Jump to content

Meklēju kādu bankas IT darbinieku


ColorPulse
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

Ir tā, ka beidzot pēc 6 gadu noilguma taisu bakalaura darbu un vajadzīga neliela palīdzība no kāda IT cilvēka, kurš strādā banku sistēmā.

 

Saprotu, ka šitas ir kā aklam šaut tumsā pa miglu, bet varbūt atrodas kāds, kurš varētu izpalīdzēt.

 

Vajadzētu normalizētus(konkrēti skaitļi paslēpti zem ciparu grupām), nepersonalizētus(bez vārdiem, adresēm, personas kodiem) datus no kredītdaļas ar kaut kādiem sociāliem faktoriem, kuri arī varētu būt paslēpti zem skaitļiem vai cita koda.

*Labojums* Būtu lieliski, ja šo datu skaits būtu 500-1000 un būtu gan akceptēto kredītņēmēju dati (1), gan noraidīto dati(0). Bez personiskais informācijas, tikai papildus stabiņš ar 1 vai 0, vai pēc iesniegto faktoru izskatīšanas šis pieteikums ir pieņemts vai noraidīts.

 

Varu mēģināt samaksāt kaut kādu nelielu summu par pakalpojumu

 

Paldies jau iepriekš! Lielas cerības neliekot, Jūsu biedrs!

Labots - ColorPulse
Link to comment
Share on other sites

Ja es uzzinātu, ka kādas bankas IT darbinieks izpalīdz bakalaura darbu izstrādātājiem ar bankas klientu datu sniegšanu, es no tās bankas turētos pa gabalu.

Link to comment
Share on other sites

ColorPulse

Ļoti liels paldies par pilnīgi nejēdzīgu komentāru!

Link to comment
Share on other sites

Aizmirsti. Bankās nav tādas iespējas, paņemt kaut kādus datus, iekopēt fleshā un nest mājās. Pat IT cilvēkiem nav!

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

ColorPulse

Ujujuj, tam es nepiekrītu, jo zinu, ka tā gan gluži nav... par to liecina ļoti līdzīgs bakalaura darbs pirms dažiem gadiem, kura dati vairs nav saglabāti, tāpēc meklēju jaunus.

Link to comment
Share on other sites

LoL par šādām darbībām var iestāties kriminālatbildība un banka, ja info nonāk gaismā, var zaudēt klientu uzticību..

 

Zinot to ka normālās bankās monitorē visu ieskaitot kas kur ir skatīts, šaubos, ka kāds uzņemsies risku.

Kur nu vēl kopēt lietiskos pierādījumus uz flashkas.

Labots - kazarma
Link to comment
Share on other sites

tas varēja būt bankas darbinieks, kuram vadība autorizējusi šādu datu izmantošanu. uz āru dot - bez variantiem.

P.S. par konkrēto darbību nekāda kriminālatbildība nedraud.

Labots - e = d
Link to comment
Share on other sites

Kā tad ne? Privāto datu nopludināšana trešai personai, BEZ klienta piekrišanas un bez bankas ziņas noteikti ir krimināli sodāma.

 

Tas būtu tas pats, ja es visiem izliktu teiksim Lemberga bankas konta izdrukas, kur iepērkas utt. 

Link to comment
Share on other sites

Nebūtu. izlasi autora prasības.

Tas gan nenozīmē, ka kāds tos datus dos.

Link to comment
Share on other sites

It darbiniekiem gan ir pieeja pie šāda info. Bet! viņi ir parakstījuši līgumu par datu neizpašanu! Neviens saprātīgs cilvēks ar ko tādu neriskēs

 

Un pat nevajag bankas - es esmu ne vienu vien firmu  līgumu par datiem noslēdzis

Labots - ronalds_
Link to comment
Share on other sites

@e=d

 

Es varu saderēt, ja kāds bez vadības izdos datus, tad uzreiz būs kriminālatbildība un pamatos to kā "Konkurences datu izpaušanu" vai kā savādāk.

Visu informāciju var izmantot gan pozitīvi gan negatīvi, tas, ka neviens no tiem datiem neko nedabūs ārā nevienam neinteresēs, kad tam IT darbiniekam liks tupa skaidrot, kāpēc "Konfidencionāli" dati tiek izpausti. 

 

Bankas noteikti pašas kaut kādiem pētījumiem vai statistikai dod šādus datus, varbūt ir vērts painteresēties tur?

