Jump to content

Bite Speedtest apbalvojums


bad1
 Share

Recommended Posts

Mērīt interneta ātrumu no savas lokācijas kurā atrodas bites birojs un pēc tam lielieties ir stulbi un nevajadzīgi, tas tikai parāda to, cik tā kompānija ir citāda un kādai auditorijai viņi savus pakalpojumus sniedz, manuprāt gan bites klientu un topošajiem lietotājiem vairāk interesētu, kāda ir apkopotā kopējā informācija pa Latvijas vismaz lielākajām pilsētām.

 

Šobrīd bites klientu pieredze rāda tikai negatīvus rezultātus, un vēlmi pāriet uz citu operatoru :)

Labots - staylez
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • VIL

    6

  • CAP

    6

  • e = d

    5

  • uldii12345

    7

Top Posters In This Topic

 

 

Šobrīd bites klientu pieredze rāda tikai negatīvus rezultātus, un vēlmi pāriet uz citu operatoru

 

Avots? 

Link to comment
Share on other sites

uldii12345

Bite telefonam ir ok, ja ir zona vietās, kur visvairāk atrodies. Arī internets ir iekļauts normāls apjoms. Sievai ir bite telefonā, bet kā mājas internets nekam neder.

Link to comment
Share on other sites

ggg97

kādu avotu tev vajag, man tāds nav, tev varbūt ir avots ar bites apmierinātiem klientiem?

Tas ir mans personīgais viedoklis, pēc kura es vados, lasot mūsu biedru patieso pieredzi ar šo kompāniju šajā postā un citos boot postos, ko tev vēl vajag no manis?

Link to comment
Share on other sites

Par kādu avotu var runāt un kādus pierādījumus vēl vajag, ja pat soc tīklos šitie "citādie" atklāti apgalvo, ka pat Youtube ir pārkāpums, kas pelnījis nogriešanu uz 1,5Mbit - būtu nogriezuši tad uz 5-6, bet nu nejau uz 1,5!

Link to comment
Share on other sites

 

 

Bite telefonam ir ok, ja ir zona vietās, kur visvairāk atrodies.

jebkuram telefonam ir jēga tad, ja zona ir vietās, kur šis telefons atrodas.


 

 

Par kādu avotu var runāt un kādus pierādījumus vēl vajag, ja pat soc tīklos šitie "citādie" atklāti apgalvo, ka pat Youtube ir pārkāpums, kas pelnījis nogriešanu uz 1,5Mbit - būtu nogriezuši tad uz 5-6, bet nu nejau uz 1,5!

Tiem, kam nepatīk nogriešana, maina operatoru. Tie, kam patīk nogriešana, paliek. Kur stress?

  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

Dzīvoju 3km no Siguldas,tā teikt- mežā.

Bija LMT nets ar antenu. Antenu uzstādīja un noregulēja pats LMT cilvēks. Ātrums reti kad pārsniedza 10Mbit! Parasti bija 2-9Mbit lejā un līdz 1Mbit augšā! Bet torrenti nekad nebija ierobežoti. Tik,cik nets vilka,tik arī gāja torrenti un citi servisi.

Paņēmu Biti- antenu nepārregulējot ātrums zem 10Mbit nokrīt reizēm tikai dažreiz 5dienu vakaros. Normāli turās starp 16-30Mbit lejā un 20-36Mbit augšā(jā upload vienmēr ir ātrāks par download un nav salīdzināms ar LMT upload). Bet torrents tiek ierobežots! Katrs fails lejā nāk ar ap 100Kbit ātrumu(pēc pusnakts ātrums palielinās līdz 1,5Mbit). Eksperimenta pēc pamēģināju uzlikt torrentos nejauši izvēlētus ap 20 failus kačāt. Katrs gāja ap tiem 100Kbit un kopējais ātrums bija ap tiem 2Mbit. Tā kā viņi laikam ierobežo nevis visu torrenta kopējo ātrumu,bet katru atsevišķi(nemāku gudrāk izteikties). Bet visas youtubes un citi pakalpojumi iet uz urrā.Noteikti esmu apmierinātāks ar Bites internetu nekā LMT!

