Jump to content

Nepilnas komplektācijas apspriešana/ieteikumi


04d
 Share

Recommended Posts

Sveiki, paziņa liek kopā pc, cpu, mobo un korpuss jau ir, atliek pārējās detaļas nopirkt klāt, tāpēc jautājums, ko šajā grozā vajadzētu pamainīt, lai būtu tīri normāls kompītis? Domāts gan priekš spēlēm, gan filmām un netam. Ja jautājums kam divus ventiļus vajag, tad atbilde ir šāda: priekš cpu dzeses (ir saglabājusies vecā, bet ventiļi nav) un priekš korpusa aizmugures.

 

Links uz grozu:
links uz internetveikala grozuFcbBEQAwCAKwlUDpKe3%2Be1VfSdDW5XMHayTKhQ3Vzk0Ih5sU0pMP

 

Cena +/- ir maksimālā pieļaujamā.

Link to comment
Share on other sites

DeepSpaceMonkey

 

 

Links uz grozu: https://www.Komplektācijudetaļu uzskaitījumam ar vai bez cenām jābūt pašā tēmā - aizliegtas saites uz internetveikalu groziem?content=FcbBEQAwCAKwlUDpKe3%2Be1VfSdDW5XMHayTKhQ3Vzk0Ih5sU0pMP
Uztaisi printskrīnu un tad varbūt kāds atbildēs, zīlnieku šeit nav.
Link to comment
Share on other sites

DeepSpaceMonkey

Varbūt arī, ka CPU ar MB nav saderīgi, varbūt arī, ka MB kastē nelien, varbūt, ka kūleris pa augstu... Dafiga kas var būt.

Link to comment
Share on other sites

Mobo ar cpu ir saderīgs, un kastē lien, kā arī rami ir ddr3 un mobo ņem pretī ddr3, kaste ir pietiekami augsta priekš cpu coolera, bet ja tāda liela interese, tad cpu ir 2500k un mobo ir gigabyte z68xp-ud3. Var neteikt, ka tā ir veca, savu laiku nokalpojusi kombinācija, to es zinu, lai gan cpu ir pietiekami ņiprs priekš mūsdienām, bet šā vai tā, ir doma pēc nākamā gada vasaras cilvēkam piekrāt naudu un nopirkt jaunu cpu un mobo.

 

EDIT: šoreiz man interesēja konkrēti izvēlētās jaunās detaļas, vai ir viss ok, vai arī būtu vēlams ko nomainīt, ja ko nomainīt, tad uz ko?

Labots - 04d
Link to comment
Share on other sites

DeepSpaceMonkey

Kā jau minēts - patiešām būtu jāskatās uz sakarīgāku PSU. Tā VS sērija corsairam vispār nekāda jeb laimes spēle. Ja principiāli ir ņemt no 1a, tad mazliet piemetot sanāk Cooler Master G550M vai Corsair CX600M. Priekš 970 rekomendē vismaz 500w, tāpēc neko zemāk par šiem nevajadzētu skatīties.

Link to comment
Share on other sites

shadow118

 

 

Tā VS sērija corsairam vispār nekāda jeb laimes spēle.

CX jau nav daudz labāki. Galvenā atšķirība, ka CX strādā gan 110V, gan 220V tīklā, kamēr VS tikai 220V tīklā, tāpēc arī viņi ir lētāki

Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...