Labots - kazarma
Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

 

 

Bankās nav tādas iespējas

Iespējas jau būtu, tikai pēc tam man būtu jālido laukā no darba! Vai es to gribu? Laikam nē! 

Link to comment
Share on other sites

Tev varbūt atslēgas no istabas kur nauda stāv?

Link to comment
Share on other sites

ColorPulse

Jopštein, kur visi pēkšņi savilkuši baltos cimdiņus, atskaitās par katru kapeiciņu, stučī kaimiņu, par to, ka šis austrumu papirosu kvēpina un pat neskatās lētākā risinājuma virzienā!

 

Pilnīgi prieks skatīties, ka šādi apzinīgi cilvēki Latvijā dzīvo! Nu pilnīgi prieks klausīties, ku visiem smuki darbi saradušies un, ka ievēro visu darba ētikas principus un noteikumus!

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Vai komisija tik tiešām piekritīs atzīt šādā veidā iegūtus datus par uzticamu informācijas avotu, kurš ir izmantojams kaut kādu analīžu veikšanai un secinājumu izteikšanai?

Link to comment
Share on other sites

versatile

Man kaut kā šķiet, ka komisija:

a) nemaz nepainteresēs, kā dati iegūti - pietiks, ja uzrakstīs, ka nāk no bankas

b) diez vai vispār iedziļināsies saturā, jo lielākajā daļā gadījumu bakalaura darbam svarīgākais ir forma

c) protams, viss tas spēkā, ja nesakasīsies un neizleksi tās komisijas priekšā.

Link to comment
Share on other sites

Te jau puikam gribās, tas ir fakts! 

Neviens cilvēks, kas ir saistīts ar IT nedos klienta datus, tā ir viņa nāve, varbūt par lielu naudu, visi mēs esam vāji, bet viņai jābūt ārprātīgi lielai, jo mazākajā gadījumā LV zonā, tu vairs nevarēsi strādāt! Un vēl maza piebilde, piestāstitas apenes ilgi smird!

Link to comment
Share on other sites

Gribi zināt, kam kredītus nedod? Man gandrīz neiedeva Swed priekš auto ar pieklājīgu pirmo iemaksu, pofik cik kiloeiro caur kontu iziet katru mēnesi.

 

Formāli ierēdne paskatījās - "ā, darbu maina un nav līgumā punkta par pārbaudes laika neesamību, tātad noraidam". Pēc paskatīšanās līgumā un kontā un "kredītkomisijas" sprieduma kurss izmainījās par 180 grādiem. Lūk, kritēriji un process dzīvē.

Bakalaura darba trešdaļu no mana stāsta izspiedīsi - vai tad nu mēs nezinām, kādas šausmas tur studentiņi iesniedz kā bakalaurus? ;) 7 dabūsi arī bez iznesuma no fabrikas.

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Es esmu strādājis un arī strādāju saistībā ar bankām. Minētā informācija pat bez personu vārdiem ir klasificēta kā komercnoslēpums, līdz ar to bez vadības akcepta ne adminam, ne arī kādam citam zemākstāvošam nav tiesības izpaust. Sekas šādai pašdarbībai ir bargas.   

 

Ļoti gribētos no tēmas autora detalizētu pamatojumu, ko ar šiem datiem darīs un kāpēc šādi nepieciešami. Pilnīgi un noteikti var aizmirst savā darbā iekļaut grafikus vai tabulas no konkrētas iestādes. 

  • Patīk 4
Link to comment
Share on other sites

Raimonds1

Ja distancejas no šeit pieminētajiem profesionalitātes, datu drošuma un citiem kritērijiem, tad SABIEDRĪBAI būtu ļoti svētīgi uzzināt kredītu došanas kritērijus gan tagad, gan pirmskrīzes, gan krīzes laikā, lai varētu mācīties no savām kļūdām. Tie 15 miljardi, ko tauta ir aizņēmusies, no kuriem daļu vēl maksā, ietekmē tautsaimniecību.

Link to comment
Share on other sites

 

 

SABIEDRĪBAI būtu ļoti svētīgi uzzināt kredītu došanas kritērijus
 

 

Radio LatKredit atbild:

 

Priekš kam? Iedeva-iedeva, neiedeva-neiedeva. Labāk par kredītu atdošanu vai nepaņemšanu vairāk uzzināt.