 

Bet ar telefonu ir savādāk! Pagaidām neatklāšu cik maksāju(jo notiek telefonsarunu līmenī kašķis ar biti,par ko turpmāk), bet man ir piešķirts neoficiāls tarifs,kurā ir bezmaksas sarunas visos populārajos tīklos un neierobežots internets. Un mēneša maksa ievērojami zemāka nekā oficiālajos piedāvājumos.

Piedāvājumu dabūju,jo LMT mani pierunāja pāriet pie šiem ar spec tarifu...bet BITE piedāvāja pretim ievērojami labāku piedāvājumu,bet lūdza nevienam nestāstīt par naudām utt,ko pagaidām godīgi pildu(sieviņa zin,bet tas neskaitās :) ).

Tad lūk, mobīlajā mans trafiks parasti ir tikai ziņas lasīt un speedtesti dažādās vietās,kad ar LMT lietotāju blakus esot,krāniņiem mēramies( Siguldā 95% gadījumos Bite pārliecinoši uzvar! Īpaši pārsvars redzams uploados!).

Un pāris nedēļas atpakaļ saņēmu sūtījumu no Korejas- Samsung Oculus Gear VR. Un pie Alfas,kamēr gaidīju sievu no iepirkumiem- neizturēju,izpakoju iekārtu un sāku iepazīties ar brīnumu. Tā kā mēs zinām,cik stundas sieviete lielveikalā var pavadīt,tad es nolēmu sapirkt arī programmas utt priekš iekārtas. Tad sanāca,ka kopā nokačāju gandrīz 7GB datus.Starp citu, nesaprotu vai ticēt,bet no OCULUS store man nāca dati ar ātrumu virs 20Mega Baitiem sekundē!!!kaut speedtests tur ātrāk pa 50Mbit ātrāk negāja! Bet ne par šo stāsts. Pagāja dažas dienas un no Bites saņēmu sms par GLP! Kas likās nepatīkami. Ātrums samazināts nav,bet brīdinājums ir. Tad lūk šos informēju,ka,ja man tiks kaut kas samazināts,nekavējoties informēšu tautu publiskās vietās par viņu specpiedāvājumu man(protams paralēli arī lauzīšu līgumu)! Ka noteikti arī cita publika uzreiz vēlēsies maksāt zem 10€, 15 vai 16€ vietā! Solījās neko neierobežot,tad nu tagad gaidu,kā tālāk notikumi attīstīsies. :)

 

Ar LMT cits stāsts! Nopirku to Netatmo videonovērošanas kameru(jauna,iepakojumā, Alfas trodeksā(vai kas tur blakus LMT centram)).

Mājās uzsākot lietot- brīnumi- tur jau reģistrēti cilvēki,tai skaitā vēl iepriekšējie video ieraksti. Tai skaitā intīmāki skati. Regulāri sieviete (uzvārdā Vešņakova,starp citu) halātā un bērns skraidošs. Nekavējoties piezvanīju lmt un nikns par šo JAUNO,nelietoto iekārtu pastāstīju! Solīja lietu noskaidrot,ar mani sazināties un kaut kā nomierināt vai kā savādāk,lai es neko tālāk neizplatu! Prasīja bildes,video. Atteicos sūtīt privātos ierakstus,bet nosūtīju creenshotu ar piereģistrētajiem lietotājiem.Pēc epastiem šiem vajadzētu atrast iepriekšējo pircēju. Tas viss notika pagājušo gad. Un lūk līdz šim brīdim ar mani nav saziņājušies, tāpēc domāju šonedēļ aizrakstīt tai sievietei un pastāstīt par šo lietu. Tad arī uz patērētājiem,ka man lietotu mantu iesmērēja kā jaunu. Un bonusam arī tvnetam doma pasniegt kādu interesantu stāstu(ja tā sieviete piekritīs,tad arī kādu neitrālāku foto un video pierādījumam)! Ja reiz LMT nav pat raduši laiku vai vēlmi man kaut atvainoties vai piedāvāt kādu bonusu,lai tik es aizveros un apklustu! :)

Nopirku arī Netatmo laikapstākļu staciju toreiz,turpat. Arī tā bija lietota,bet par to esmu mierīgs,jo man nebij jāskatās uz svešiem čičiem.

