Jump to content

WIn 10 pro sysprep


it.kroplis
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

 

Tika veikt uz hp portativa Win10 Pro sysprep.exe un pie boot palaidās OS wizards, kurš grib lai ievada key? Man likās, ka Win10 aktivācijas glabāja MS pie sevis. Iespējams vajag ievadīt kādu universālo generic key, un kad tiks iekšā OS tad jau aktivēsies no MS. Zin kāds to key? Varat te iemest?

Link to comment
Share on other sites

@, google zin, bet vai tur nav pogas skip?

 

 

Generic WIndows 10 Pro   VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T
Labots - CAP
Link to comment
Share on other sites

it.kroplis

Nē skipot nevar

 

Atradu šo:

VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T

strādā. Pēc iebootošanās ir aktivets.

Link to comment
Share on other sites

Win10 un sysprep sakarā... Kāds ir pētījis...?

Vai var vai nevar uzmeistarot pilnībā universālu distributīvu prekš jebkuriem win10 atbalstošiem dzelžiem (tāpat kā ar win7), vai joprojām nevar (kā tas ir kopš 8.x laikiem)?

Link to comment
Share on other sites

 Nedaudz ne par tēmu - nav sanācis izmēģināt (pašam visas OS legālas un ar klientu kastēm kaut kā negribas) kā ir ar W10 aktivizēšanu, ja pirms tam instalēts kāds "pirktais" 7/8/8.1. Cik lasu vienā otrā forumā - it kā M$ vienalga aktivizē, kaut arī joprojām skaities pirāts.  Man te daži prasa, vai nevar uzlikt W10 uz pirātiskā W7, bet problēma atkrīt pati, kad pastāstu visus W10 "jaukumus". Pagaidām gadās klienti ar veselo saprātu.

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

raiviic, tas, ka pašlaik Win10 skaitās aktivizēts, nenozīmē, ka pēc dienas nesāksies bŗinumi. Pirātisks ir pirātisks, pilnīgi BEZ garantijām.

Link to comment
Share on other sites

Cik es saprotu, MS pat priecājas, ka pirātiskos 7/8/8.1 par 10 taisa. Viņiem tagad pamatmērķis, maksimāli daudz lietotāju uz 10 dabūt. Kas notiks vēlāk ar tiem pirātiskajiem, kuri pārtop par aktivizētiem 10? Gan jau redzēsim.


raiviic, un ko tu par W10 "jaukumiem". :) Stagnants esi? W10 ir OK. Pašā sākumā vēl nebija noslīpēts, tagad ir labs, un ar laiku kļūs labāks. Un ir labumi 10tajā, kādi 7tajā nebija, un, kad pie labumiem pierod, bez tiem grūti.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Anonīms Alkoholiķis

Arī ir, bet vismaz tos var vieglāk likvidēt (t.b. atinstalējot un atslēdzot atsevišķu updeitu instalāciju).

 

http://techne.alaya.net/?p=12499

http://pastebin.com/raw/LjxW3yAA

Labots - Anonīms Alkoholiķis
Link to comment
Share on other sites

 

 

Un ir labumi 10tajā, kādi 7tajā nebija,
  Ir, ir un kādi vēl. Vismaz 50 veidi, kā M$ saņem info par visu, kas tiek darīts ar tavu kasti.

Un te nav runa pat par pirātisku softu, mūziku, filmām.  Kaut vai tāds sīkums, kā apdeiti, kurus nevari atteikt, jaukumi ar WiFi, tas ka apdeitus ņem ne tikai no M$ serveriem, bet arī tava kaste dod citiem, regulāri sūta info (sevišķi jauka lieta tiem, kuriem 3G, 4G vai jebkas, ar noteiktu datu apjomu) u.t.t.

 Tā kā - visiem, kuri vēlas W10, arī tie, kuriem nekas pirātisks un nedara neko nelegālu - būtu tomēr ieteicams apmeklēt vismaz psihoterapeitu. Viss.   Ja vairs nebūs iespēja strādāt ar W7. vai vismaz W8.1 - tad ardievu Microsoft. (Nu vēl jau var notikt brīnums, ka tiek nomests olgalvis un vadībā nonāk saprātīgs personāžs. Kas nekaitēja Bila, vai Balmera laikos :D ).

Link to comment
Share on other sites

 To, lai tava kaste nesūta citiem, ar vienu pogu var atslēgt, nesūta jau visai pasaulei, ja izmanto mērāmu savienojumu, par šo paši MS skaidroja. Par atjauninājumiem, Pro gadījumā var atlikt atjauninājumus.

 Taisnība, ir iestatījumos, kaut kas jāpamaina, lai būtu mierīgāk.

 Pasaulē viss iet uz to, ka par tevi ņem info. Kādreiz novērošanas kameru veikalos nebija. Padomā, tas taču ar tā mulsinoši, tevi redz, visu, ko pērc, redz, pie kases kamera, redz cik tev naudas makā, ja nepiedomājot paver maku plašāk vaļā... Vai, raiviic, uz veikaliem vairs nestaigā? Tač apradām, neviens par to pat nedomā.

 Ardievu, Microsoft, var teikt, ja ir alternatīva. Man arī nepatīk, ka nav, manā gadījumā nav. Būtu daudz foršāk, ja būtu vairākas līdzvērtīgu iespēju OS pasaulē, starp kurām varētu izvēlēties. Diemžēl, tā nav, nākas samierināties.

Link to comment
Share on other sites

Paranoja slikta lieta :D Varbūt no googles arī atteiksaties vai no Apple vai no kāda cita milža produkcijas? Sen jau visa info ir savākta.. nav ko ..rāt karstu :) win10 ir un paliks

  • Patīk 4
Link to comment
Share on other sites

it.kroplis

Satais;it  Universālu Win10 ar Sysprep _ ADK var. Būs tik čakars inclydod driverus, un jāskatās būs UEFI vai nē.

Link to comment
Share on other sites

it.kroplis

Manā gadījumā  tukšu key nevar turpināt. Bet domāju ja ar ADK10 no editošu install.wim failu un piemetīšu klāt to key. Tad atsājot tukšu vajadzētu varēt turpināt. Un tukšais key lauks tiks automātā aizvietots ar piemesto key. MS liekas ir noslinkojuši, un veidojot RTM wim nav pielikuši klāt generic key.


Nezin kāds. MS dod kur novilkt Win10 Pro Volume-Licensed  x64 ISO variantu. Moš kāds zina kur novilkt? Padalieties.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
it.kroplis

Izskatās izlaist tomēr var to key padarrīšanu izlaist. Vienā losī kreisās puses apakšējā daļā ir tāds maziņš neizteiksmīgs punkts kur var izlaist.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...