Autoram atkārtoju kā cilvēks, kurš ir gan bakalaurus, gan maģistrus redzējis, tai skaitā aizstāvēšanas un darbu tapšanas UN fināla atzīmes dažādās augstskolās - neviens no tevis bakalauros negaida, ka ar lukturīti zobos laidīsies Citadeles bankas ēkā no jumta un mūķēsi vaļā datubāzes lai uzzinātu aktuālo, superslepeno informāciju.

 

Tas jau būs jau super, ja iepazīsies pats ar procesu (tai skaitā VID izziņas dabūšanu), aprakstīsi faktorus, kas vispār ietekmē (darījumu konts, novērtēšanas kantori un tendences, uzcenojumi, banku stratēģiju - da kaut kas ir Ektornet un ko viņš dara un kā tas atšķiras no Danske vai arī nagu maucējiem AB). Da johaidī, iepazīsties ar kādu, kurš ir pircis dzīvokli, un tev JAU būs materiāls pilnam bakalaura darba apjomam.

 

Bakalaura darba būtiba ir parādīt, ka a priori visi bakalauri ir stulbi, bet viņi iepazīstas ar sava bak.darba tēmu un viskautko uzzina. Un tad nu raksti visu, ko uzzināji, noformē un 9nieks garantēts, jo esi parādījis, ka tagad nu vairs neesi a priori stulbs un tagad orientējies tēmā. Uz bakalaura darba aizstāvēšanām esi bijis? Aizej, tieši to pašu redzēsi, ko tiko uzskaitīju.


ja aiziesi un praktisko eksperimentu veiksi, parunājoties ar 3 bankām un 4 bandītu-nagu maucēju kantoriem (WestKredit, bijušais Mateks utml) par auto iegādi pie mēneša algas 400 EUR, tad 10nieks kabatā. ko vēl tu gribi?


--

ja autoram ir jau ap 25 gadiem vai vairāk un saprāts tā kā parādījies, tad 10nieku dabūs, 2 nedēļas iespringstot un 1..2 nedēļas ar vadītāju noformējot/saskaņojot to darbu pirms nodošanas. nopietni. palasi bakalaura darbus bibliotēkā - sapratīsi, ka tie ir 90% fufelis, ko 2 nedēļās var mierīgi uzrakstīt, ja neesi tikko no vidusskolas ar lielām acīm, stumdāms un bīdāms.

Link to comment
Share on other sites

zinu, ka tā gan gluži nav... par to liecina ļoti līdzīgs bakalaura darbs pirms dažiem gadiem, kura dati vairs nav saglabāti

droši zini, ka autors pats vēl ir saglabājies?  :)

 

Ja tu darbojies tajā jomā, esi, teiksim, analītiskās daļas vai kaut filiāles darbinieks un tev priekšnieks akceptē to, ko raksti (bez intīmām detaļām, bet, teiksim, par tendencēm gana vispārīgi - "palielinājies kredītu skaits mājokļu siltināšanai un saules paneļiem, iet mazumā kredīti žiguļiem"), tad kāpēc gan ne? 9..10nieku recenzents (nozares speciālists) ieliks par to, ka viņam patiks kaut kas ārpus blondīņu iesniegtajiem suņu frizētavu projektiem.

 

    Bet ja darbs nav saistīts ar to, tad 9..10nieku tāpat dabūsi - un pat bez kādām megapārgudrībām - par to, ka centies, pētīji, atradi kaut ko internetā, pat varbūt praktiski paeksperimentēji un sarakstīji kaut ko, ko vidējais aritmētiskais talpajobs nezinās. Galvenais - neiegrābies pārāk specifiskā tēmā, ko nevari pacelt. Labāk raksti visu, ko vari uzzināt, un būs laime. Mājās no pirksta un interneta resursiem (kā @@e = d norādīja) izzīstam darbam 9 svilpodams var dabūt.

Labots - usver
Link to comment
Share on other sites

Vieglāk nav pieiet no otras puses un taisīt aptauju, kas ņēmuši tos kredītus?

Labots - labiitis
Link to comment
Share on other sites

Tik vienkārši jau nav izbīdīt bakalauru ar " sagrābstītiem " datiem.