Sirds izkratīta... :)

Ak jā,LMT netu pat nebiju domājis mainīt,jo domāju,ka Bites internets būs lēnāks,bet nomainīju nākamajā dienā,pēc videonovērošanas kameras iegādes,paši saprotat,kāda iemesla vadīts.

 

Ps. Aizmirsu piebilst,ka gan ar Bites visām sarunām, gan arī LMT man visas telefonsarunas ir ierakstītas un saglabātas (google play- ARC) , tāpēc neviens no tīkliem nevarēs neko no manis sacītā apgāzt.

Labots - Sandriss
Link to comment
Share on other sites

No šādiem cilvēkiem kam patīk par visu kasīties un nekad, nekas nav labi, labāk vispār turēties pa gabalu...

Link to comment
Share on other sites

Tipiskss beerniibaa apbizjotas personiibas sindroms. Un kursh tev te liek kratiit sirdi, diagnozi neviens taa pat neuzstaadiis.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Solījās neko neierobežot,tad nu tagad gaidu,kā tālāk notikumi attīstīsies.
Un turpināsi, kačājot savu pr0nu, čakarēt dzīvi pārējiem lietotājiem.

 

 

...sanāca,ka kopā nokačāju gandrīz 7GB datus
Un tas tikai ar mistiskiem softiem ? Varbūt laiks apmeklēt ārstu ?
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Nu gan mazliet tupi esiet(pēdējo postu autori).

D_L, nevajag rupjību - es nekur,neko neizspiežu,manuprāt, ja esi izdarījis kļūdu,tad ir tikai normāli,vai cilvēcīgi atvainoties,kompānijas vārdā!

Un lietota tehnika nav jātirgo kā jauna(nebija pat pamanījušies nospiedumus notīrīt).

 

Sheikij- es savas pretenzijas argumentēti pateicu,nevis meklēju problēmu,kur to nav.

 

Constrig,iepriecināšu, man bērnība bija ļoti saulaina un laba,tāpat kā visa dzīve.Tā kā drīzāk Tu nākamajā postā varēsi uzrakstīt,ka esmu pārāk izlutināts un tāpēc esmu kretīniski lecīgs!

 

Raiviic,ne man vajag ārstu,bet Tev,tikai acu pārbaudei,jo neesi pat lasījis,ko rakstu- telefonā internets tiek lietots tikai ziņām,speedtestam,VIBER komunikācijai. Tikko apskatīju,kopš 16.decembra,datu lietojums 8,69GB, no kuriem OCULUS 6.08GB. Papēti par to iekārtu un sapratīsi,ka tas nekas nav! Atrodi kādu normālu 360° video vai spēli un redzēsi,cik aizņem tie brīnumi.

 

Bet tipiski latviešiem, nevis runāt par problēmu vai pieredzi, bet gan atrast kādu,kam iekost vai uzbraukt! Un forumos jau īpaši viegli(savas bērnības traumas izlādēt,atspēlēt),jo dzīvē jau nesatiks un pa vārdiem neatbildēs... :)

 

Ps. Neuzskatu,ka 8GB ir apjoms,lai ieslēgtos GLP režīms.

Labots - Sandriss
  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Bruketajs

Bite ir apzinīgs operators, kas rūpējas, lai tā klienti nekļūtu akli, pašapmierinoties... 


 

 

piever muti! no tava posta taa vien smird peec sjantaazjas!!! un pie kam tu veel ar to lielies! nojeelojams...

Latvijā, diemžēl, savas tiesības nākas aizstāvēt ar šantāžu. kas tur tāds nosodāms?


 

 

Papēti par to iekārtu un sapratīsi,ka tas nekas nav!

Raivītim tāda iekārta tuvākajā laikā nespīd, un tāpēc visi pārējie ir jāsūta pie ārsta.

Link to comment
Share on other sites

Pirms vairākiem gadiem tirgoju sakaru tehniku, tai skaitā mobilos. Izlasot Sandriss postu, gandrīz zosāda uzmetās - atceros šādus klientus. Labā ziņa ir tā, ka bij izdomāta sistēma kā ar tādiem tikt galā...

