzvanīšanu vēlāk. Labots - J.Reinis
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Domugrauds

Skaipu ar nokāva vieglas uzvedības sievietes bērni. Man baigais slinkums lasīt par tiem epastiem, vari 3 vārdos izskaidrot kā izdarīt tā lai manā e52 atkal varētu epastus izlasīt?

Link to comment
Share on other sites

 Nu, labi. Ir mūsdienu tačfoni labāki par aizvēsturiskiem podziņniekiem. Ar mūsdienu tačfoniem krietni vairāk viskautko var padarīt. Te mēs esam vienojušies. Nekad to neesmu noliedzis.

Bet, ja man no telefona vajag, to es savā mobilo telefonu lietošanas pieredzē esmu sapratis, trīs lietas - zvani, SMS, e-pasts. Viss pārējais man vairāk vai mazāk ir vienaldzīgs, tai skaitā internets telefonā. Un vajag man telefonu ar podziņām, jo tā esmu pieradis, tā man šķiet ērtāk un, vēlreiz, esmu vecs iespītējies stagnants. Bēda man, nav vairs tādu telefonu mūsdienās, gandrīz vai nav, kas šīs lietas man nodrošinātu, vismaz tādā līmenī, kā vecie Nokia Symbian telefoni. Visa tā gūzma ar podziņtelefoniem, ko mūsdienās lēti var nopirkt, ir zvaniem un SMS, e-pasti tur nav (ak, es nelaimīgais, kāpēc man tik ļoti iepatikusies e-pasta funkcija telefonā) :) , turklāt zvanīšanas funkcija mūsdienu lētajiem podziņniekiem ir daudz švakāka, kā bija simbiāņiem, kaut vai kontaktu daudzums, kontaktu iespējas...

 Balss komandas, kā Jānis Reinis piemin - mētājas telefons uz tumbočkas, un es sāku bļaustīties, neko nesaku, labi, ka ir tāda funkcija, arī Nokia E5 ir balss komandas, podziņa jāpiespiež un tad jārunā, esmu mēģinājis, nesāku to lietot, bet tai balss komandu funkcijai, tur ir jābūt atbilstošiem apstākļiem, lai tu ar savu telefona komandēšanu netraucētu apkārtējos, jā tas noder automašīnā braucot, vai savā mājā (kamēr kāds neguļ), bet publiskā vietā, banāls piemērs, sēžot sapulcē, mans podziņnieks novibrēs, es roku kabatā iebāzīšu, varēšu uz tausti saspaidīt, neviens i nepamanīs, a ko jūs? bļaustīties sāksiet?


 

 

Man baigais slinkums lasīt par tiem epastiem, vari 3 vārdos izskaidrot kā izdarīt tā lai manā e52 atkal varētu epastus izlasīt?

 Lejuplādē failu ar nosaukumu Network Improvements.sis no šīs saites http://answers.microsoft.com/en-us/mobiledevices/forum/mdnokian/nokia-c6-00/a883dc92-571a-481c-a295-58c51c7677ed?msgId=76b26242-017e-421e-bb16-5d1d5905d94b&auth=1 tajā diskusijā komentārā, ko rakstīja Abi99 (2) replied on April 17, 2014, trešais no augšas dotā brīdī.

To sis failu iekopē telefona atmiņā (atmiņas kartē). Telefonam jāiestata laiks gadu iepriekš (kaut kad 2015. gadā). Tad telefonā jāpalaiž tā faila instalācija, uzinstalēsies tev vajadzīgie servisi. Jārestartē tālrunis. Tagad var ieregulēt atpakaļ pareizo laiku. Ej uz telefona e-pasta izveides aplikāciju, vajadzētu visam darboties, izveido e-pasta pastkastīti. Es tā izdarīju, man e-pasts tagad iet. Urā.

 Domugrauds, noteikti uzraksti forumā, kā izdevās. Cik var saprast no komentāriem internetā, gadās, ka šis nenostrādā.

 Par vieglas uzvedības sievietes bērniem

 +1

:)


Re, tiešā saite uz to failu:

http://dl.nokia.com/ns/symfix/networking_improvements.SIS

Link to comment
Share on other sites

Domugrauds

Ok, pamēģināšu, a skaips tev tagad iet?

Labots - Domugrauds
Link to comment
Share on other sites

Skaipa man nav. Nedomāju, ka varēs darbināt Skaipu, jo MS (vieglas uzvedības sievietes bērni :sarkasms:) īpaši pacentās, lai Skaips uz simbiāņiem neietu.

Skaipu labu laiku neesmu lietojis. Vispār.

Domugrauds, noteikti uzraksti, kā tev izdevās/neizdevās ar e-pastiem.

Link to comment
Share on other sites

Domugrauds

O, beidzot varu atkal epastus izlasīt. Ja vēl kaut kā varētu skaipu dabūt pie dzīvības, tad būtu pavisam jauki.

Labots - Domugrauds
Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Man arī ir sāpe!

 

Deviņdesmito gadu pašā sākumā bija tādi mājas "datori" uz lentēm, slēdzami pie televizora. Vot tur bija spēle, kur zaķis bēga no čūskas, rakās zemē un vāca burk ā n u s. Uz tilta zaķis nevarēja ierakties.

 

Gribu to spēli!

 

Eu eu, kas te par vājprātu! Nevar uzrakstīt "b u r k ā n u s", jo filtram šķiet, ka rakstu āhnuss. Kādas šausmas! Un kāda velna pēc te cenzē tādu vārdu. Tas taču normāls vārds.

Labots - Žaks Noriss
  • Patīk 3
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

O, beidzot varu atkal epastus izlasīt.

Prieks, ka tēma bija noderīga. :) Domugrauds, sūtīt pamēģināji? Var nosūtīt e-pastus arī?

 

 

vot nelieshi, telefonam tikai 6 gadi un vairs nav normala supporta

Ne jau par to ir stāsts. Tas ir pilnīgi normāli un saprotami, ka vecie labie Nokia Symbian telefoni agonizē. Stāsts ir par to, ka nav nekā vietā. Tikai glaudekļi visādi biezā slānī.

 

 

Gribu to spēli!

Žak, pis ārā no šīs tēmas, ja tevi kas uztrauc. Pilns ar ar zaķīšu ānusu spēlēm tev tagad uz taviem tačfoniem, tačpadiem...


Opā, nekad neiedomātos, ka vārdu "ā n u s s" robots-cenzors pārtaisīs par "neizskaidrojamā vietu". :sarkasms:

Link to comment
Share on other sites

Domugrauds

 

 

Var nosūtīt e-pastus arī?

vieglas uzvedības sievietes bērni šito jau ar no m aukas bērniem izveidoja

Link to comment
Share on other sites

Opā, nekad neiedomātos, ka vārdu "ā n u s s" robots-cenzors pārtaisīs par "neizskaidrojamā vietu".

 

Pavisam nesen robots-cenzors pilnīgi neko nevarēja izdarīt kādam atraktīvam biedram. Dažādās tēmās notika spēcīga viedokļu apmaiņa, līdz pamodās kāds admins un jautrība beidzās. :mrgreen:

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...