Mēdz būt docētāji, kuri reizēm var skrupulozi izvērtēt pat eseju filozofijas vēsturē, likt pārtaisīt studiju modulī paredzēto patstāvīgo darbu, ja izmantotās literatūras sarakstā nelielas neprecizitātes atsaucēs utt. Nemaz nerunājot par bakalaura darbu.

Kurā, ja ir laiks un oponenti vēlas, būs tā tēze jāpierāda.

 

Kreditēšanas kritēriju analīzei der arī klienta anketas ( lielā un mazā ), kas jāaizpilda pieteicējam. Analizējot jautājumus, daudz ko var izlobīt.

Saprotams, ka detalizēti kritēriji katrā iestādē katra veida un apjoma kredītiem tiek noteikti un grozīti pēc apstākļiem. Ir speciālas speciālistu sanāksmes, strādā analītiķi un finansisti, izstrādā kritērijus. Neapšsubāms ir fakts, ka tie nav satversme vai reliģijas dogmatika - sanāksmes var notikt pēc nepieciešamības;). Tā ir iekšēja informācija, uz āru neizpaužama, bet ne mūžīgi vienmērīgas ir tās prasības.

Kas tur ir tajās anketās? Man viena paveca mētājas, ar jautājumiem.

Parastie personas dati, adrese, kontakti utml utt utjpr.

Tālāk - iegūtā izglītība, vai turpina studēt. Darba pieredze - kur, par ko strādāts, no - līdz, gads, mēnesis, laikam pēdējās trīs vietas plus esošais darbs. Aile arī amatu maiņas ierakstīšanai.

Kredītvēstures dati - kur, kad, cik, kādi kredīti ņemti, vai jau atmaksāts.

Īpašumi - nekustamie, transporta līdzekļi, vērtspap, depozīti.

Konti bankā.

Apgādībā esošās personas.

Dzīvesvieta, īrēta/īpašumā.

Utt.

Acīmredzot kritēriju izvērtei lieto;).

 

Par kaut kādu datu iznešsnu - aizmirsti. Pat ne finansu iestādēs ir sava kārtība, kura uz entām lapām sarakstīta, ko nedrīkst. Daļa rakstveidā noteikta darba līguma pielikumā, kur DD norādījis, kura informācija uzskatāma par komercnoslēpumu, daļa liegumu Iekšējās Kārtības noteikumos, daļa noteikumos par uzņēmuma tehnikas izmantošanu utt utml utjpr.

Neviens normāls pat par 3 algām neriskēs kaut nokļūt aizdomās, kur vēl ko vairāk.

Jā, augsta līmeņa speci ar pieejām ( ), var tikt klāt DB, jo kā citādi varētu strādāt ? Bet tur algas ir lielas un darbs ļoti stabils! Ar kuru neriskēs neviens. Naudas dēļ ne.

 

Turklāt darbu VAR aizsūtīt dillēs, ja nav kārtīgi definēti visi avoti! Pie aizstāvēšanas nepielaist. Tik vienkārši.

Tas ka baklauru ir easy nolikt, tas jā, bet pēdējā laikā tieši avotu norādi, izmantoto literat utml skatās gan.

Link to comment
Share on other sites

 

 

(..) kredītu piešķiršanas kritēriji ir viena no rūpīgāk sargātajām komercinformācijām.

Man ir radies iespaids, ka tie kritēriji un to vētēšana ir subjektīvi, iznākums lielā mērā ir atkarīgs no komisijas noskaņojuma konkrētajā brīdī. Ar daļu kritēriju mani iepazīstināja arī konsultācijās, lai zinu, ar ko rēķināties un kad var mēģināt atgriezties bankā. Bet nu beigās tāpat lika saprast, ka tas gala lēmums ir stipri subjektīvs. To lēmumu var ietekmēt pat kafijas garša, auto krāsa vai NĪ adresē esošie nosaukumi.

 

 

 

Gribi zināt, kam kredītus nedod? Man gandrīz neiedeva Swed priekš auto ar pieklājīgu pirmo iemaksu, pofik cik kiloeiro caur kontu iziet katru mēnesi. Formāli ierēdne paskatījās - "ā, darbu maina un nav līgumā punkta par pārbaudes laika neesamību, tātad noraidam". Pēc paskatīšanās līgumā un kontā un "kredītkomisijas" sprieduma kurss izmainījās par 180 grādiem. Lūk, kritēriji un process dzīvē.