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

Atrodi kādu normālu 360° video vai spēli un redzēsi,cik aizņem tie brīnumi.
Piedod puisīt, bet man tādas muļķības neinteresē - dzīve ir īsa un brīvo laiku, cik nu tas ir, iespējams izmantot daudz lietderīgāk, kā dzenājot spēles vai lūrot seriālus. Varbūt sāc kādreiz dzīvot ?
  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

Bet, ja tiešām lietotu pārdod kā jaunu?!! Tad aiz olām pārdevēju un visi līdzekļi labi, tiesa.. daži pāršāvumi pār strīpu ir, bet kopumā.. dažreiz ir jārunā no spēka pozīcijām. lai aizstāvētu savas tiesības. Protams, mēs nezinām visu patiesību, bet operatori arī nav balti un pūkaini.

 

Man pašam arī pie sava operatora ir "cits" tarifs, bet piešķirot, ne reizes netika teikts, ka es nevaru nevienam izpaust :D

Link to comment
Share on other sites

 

 

Man pašam arī pie sava operatora ir "cits" tarifs, bet piešķirot, ne reizes netika teikts, ka es nevaru nevienam izpaust

iespējams, ka tā ir metode, kā klientam justies īpašam ("tikai nesaki nevienam").


 

 

,bet nomainīju nākamajā dienā,pēc videonovērošanas kameras iegādes,paši saprotat,kāda iemesla vadīts.

No lielajiem operatoriem paliek vēl Tele2 un Triatel. Pēc tam varēs iet otru riņķi.

Link to comment
Share on other sites

 

 

atceros šādus klientus.

 

žīda un šakāļa krustojums. veikts nelegālā laboratorijā ar visām attiecīgajām blaknēm.

Link to comment
Share on other sites

Bruketajs

 

 

Nu apmēram tādiem, kas degvielas uzpildes stacijā lej savā bembī benzīnu pa 2 eiro.

Nu gan salīdzinājums... tikai žēl, ka absolūti ne pa tēmu. 


 

 

Labā ziņa ir tā, ka bij izdomāta sistēma kā ar tādiem tikt galā...

Tāpēc jau esam podā, kad godīgu attiecību ar klientu vietā ir "sistēma, kā ar tādiem tikt galā".

Jāpriecājas, ka neesmu pie tevis neko iegādājies? 

Link to comment
Share on other sites

 

 

Bet.. nekas nevar būt labāks par veco labo vadu internetu līdz tavam dzīvoklim
Un tagad pastāsti kādas ir izmaksas aivilkt to vadu līdz mājai ārrīgā? Piecciparu skaitlis.

 

Tādēļ ir ļoti svarīgi, pirms izvēlēties interneta pakalpojumu sniedzēju, saprast kam tieši internets ir nepieciešams
Tieši tāpēc ka vads nav pieejams tiek izvēlēti mobilie operatori, jo ir nepieciešams internets kā tāds, ar visu kas tajā ietilpst, tai skaitā arī iespējams 10-20GB failu pārdzenāšana dienas laikā.

 

 

Pirms vairākiem gadiem tirgoju sakaru tehniku, tai skaitā mobilos.
Tu arī tirgoji mobilos tipa jaunus ar svešu  cilvēku piezīmju grāmatiņām, tā kā nevajag.

 

 

Bet, ja tiešām lietotu pārdod kā jaunu?!!

Nekāda pārsteiguma.Visi mīl 14 dienu atgrieztos un testa aparātus tirgot kā jaunus. Tikai tik debīli un slinki ka pirms refurbished nonākšanas pārdošanā 2-3-4x aizmirst ka jāiztīra devaisa saturs

Link to comment
Share on other sites

uldii12345

 

 

Un tagad pastāsti kādas ir izmaksas aivilkt to vadu līdz mājai ārrīgā? Piecciparu skaitlis.

 

Eksistē jau arī radio linki 

Link to comment
Share on other sites

 

 

Tāpēc jau esam podā, kad godīgu attiecību ar klientu vietā ir "sistēma, kā ar tādiem tikt galā". Jāpriecājas, ka neesmu pie tevis neko iegādājies? 

