Jump to content

sms exports viedtālruņos.


_dunduks_
 Share

Recommended Posts

Izkatās, ka mans pašreizējais telefons, kurš ir pirkts vēl pirms krīzes sākuma, pamazām atdot galus, tāpēc tiek meklēts kāds mazs glāstāmais telefons, kuram obligāti jābūt kādai vieglai iespējai exportēt (txt, csv, xls vai mdb failā) telefonā esošās sms. Otrā svarīgākā fīča ir ilgs baterijas darbības laiks. Tā kā neesmu sekojis telefonu tehnoloģiju attīstībai, tad nezinu, kuram pašreizējam telefonam ir tādas iespējas.

Filozofiski piesaista Lumia sērijas telefoni, bet arī kāds Andrītis (ja tam ir plug-and-export iespējas) ir izskatāms variants.

Vai kāds zina, vai tādi telefoni pašlaik ir pieejami?

Link to comment
Share on other sites

Baterijas ilgums ir atkarīgs no taviem zvanīšans un datu paradumiem. Kā arī zilzobja ug GPS lietošanas biežuma. Palielam reti kuram mūsdienu gaudāmajam telefonam baterija velk ilgāk par pusotru dienu. Grozies kā gribi jālāde katru vakaru.

Link to comment
Share on other sites

Kontaktu sarakstu migrēju caur google acountu, sms (ar visiem MMS) caur Šo aplikāciju. Jāpiebilst gan, ka tas ir Andrīšu starpā. Pirms gadi 3 no Nokia dzinu caur Nokia Suite, vai kā tml. un vēl kaut kādiem softiem. Bija nevienkārši...

Link to comment
Share on other sites

_dunduks_

Saistību starp telefona lietošanas biežumu un baterijas darbības laiku es zinu, tāpēc tā ir otra fīča, ja pirmā (sms exports) ir izpildīts.

Primāri meklēju telefonu ar sms exporta iespējām.

 

Andrim ir loti laba programma MyPhoneExplore.

Vai ar to var tikt klāt sms-iem?

 

 

Kontaktu sarakstu migrēju caur google acountu, sms (ar visiem MMS) caur Šo aplikāciju...

Vai ar to migrācijas tūli var tikt klāt pašiem sms rediģēšanas formātā?

Man vajag tos sms tādā formā, lai es tos varētu rediģēt, ne tikai turēt googles arhīvā.

Labots - _dunduks_
Link to comment
Share on other sites

 

 

Palielam reti kuram mūsdienu gaudāmajam telefonam baterija velk ilgāk par pusotru dienu. Grozies kā gribi jālāde katru vakaru.

 

Par cik nesen pagāja pusgads atvērtajam līgumam uz  Xcover3, izlēmu viņu atdot un paņēmu vietā Galaxy J5. Jāatzīst, ka esmu tiešām pārsteigts- šis ir pirmais no manās rokās pabijušajiem viedtālruņiem, kuram bača tur stabili nedēļu. Nupat sieva paņēma tādu pašu sev arī. Viņa lādē ik pēc astoņām dienām. Iepriekš viņa lietoja Galaxy S4, kuru nācās lādēt katru vakaru.

   
Link to comment
Share on other sites

 

 

Vai ar to var tikt klāt sms-iem?

 

Jā, var tikt klāt. Var exportēt vairākos formātos. Papildus, ja negribas mākoņot telefonu, var sinhronizēt kontaktus, kalendāru, taskus, notes ar outlooku. Tāpat arī kameru un norādītus folderus. Syncs notiek pa wifi vai zilzobi vai usb kabeli.

Pats turu telefona mākoņa sinhrinizāciju izslēgtu, tādējādi taupot bateriju.

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

 

Par cik nesen pagāja pusgads atvērtajam līgumam uz Xcover3, izlēmu viņu atdot un paņēmu vietā Galaxy J5. Jāatzīst, ka esmu tiešām pārsteigts- šis ir pirmais no manās rokās pabijušajiem viedtālruņiem, kuram bača tur stabili nedēļu. Nupat sieva paņēma tādu pašu sev arī. Viņa lādē ik pēc astoņām dienām. Iepriekš viņa lietoja Galaxy S4, kuru nācās lādēt katru vakaru.

Kaut kaa peec zinaatniskaas fantastikas izklausaas. Te forumaa par Lenovo P780 ar teica, turot nedeelju!!! Daudz maz normaali lietojot, zvani, sms un nedaudz nets, tur divas ar pusi dienas. Divas stabili, taa puse nu taa.

 

Samsung J5 un astonjas dienas. Ja taa ir, tad es taadu trubu neatejot no kases panjemtu!

Link to comment
Share on other sites

Stabili nedēļu. Lādē pēc astoņām dienām. :sarkasms:

Ja telefonu gandrīz nelieto, tik priecājas par ilgo baterijas turēšanas laiku.

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

 

 

Ar Androidu un Google kontu ir īsts cirks,šamā neredz kontaktus kas ir SIM kartē un telefona atmiņā.No sākuma telefonā jāpārvieto uz Google kontaktiem un tikai tad sinhronizējas.

Iekopēju no sim kartes telefona atmiņā un nosinhronizēju ar Googli. Viss sanāca! 

Link to comment
Share on other sites

 

 

Stabili nedēļu. Lādē pēc astoņām dienām. :sarkasms: Ja telefonu gandrīz nelieto, tik priecājas par ilgo baterijas turēšanas laiku.

Man nedēļu, sieva netu telefonā nelieto, tāpēc viņai iet par dienu vairāk. Protams neesmu jaunietis,kurš telefonu no rokām neizlaiž- divas,  trīs sarunas dienā, ne vairāk un pa retam ziņas apskatos internetā, tas arī viss.

Bet stāsts jau ir par to,ka iepriekš lietotie (Galaxy Core, Xcover 3, Galaxy S4) tieši tādā pašā režīmā vairāk par pāris dienām bez lādēšanas neizvilka.

Link to comment
Share on other sites

_dunduks_
Andrim ir loti laba programma MyPhoneExplore.

Varu apstiprināt, ka šī tiešām ir laba programma. Vienkārša un intuitīva. Un man vajadzīgās funkcijas (sms exports) veic user-friendly veidā. Arī kontaktu sinhronizācija/backups ir vienkāršs un ātrs.

Tikai žēl, ka strādā tikai ar Android. Lai programma darbotos, telefonā jāuzinstalē MyPhoneExplore klients (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fjsoft.myphoneexplorer.client), kurš prasa pieeju visām telfona iespējām. Tā arī nesapratu, priekš kam tam vajag pieeju manai lokācijai u.c. nevajadzīgam stuffam. Man tas šķita slimi.

 

p.s.

Ja kādam izdodās tik klāt Lumia sērijas telefonu sms-iem un tos exportēt uz .txt vai .csv failiem, tad būšu priecīgs, ja padalīsieties ar info.

Tā googles (vai arī softa ražotāja) spiegošana ir ārkārtīgi uzkrītoša un nomācoša :)

Labots - _dunduks_
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...