Jump to content

win10 Pro un mozilla firefox saderība


andzha
 Share

Recommended Posts

Jauns dators ar legālu Windows 10 Pro. Uzinstalējot mozilla firefox kādu brīdi viss OK, pēc tam gļuks ar lapām, kuras izmanto https, tiek zaudēta daļa no satura, piem draugiem.lv ir tikai atsevišķas teksta frāzes, nav background attēla, nav pieteikšanās formas... Citos pārlūkos viss strādā korekti. Kurā virzienā meklēt problēmu?

Link to comment
Share on other sites

Ja pats neprot instalēt tad jāsamaksā kādam tie baisie 15€.

Uz tukša kompja uzinstalēt tikai Vista OSR2 varu arī pa 10€.

 

P.S. Nojaušu jau ka šitāds ziķeris(advanced looser) tāpat nelietotu manis sainstalētos softus un uzreiz pēc savākšanas uzliktu Adobe Reader, crackotu M$ Office un visādus registry boosterzz, taka varu tādiem piedāvāt "pa piečuku" * ko€ficients = 10€

Link to comment
Share on other sites

Ir neliels progress šajā jautājumā.... kopā ar datiem no vecā datora tika pārnesta Mozilla mape @Roaming. šeit sākas problēma, to nedrīkst darīt, viss strādās korekti tikai ar pirmo (oriģinālo). Pat nodzēšot pavisam un ļaujot uzģenerēt pa jaunam, viss joprojām būs slikti. pārnesot šo "oriģinālo" mapi uz cita datora, arī nestrādās, pieļauju kkas ar specifisku failu atļaujām vai īpašumtiesībām. Ja kādam gribas, var paeksperimentēt, bet iesaku saglabāt oriģinālās Mozilla mapes ;)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...