 

Nepazīstu Tevi, bet pārlasot vēlreiz Tevis rakstīto, jā - man jāpriecājas, ka neesi mēģinājis kādreiz kaut ko pie manis iegādāties. :p

 

P.S. Par sistēmu es pārāk sarežģīti pateicu. Pārgudri kapeikpisējveidīgie tika smalkā, vai ne pārāk smalkā veidā atšūti jeb pasūtīti, jo ja uzņēmumam nav galīgs bads, tad nav ko līst uz vēdera klienta priekšā - mazliet tomēr jābūt pašcieņai. Un jā - klientam (gandrīz) vienmēr ir taisnība. :D

 

 

 

Tu arī tirgoji mobilos tipa jaunus ar svešu  cilvēku piezīmju grāmatiņām, tā kā nevajag.
 

 

Ko Tu tur muldi? Visādas slidenas lietas ir darītas, bet neesmu nekad neko tamlīdzīgu darījis.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Eksistē jau arī radio linki 
Cilvēks pieminēja tieši vadu.

 

 

Ko Tu tur muldi? Visādas slidenas lietas ir darītas, bet neesmu nekad neko tamlīdzīgu darījis.
 

Vēstures topikā es sapratu kur tu strādāji. Nesaku ka tieši tu personīgi un apzinīgi to darīji, bet kā B deviņdesmito gadu klients var pateikt ka man bija samērā liels po uz visādiem poļu un vācu aparātiem kurus B tirgoja, bet nopērkot iekš B divus pēc skata jaunus aparātus ar poļu piezīmju grāmatām un lifetime taimeriem  kuri bija krietni pāri nullei uzticība pret jums pazuda uz visiem laikiem.Man ir vienalga kāpēc tas notika, kur B tādus dabūja, kāpēc tirgoja, bet fakts paliek fakts.Gods kam gods, bet pretenziju B pieņēma un naudu atdeva bez aiztures.Iespējams tādēļ ka zināja ko paši tirgo.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Vēstures topikā es sapratu kur tu strādāji.

 

Yapp. Tiaki ar mobilajiem aktīvi darbojos tikai pāris gadi no Baltel parādīšanās. Tad toč nekas tāds netika tirgots - bij no operatora telefoni un pēcāk vilkām lietotos iekša, bet pec sačubināšanas tika tigoti kā lietoti un pa zemāku cenu. Pēcāk tā bij atsevišķa nodaļa ar pieņemtiem cilvēkiem, Iespējams, ka bij kaut kādi šurļi-murļi, un lai gan uzņēmums ta viens, ar mani tur maz sakara. 

Link to comment
Share on other sites

Es pats kā klients pret to apgalvojumu neiebilstu. Ir pat reizes, kad pārdevējam, no kura kaut ko pērku, pēc tam šito pasaku. Tad šamie tādi domīgi paliek.

Labots - e = d
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Avots: http://www.nozare.lv/nozares/telecom/item/201601121256320199D61000CAF53B44/?phase=tele2%202015

 

LETA 2016.01.12 publicējusi šādu ziņu:

 

"Tele2": "Bite" maldina iedzīvotājus, nekorekti interpretējot "Ookla" 4G ātruma mērījumu datus
Publicēta: 12.01.2016
 

Rīga, 12.janv., LETA. Telekomunikāciju operators "Bite" maldina Latvijas iedzīvotājus, nekorekti interpretējot "Ookla" 4G mobilā interneta tīkla ātruma mērījumu datus, aģentūrai LETA sacīja telekomunikāciju operatora "Tele2" tehniskā direktore Līga Krūmiņa.

"Kā tas jau ir zināms, "Ookla" mērījumi nosaka attiecīgā mobilo sakaru operatora interneta tīkla ātrumu tikai konkrētajā klienta izmantotajā mobilajā ierīcē, kas nozīmē to, ka "Ookla" testa uzrādītais ātrums ir vienādā mērā atkarīgs gan no mobilo sakaru operatora interneta tīkla jaudas, gan cilvēka izmantotās ierīces veiktspējas."