Jā, ir dzirdēts līdzīgs stāsts par pārbaudes laiku. Un IMHO tas ir tikai normāli - tas, ka tev pēdējā pusgada laikā ik mēnesi ir ieripojuši tūkstoši kontā, nebūt nenozīmē, ka tu izturēsi pārbaudes laiku un tev tūkstoši ripos kontā arī pēc mēneša-diviem. Nu tas tā - pieņemot, ka ir standarta darba līgums ar pārbaudes laiku.

Tai citā gadījumā, ko es dzirdēju, palīdzēja darba devēja parakstīta lapa par to, ka pārbaudes laiks ir izturēts pirms noteiktā termiņa.

 

 

 

Kas tur ir tajās anketās?

Papildus minētajam bija arī tabula ģimenes ikmēneša izdevumu norādīšanai - transports, pārtika, mājoklis utt.

Ja banka mainīta, tad var prasīt "vecās bankas" apstiprinātu konta izdruku, kurā redzami visi ienākumi un izdevumi (var nepietikt ar izdruku, kurā redzami tikai ienākumi). Ja banka netiek mainīta, t.i., kredīts tiek ņemts bankā, kurā jau tiek iemaksāta alga, tad visi nepieciešamie dati par naudas plūsmu viņiem, protams, jau ir pieejami - izdrukas nav nepieciešamas.

Link to comment
Share on other sites

Mielestapa

Ir rakstīts līdzīgs bakalaurs, bet kredītiestādēs tādu informāciju ir grūti dabūt, tāpēc savu skatu vērsu tiesu virzienā. Norādītā informācija var tikt atrasta civillietās, arī administratīvajās lietās, sevišķi konkurences lietās, ko  Administratīvā apgabaltiesa kā pirmā instance izskata. Vajadzīgs kontaktos tiesu darbinieks, vislabāk tiesneša palīgs. Ja ir apzināta lieta, kurā ir vajadzīgā informācija, jāraksta iesniegums tiesas priekšsēdētājam, kurš parasti ļauj iepazīties studiju nolūkos ar lietas materiāliem. Papildus informācija par konkrētām personām ir dabonama no tiesu darbiniekiem, kuriem ir bezmaksas pieeja LURSOFT datu bāzēm, CSDD datu bāzēm, Tiesu informācijas sistēmai, Zemesgrāmatai, VZD, Iekšlietu ministrijas un Sodu reģistra datiem, Personas datu pārlūkam u.c. datu bāzēm. Tā kā sava bakalaura darba ietvaros sadabūju pilnīgi visu informāciju par pētāmajiem 50 kredītņēmējiem, pat radus līdz septītajai paaudzei, īpašumus, ienākumus, dzīvesvietu, sodāmību, kredītvēsturi, darba vietas u.t.t.

Atšķirībā no banku darbiniekiem, tiesu darbinieki nav parakstījušies par datu neizpaušanu, un par savu vietu netrīc, jo darbinieki tāpat tur mainās kā bildes kaleidoskopā dēļ mazajām algām.

Tā kā ieteiktu meklēt tiesu darbinieku, kurš ātri atradīs lietu ar visu nepieciešamo informāciju.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Ja reiz eksistē tāda "kredītkomisija", kuras lēmums var atšķirties no 1. līmeņa klerkiem, tad jau kritēriji ir (baltās algas lielums, nepārtrauktība, profesija, apgādājamo skaits, ikmēneša uzkrājumu apjoms, alimentu (ne)esamība, utt), bet lēmumu tomēr pieņem konsīlijs. Ar 3x mazākiem ienākumiem paņemt 5x lielāku kredītu NĪ gan nebija problēmu, jo tad darbu nemainīju.

 

 

 

pēdējā pusgada laikā ik mēnesi ir ieripojuši tūkstoši kontā

Pēdējos 3 gadus, ja precīzāk. Regulāri, daudz. Tās pašas bankas kontā. Bet nu - jā, standarta gadījumā cilvēks var arī neatrast darbu uz sitiena :)

Link to comment
Share on other sites

ColorPulse

Jūs jau esat bik aizrāvuši kosmosā - Bakalaurs ir IT nevis ekonomikas/finanšu!

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Kāda starpība, kam tas domāts? Te jau vairākkārt uzsvēra, ka no finanšu iestādes iznest nekādus datus nedrīkst. Bija arī ieteikums izmantot nosacīti publiskos reģistrus.

