Jump to content

Vajadzīga palīdzība kolektīvās iepirkšanās lapas izstrādei


Puucis
 Share

Recommended Posts

Sveiki visiem!

 

Par cik jau sen ir vēlme atvērt dāvanu veikalu,pat ir uzrakstīts bplans, bet, diemžēl, ar finansēm tam pagaidām ir par īsu (telpu noma kādā no T/C, kas ir kosmoss, remonts, vitrīnas, plašas sortimenta produkcija utt), ir radusies doma un interese izveidot kolektīvas iepirkšanās lapu, kas būtu savienojama ar kuponu apvienotajiem kā kolosali.lv, refresh.lv utt.

 

Tam ir zināmas priekšrocības, ja salīdzina ar fizisku veikalu, turklāt nevienam nebūtu jāmaksā komisija, kas svārstās no 5% - 20%, kā ari varētu ietaupīt uz reklāmu, jo, ja kāds kaut ko meklē, tad parasti ieiet tajās lapās un šķirsta visu pēc kārtas, vai izvēlās pēc kategorijām. Pēc tam uzspiežot uz interesējošo produktu šis interesents tiktu pārmests uz manu lapu.

 

Dotajā brīdī es meklēju kādu gatavu website template, kur būtu viegli pievienot preces, kur saturiski viss būtu izkārtots pa mērķu grupām ar cenu salīdzināšanu, iespēju apmaksāt pirkumu caur populārākajam ibankām. Pieeja lietotājiem savam kontam, pirkumu vēsture utt.

 

Viss kā jau esošajos kuponu saitos, vienīgā atšķirība, ka visas preces ir manas. Jo vairāk preces pirks, jo lētāka būs 1 vienības cena.

Svarīgi, lai būtu savienojams ar google un jau iepriekšminētajiem kuponu apvienotajiem. Derētu arī ieteikumi par domēna izvēli šādam projektam. 

 

Pagaidām jēdzīgākais variants, ko pats esmu atradis: http://wpgroupbuy.com/?ap_id=lok123

Kādas ir domas par šo variantu?

 

Priecāšos dzirdēt ieteikumus vai kādus konkrētus piedāvājumus, lai varu realizēt savu ideju. Ir reģistrēts SIA - PVN maksātājs, līdz ar to par izstrādi oficiāli varu sadarboties ar uzņēmumiem.

 

Lūdzu rakstīt tikai par tēmu ar reāliem risinājumiem, lasu ari PM.

 

Paldies

Labots - Puucis
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...