Krūmiņa norādīja, ka par to ikviens var viegli pārliecināties ar "Ookla" testu, salīdzinot viena operatora interneta ātrumu dažādos mobilo telefonu modeļos vienā atrašanās vietā. "Iegūtie rādītāji var ievērojami atšķirties. Tāpat, mērījumus veicot dažādos attālumos no bāzes stacijām, kā arī dažādos diennakts laikos un pat ar dažādiem mērījumu reižu skaitiem, tiks iegūti būtiski atšķirīgi rezultāti."

"Tā kā, izmantojot "Ookla" datus, "Bite" ir izvērsusi reklāmas kampaņu, aicinām Patērētāju tiesību aizsardzības centru (PTAC) izskatīt "Bites" maldinošo komercpraksi," piebilda Krūmiņa.

Kā ziņots, starptautiskais interneta mērījumu uzņēmums "Ookla" atzinis telekomunikāciju operatora "Bite" 4G mobilo tīklu par ātrāko Latvijā.

Pēc "Ookla" bezmaksas interneta ātruma mērījumu rīka "Speedtest.net" datiem, "Bites" 4G mobilā interneta vidējais lejupielādes ātrums aizvadītā gada otrajā un trešajā ceturksnī bija 45,61 megabits sekundē (Mbps), bet augšupielādes ātrums - 23,69 Mbps.

Tikmēr "Latvijas Mobilā telefona" 4G tīklā attiecīgajā laika posmā vidējais lejupielādes ātrums bija 31,42 Mbps, bet augšupielādes - 12,91 Mbps.

"Tele2" lejupielādes ātrums bijis 21,5 Mbps, bet augšupielādes - 6,83 Mbps.

Link to comment
Share on other sites

Tas būtu kas jauns, ka ātrums atkarīgs no ierīces un attāluma? Šitas teksts paredzēts loxiem, lai būtu iemesls apgalvot, ka konkurents šmaucas.

Link to comment
Share on other sites

bet cik saprotu, neba pati bite tos datus publicēja, bet gan speedtests un ne jau vienu ierīci izmantojot, bet gan no kopējiem mērījumiem tīklā jebkurā vietā, ar jebkuru ierīci un jebkuros apstākļos kādos lietotājs ir veicis mērījumu. Tele2 nolohojušies.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Bet vajadzētu līgumā būt atrunātam līgumsodam sasniedzot 1TB mobīlos tīklos kādus 500 eiro apmērā. Nu nav normāli tādi apgriezieni mēnesī. Dēļ tā arī citiem ir tās problēmas.

 

Ar tādu punktu līgumā Bite varētu norauties podā... 

Link to comment
Share on other sites

Tak tele ar biti visu laiku bāž purnā viens otram nelabumus, pa to pašu tīviņu bite uzražo vienu reklāmu, zelta zivs uzreiz pretī mauc ņirgājoties par biti.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
AlCohol

pirmīt meitene no bites iezvanījās, piedāvāja internetus par 18eur mēnesī. fiksi atminējos par šo tēmu un kamēr viņa tur stāstīja visus viņu labumus, salīdzinot ar citiem internetiem (pats pašlaik lietoju LMT), tikmēr fiksi savilku viņai priekšā faktus no šī topika.

 

pirmkārt, nomērīju sev spīdtestu uz sitiena 88d/28u un meiča man garantēja to pašu, vai pat augstāku, pie Bites (manā dzīvesvietā)

uzjautājās kāds man pings, atbildēju, ka 18ms, bet pie viņiem būšot 5ms un tas esot afigenna labāk!

kad paprasīju par ātruma ierobežošanu, tad sāka stāstīt par godīgas lietošanas politiku kura esot visās firmās. nu cienījamie bites pārstāvji, uzlabojiet savas sistēmas, lai jums to trubu neaizsit daži filmu kačātāji, LMT ar to jau tika galā sen, vismaz šajā lokācijā, un nekad nebija griezuši ātrumu nost,

tomēr meitene pieminēja, ka ne visiem lielizmēru kačātājiem tas tiekot darīts, teicās, ja 24/7 velkot/šārējot pilnā dziesmā, tad viņiem tā nākoties darīt.

nu katrā ziņā, gribēja man viņa līdz pirmdienai dot laiku pārdomām un atzvanīšot, bet fiksi pieteicos, ka pats to varu izdarīt un tapēc netērēsim viens otra laiku lieku.

