Jump to content

Problēma ar LA-7912P mātesplati.


Pusgarais
 Share

Recommended Posts

Sveiki! Varbūt kāds var palīdzēt...!?! Bildē ir norādītas divas vietas, kurās trūkst divi SMD elementi, bet nav zināms, kādi... Novilku shēmu, bet secināju to, kad mans prātiņš ir par īsu, lai tur kaut ko saprastu un sameklētu, tāpēc griežos pēc palīdzības pie jums.....

 

post-101222-0-78705100-1449933811_thumb.jpgpost-101222-0-36758000-1449933862_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Pusgarais

Bildes kvalitāte ir, kāda viņa ir...... :biggrin: Nebij man pie rokas nekā glaunāka par telefonu. Tur tāpat nekādu apzīmējumu nav- apakšā ir rakstīts PJ15, bet tas neattiecās uz to vietu. Daomāju, kas gribēs saprast, tas sapratīs......

Link to comment
Share on other sites

Pusgarais

Tad paskairo man lūdzu, ko man tieši vajag nobildēt, lai tā lieta būtu skaidrāka- kā jau teicu, nēsmu nekāds datorģēnijs. Bojātā vieta ir zem peles labā taustiņa.

Link to comment
Share on other sites

Pusgarais

Bija jā aplieta. Kā pieskāros pie šīs vietas, tā tur viss kas bij no tiem kondensātoriem pāri palicis sabira putekļos :D Pirms tam dežūrstrāvas nebij ne 5v, ne 3v- kā šitie izkrita, taā arī strāvas parādijās, bet iekšā tāpat neslēdzās. Takā izskatās, kad viņi tur tomēr ir vajadzīgi.

Link to comment
Share on other sites

Pusgarais

Saprotu, kad nav vienkārši, bet cerība mirst pēdējā :D Nēsmu no tiem, kas padodās bez cīņas :nono:  Nu ja tu saki, kad bez šiem var iztikt, tad mēģināšu meklēt vainu tālāk. ja nu tomēr izdodās...!!!!! Kaut kādas pamata zināšanas jau ir, bet ja neizdosies, tad arī nekas..... Tiešām LIELS paldies par info!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...