Jump to content

Philips MCM390 mūz-centra atdzīvināšana?


archs
 Share

Recommended Posts

Sveiki, 

Ir Philips mūzikas centriņš MCM390, kas izrāda (softiskas? Hārdwariskas?) problēmas kā pieslēdzot pie elektrības ieslēdzas, skaņas neizdod, ekrānam spīd tikai backlight. Piespiežot atsevišķas random pogas kā "source" , "DBB" u.c., ja ilgāk pietur, tad kaut ko parāda uz ekrāna un atkal teksts nodziest. Izslēgt agregātu ar Power pogu nevar. Ieejot service mode, pieturot "Display/Band" un "Play/Pause" pogas, kamēr pieslēdz tīklam, ekrāns parāda "S 5.72" (S - service mode un 5.72 softa versija?), bet uz pogu piespiešanu nereaģē.

 

Vai ir iespējams kaut kā pašrocīgi dabūt pie dzīvības to mūzikas centru vai arī saremontēt to pa saprātīgiem dažiem eiro? Vai vispār vērts?  :mrgreen:

post-58174-0-66900800-1453660904_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ja esi uzracis servismanuāli, vari pats vismaz barošanas spriegumus pārmērīt. Viņš no standby modes vispār iziet?

Link to comment
Share on other sites

Kā pieslēdz el. tīklam tā paliek ieslēgts ar ekrāna background apgaismojumu! uz "Power" pogu nereaģē.

Link to comment
Share on other sites

DL, lūdzu uzlāpies! Tavi vecā sakārņa iespraudumi nebija pieprasīti!

Labots - archs
Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Saki konkrēti, cik daudz naudas gribi vai negribi atvēlēt šim pasākumam. Es neticu, ka pats kaut ko varētu sataisīt.  Par dažiem euro neviens sakarīgs servisa vecis nemaz neskrūvēs vaļā. 

Link to comment
Share on other sites

Mežaveci, tagad daudz ko visās malās par velti atdod un vienkārši iedomājos, ja remonts izmaksā tikpat kā aptuveni nopirkt citu vietā no kaut kāda ss.lv vai tml., vai ir jēga kaut ko remontēt. Tādēļ bija teksts "vai var par dažiem eiro saremontēt". 

 

Un, DL, nopietni! atšujies! Iebāz galvu rektālā saturā!

Link to comment
Share on other sites

D_L kā vienmēr rupji izsakās. Bet viņam ir taisnība. Tās iekārtas defekta noskaidrošana maksās vismaz 10  EUR.  Remonts - vismaz 20, ja tas baroklis. 

Pēc apraksta izskatās vai nu barošanas bloks vai vadības procis. Ja baroklis, tad iespējams ir jēga taisīt, bet vadības proci vēl ir jautājums vai vispār var dabūt! 

Link to comment
Share on other sites

vienmēr, kur cenas ziņā tiek pieminēts saprātīgums, tēmas autoram būtu vietā minēt sava paša saprāta novērtējumu. lai zinātu viņa ekspektācijas.

Link to comment
Share on other sites

e = d, neatceros, kad pēdējo reizi kaut ko esmu nesis remontēt un kur nu vēl atcerēšos ar kādām cenām rēķināties par remontu! Kā tu novērtē savu augstprātību?

Link to comment
Share on other sites

imho vadība kirdik un neviens negribēs ar to krāmēties. Protams + tas, ka tam ir netā normāla shēma pieejama un baroklis + pastūzis ir klasika ne smps un d klase..ja baroklis strādā...tad vadībai čau...nē nu var jau būt ka ir kāds sīks defekts ..aukstais lodējums vai beigts kāds konis...bet nu tāpat bez pāris 10tiem eur neviens neķersies klāt.

Labots - osscar
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...