Jump to content

Wi-Fi tīklam nevier piekļūt no telefona


Kazarms
 Share

Recommended Posts

Sveiki,

Stāsts sekojošs, ir Wi-Fi tīkls zem paroles un paralēlais tīkls bez paroles. Viss brīnišķīgi, kam parole, lieto paroļoto, kam nē tie atvērto. Līdz vienā jaukā dienā telefoniem, kas kaut reizi pieslēgušies kādam no tīkliem, tiek liegta pieeja kādam no tīkliem. No kompjiem viss strādā, no telefona, kas nekad tīklā nav bijis arī.

Tātad jautājums, cik noprotu tīklā ir bloķēta pieeja konkrētām ierīcēm, bet pēc kādām pazīmēm? Un vai tas ir apejams pašrocīgi vai arī jāiet aprunāties ar sisadminu?

Paldies jau iepriekš!

P.S.- Un nē, šeit nav stāsts, gribu darbā sēdēt Feisītī, bet prikšnieks neļauj...

Link to comment
Share on other sites

Atklāj visas kārtis, kas tas ir par 'tiklu, kas to kontrolē, tad varētu pakomentēt.
Esmu teju pārliecināts, ka te neiet runa par bugu, bet par fīču,kur ieslēgts devaisu profailings,  lai nekontrolētas BYOD netiek pie tīkla

Labots - hero
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Tīkls pavisam prasts, izglītības iestāde. Kontrolē iestādes vadības grupa, pārvalda sisadmins. Tīklam ir divas versijas, Guest, jeb bezparoļu un iekšējais ar paroli. Parole zināma, tiem, kuriem to vajag, tajā skaitā man.

Ok, es saprastu, no iekšējā izmet telefonus, lai nebremzē darbu, taču no Guest arī tās pašas ierīces, kuras reiz ir bijušas pie tīkla, tiek izmestas. Nu tā kkā. Bugs tas noteikti nav, parādījās pēc vadības sapulces.

Tik jautājums ir pēc kādiem kritērijiem atšķir iekārtas, MAC adreses?

Link to comment
Share on other sites

Nja varianti te ir 100000000000000000000000000000x atsūti WIFI iekārtu konfigu, tad ko varēs pateikt savādāk man jāmeklē man kristāla bumba un taro kārtis, lai veiktu konsultāciju.

 

Bet, ja gaidi nopietnu atbildi, tad nesaprotu, kāpēc vēl neesi bijis pie sysadmina, ja reiz tev pienākas šis nets?

Labots - kazarma
Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...