beigās vel noprasīja, kurā vietā es savu info esmu saņēmis, tad arī pateicu, lai ielūkojas boot.lv forumā pie "Bite speedtest apbalvojums".

ja nu kāds no bites šo lasa - sagatavojiet savus operātorus, jo tā meiča, kura man zvanīja, pilnīgi neko labāku man piedāvāt nevarēja, par to  dažu eur atlaidi. :)

Link to comment
Share on other sites

AlCohol

ietaupīšu savā dzīvē 0.013sekundes pēc katra pieprasījuma. slikti jau nav, dienā sasummējas vairākas sekundes, tomēr.

Link to comment
Share on other sites

Ar iepriekš rakstīto gribēju pateikt, ka tādi aiztures laiki 4G tīklā nav tehniski iespējami jebšu...

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Lietoju LMT 4g jau vairāk kā gadu un teikšu, ka esmu apmierināts, nekad nav nekas bijis ierobežots, ja kaut ko gribu novilkt no torentiem, kā godigs pilsonis daru to pēc 00.00 un mani neviens neaiztiek...

Vienigais par ko varētu pasudzeties ir neta ātrums no 18-22, gribētos labāku, bet dzivot var...

Labots - smg
Link to comment
Share on other sites

buldogs100

Interesanta vēstule no bites.

Ņemot vērā to, ka man ir divi pusaudži kuri visu dienu sēž youtube, gan no telefoniem, gan no datoriem, plus vēl mans un sievas dators (mēnesī tērējam vidēji 120 GB) .... Respektīvi būs jāmeklē cits operators.

 

 

Sveiciens Bites interneta lietotājam!

 

Esam ievērojuši, ka ikdienā esi ļoti iecienījis mūsu piedāvātos mobilā interneta pakalpojumus! Mēs ļoti novērtējam, ka Bites internets ir Tavas ikdienas neatņemama sastāvdaļa, un esam pamanījuši, ka Tavs ikdienā patērētais datu apjoms ir būtiski lielāks nekā pārējiem Bites interneta lietotājiem. Iespējams, to nosaka Tavi interneta lietošanas paradumi un izmantotie pakalpojumi.

 

Mobilā interneta darbības specifika nav paredzēta milzīgai datu apmaiņai, bet gan normālai ikdienas lietošanai. Tādējādi, lai visiem interneta pakalpojumu saņēmējiem nodrošinātu vienlīdz kvalitatīvu, drošu un paredzamu internetu, esam nolēmuši grozīt ar Tevi noslēgtā līguma noteikumus.

 

Mēs esam pārskatījuši godīgas lietošanas politiku (GLP), tāpēc, sākot ar 2016.gada 30. aprīli, Tev būs iespēja lietot internetā to, ko iepriekšējie noteikumi liedza: failu apmaiņas programmas, kuras izmanto tā saukto p2p (peer to peer), piemēram, BitTorrent, kā arī lietot videostraumēšanu jeb droši vari skatīties iecienītākos raidījumus vai mūzikas klipus. Interneta dati, ko būsi izlietojis laikā no plkst. 00:00 līdz plkst. 07:00, netiks uzskaitīti nemaz, bet pārējā diennakts laikā bez raizēm un jebkādiem ierobežojumiem varēsi izmantot veselus 100GB mēnesī! Ja gadījumā kādreiz nesanāks iekļauties šajā interneta apjomā, internets Tev būs pieejams ar ātrumu 512kb/s, kas ir pilnībā pietiekošs, lai Tu varētu sekot līdzi jaunumiem sociālajos tīklos, lasīt jaunākās ziņas vai lietot darba e-pastu!

 

Ja līdz 2016.gada 30. aprīlim nesaņemsim no Tevis ziņu, ka vēlies atteikties no pakalpojuma ,,Bite Bezgalīgs interneta apjoms’’, uzskatīsim, ka esi piekritis jaunajiem noteikumiem.

 

 

Informāciju par izmaiņām varat uzzināt Bites salonā vai zvanot uz 1601!

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share


×
×
  • Izveidot jaunu...