Jump to content

Win 10 ar HP EliteBook 840


it.kroplis
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

 

Ir tātad Win 10 ar HP EliteBook 840. Tam dzelžos ir SSD 120GB un 32 GB M.2 (NGFF) Ar izveidotu RAID0 (Cache_Volume) Size=29.8GB kurai status ir Disabled. Pirms to 4akarēt bij doma ar clonzilla sataisīt clonu. 

Izslēdzu ārā UEFI un clonzilla ieraudzija sda un sdb. Sataisīju sda klonu bet sdb atšuva jo tip nepieejams. Tad nu radās jautājums kā šāda kombinācija strādā. Tas Raid0 maz ko dara? Vai tie kaut kādi Win10 jaunumi. Neatrodu sakarīgu info netā kur ir aprakstīts kā tas maz strādā. Pagaidām izskatās ka tas kāds aparatūr līmeņa diska cache veids. Jo no Win10 32GB disku nemana pieejamu. Laikam Win10 kāds Intel storage driveris saprot kas ir SSD120GB un kas ir tas CacheDisk. Tad nu izejot no šī jautājums, vai maz var sataisīt klonu, kuru varēs atjaunos no šī modeļa laptopa?

 

No Win10 Ar Intel Rapid Storage softu var redzēt to cache RAID0 un dažas opcijas var regulēt. Domājau, ja klonu kas izveidots uz viena laptopa atjaunos uz citu, tad dotā funkcija vairs nestrādās. Tiesa ir opcija Automatic Rebuild on hot plug: Kuru var ieslēgt, un laikam pie katra reboota tiks partaisits tas cache.

Labots - it.kroplis
Link to comment
Share on other sites

... klonējam sistēmu, kura prot izmantot tāda veida cache. Ja tāds cache ir, tad sistēma to izmanto (ja neatslēdzam kaut kā). ja nav tad nelieto. Līdz ar to loģika saka, ka klonu var veidot tāpat kā vienmēr....

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...