Jump to content

Meklēju kādu bankas IT darbinieku


ColorPulse
 Share

Recommended Posts

Ja tagad grādu IT var dabūt par kompetences finanšu plānošanā un analīzē pierādīšanu bakalaura darbā, tad laikam nezinu.

 

Kaut kādu sistēmu analītikai uztaisi ar visu dokumentāciju un būs tur programmēšanas darbs, piemēram. Konkrētu kritēriju konkrētām vietām nevajadzēs.

 

Jeb varbūt bakalaurs būs statistikā - matemātikā?

 

Pagaidām izskatās gan, ka bakalaurs plānots ne IT. Vismaz man tāds iespaids. Labs, varbūt finanšu inženierijai;).

Labots - b25
Link to comment
Share on other sites

b25, un tomēr… Kad gribēju kredītu, tad bankai bija dziļi pie vienas vietas, kāda man alga (un vispār darba vieta) bijusi pirms gada, diviem, trim. Izdruku prasīja par, ja nemaldos, pēdējiem 6 mēnešiem.

Link to comment
Share on other sites

Kā jau iepriekšējā diskusijas lapā cilvēki rakstīja, prasības dažādas, algoritmi var tikt mainīti.

Noteikti atšķiras bankai no bankas un kredītu veidi, summas dažādi. Attiecīgi no tā arī atkarīgs, kāda anketa konkrētā gadījumā jādod aizpildīt. Klerkam ir darba instrukcija un viņš to pilda.

Iepriekšējā lapā jau ierakstīju par vienu anketas variantu, konkrēti apm kas pildīta. Iepriekšējo darbu algas un alga pirms gada utt tur tiešām nebija, tikai darbavietas, periods no līdz, amats.

Noteikti anketas tiek piemeklētas atkarībā no kredīta veida, termiņa, summas, vēl kādiem kritērijiem. Iestāde sagatavo anketas, instruē klerku, kādos gadījumos kura no tām jādod klientam aizpildīt utt.

Link to comment
Share on other sites

binary: VID izziņu prasa atnest nopietnāku pirkumu gadījumos. Arī galvotājam. Tur var gan tavu oficiālo ienākumu daudzumu redzēt laika gaitā, gan "šī brīža" ofic/neofic attiecību. Neesmu pārliecināts par to, vai bankas mēdz pašas to dabūt bez klienta.

Tev VID izziņu neprasīja lielākam pirkumam?

Link to comment
Share on other sites

Nē, neprasīja. Ne man, ne galvotājam. Prasīja vecās bankas izdruku, kurā redzami gan ienākumi, gan izdevumi (izdruka, kurā redzami tikai ienākumi, nederēja).

Vēl palūdza pārtraukt kredītlīniju vecajā bankā (swedbankā), tas viņiem kaut kur uzrādījās kā kredītsaistības, lai arī kredītlīniju faktiski nebiju izmantojis jau nez cik gadus.

Man gan kredīta apjoms nebija gluži mērāms simtos tūkstošu €. Ņemts tika uz kādiem 10 gadiem (precīzi neatceros).

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...