Link to comment
Share on other sites

Bakalaurs ir IT

Kāda ir bakalaura darba tēma vai vismaz būtība?

 

cik kolēģi ir taisījuši finanšu sektoram sistēmas - tās ir CRUD + automatizācija + REST tipa sinhronizācija + iespēja pašiem darbiniekiem konfigurēt parametrus operācijām (komisijas procenti, utml). un sistēmas ir milzīgas, tiklīdz iesaistās vārds "banka". Un gala lēmumu tāpat pieņem cilvēks.

 

Vienīgais variants - ja mākslīgo intelektu taisi. Bet arī tam praktisku pielietojumu neredzu - tik lokāli paspēlēties, jo apmācība minimāla -  ja klientam spēļu zāles konta izrakstā parādās, tad tas uzpeldēs tikai mutvārdos un algoritms var iet dēt. Kolēģis pagājšgad mākslīgo intelektu pitonā taisīja, bet tur stipri vairāk visādu datu bija par 500..1000 rindiņām - tik daudz no bankas nesavāksi, ja vien tā nepieder tavam tēvam.

 

Ja šodien parametri algoritmā bija tādi, tad rīt ievadīs citus. Neredzu jēgu konkrētu formulu izpīpētmēģinājumiem - praksē tās sistēmas ir gigantiskas, un pētīt vienu mazu, mainīgu un subjektīvu elementu ir visai bezjēdzīgi. Mežā ir daudz vairāk interesantu, izpētāmu lietu nekā mērīt skudru ekskrementu leņķi pret horizontu un analizēt to tendences un pielietojumu.

Labots - usver
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

Pēdējos 3 gadus, ja precīzāk. Regulāri, daudz. Tās pašas bankas kontā. Bet nu - jā, standarta gadījumā cilvēks var arī neatrast darbu uz sitiena :)

Bankai pilnīgi pajāt, cik esi pelnījis pirms gada, diviem, trim, divdesmit. Interesē, cik pelni "nosacīti tagad" (pēdējā pusgada laikā) un nākotnē (pārbaudes laika neesamība). IMHO.

Link to comment
Share on other sites

Kāda velna pēc IT bakalaura darbā jāanalizē kredītu piešķiršanas kritēriji? Ar tādu analīzi var iegūt grādu dabaszinātnēs vai inženierzinātnēs?

Taču par IT lietām ir jātaisa bakalaurs, ne finansu/ ekonomikas bakalaura darbu raksti!

 

binary, gluži nē. Kā nekā, pieredze ir kritērijs personāla atlasei, tātad Tava pieredze ietekmē tavas iespējas atrast darbu, ja firma, kur strādā, bankrotēs, iegūt paaugstinājumu utt. Pārbaides laiks jā, ļoti slidens periods, bet ja ir strādāts tur nopietnā firmā X profesijā Y gadus trīs, tad iespēja atrast darbu, ja tagadējā firma Z bankrotē, būs lielāka utt.

Perspektīvas darba tirgū ta var novērtēt.

 

Finansu, ne finansu, daudzās nefinansu firmās tāpat nedrīkst iznest datus utt utml utjpr. Ļoti daudzās.

Labots - b25
Link to comment
Share on other sites

ColorPulse
Kāda velna pēc IT bakalaura darbā jāanalizē kredītu piešķiršanas kritēriji?

Zaķīt! Man patīk, ka Tu pilnīgi "precīzi" zini, kas man jādara un ko ar tiem datiem es grasos iesākt :D

 

Nu nevienā vietā es neesmu ierakstījis, ka man vajag taisīt finanšu analīzi, liela daļa no jums te pied**š nu pilnīgā bezjēgā. Vēl tikai pietrūkst kaimiņa veiksmes stāsti un attālu radinieku problēmas ar parādpiedzinējiem, tad jau pilnīgi viss, kas IT un Finanšu ekspertiem jāzina būs apkopots vienā foruma postā un šīs rindiņas izlasījušie var iet kā ar 5 gadus garu, grūtu pieredzi ieguvuši eksperti uz jebkuru vadošo amatu iestādēs. :pooh_honey:

 

 

Labi, pierunājāt, ka nebūs man to datu ne spiegošanas, ne analīzes, ne softa izveidei, ne vecmammai, ne konkurentiem, ne ažiotāžai. :rus_roulette:

Labots - ColorPulse
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...