Jump to content

A4Tech Bloody AL9


Martins1122
 Share

Recommended Posts

Sveiki,
Es gribu sev npirkt jaunu peli un lai viņa nebūtu ļoti dārga.
Un es skatos, ka šaij pelei ir 8200 dpi, tas ir ļoti daudz un par tādu cenu (vairāk nekā steelseries rival), bet rival itkā skaitās labāka.

Vai varat lūdzu pastāstīt par A4Tech Bloody AL9 vai ir laba pele un vai galvenais ir dpi?

 

Link to comment
Share on other sites

tāpat neviens tos 8200 dpi nekad neizmanto. lielākā daļa sēž starp 400-1600. pats lietoju 400. dpi daudzums noteikti nebūs noteicošais, bet gan sensors, build kvalitāte un forma. par rival varu teikt tikai to labāko. pats lietoju jau pus gadu. es ieteiktu paskatīties uz šīs peles pusi: https://steelseries.com/gaming-mice/rival-100rival mini edišen. drīzumā LV veikalos būs. cena būs savi 35-45€. peles vari skatīties ggwp.pro un 4games.lv, tur labas cenas, jo tikai ar gaming perifēriju nodarbojas.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

smartdevil

dpi vispār nav nekādas nozīmes. Tīrs mārketinga triks tīņu čakarēšanai.

 

a4Tech peles pēc manas pieredzes ir bijušas vienmēr ar precīzu peles darbību uz nepārāk līdzenām virsmām. Logitecham, lai arī peles kvalitāte ir galvas tiesu pārāka, toties bez peles palikņa vairums peļu nav lietojamas. Un kas tā par mūsdienu tehnoloģiju, ja jāmeklē arhaismi, kurus viens otrs ražotājs jau gadus 10 kā nav paredzējis bāzt zem peles?

Link to comment
Share on other sites

tas gan, ka bez paliktņa nu nekā. pats lietoju QcK+. ja nemaldos, tad gads jau apskrējis riņķī. pagaidām stāvoklis vēl ir labs. izdilis nav. esmu cs go spēlmanis. spēlēju uz mazas sensitivity, tāpēc pele iet pa visu paliktni. tiem, kas nespēlē cs go, pietiks ar parasto QcK. vēl labi paliktņi esot no zowie un corsair klāsta. (QcK/+ ir steelseries ražojums) par citiem pakomentēt gan nevarēšu, nav viedokļa.

Link to comment
Share on other sites

smartdevil

Kā nu kurš. Es pārceļu peli un delnas locītava piespiesta pie galda, kas arī dod precizitāti. Man lai apgrieztos par 360° kādas 2x jāpārliek.

Link to comment
Share on other sites

Bomaars/C12

ir A4Tech Bloody v5 2 gadus pirku par 11ls vai kaut kā tā, brīnos ka pa to cenu tiešām kavlitāte laba, papildus pogas, erta, tur var mainit tas krasas, režimi, un tas stiliņs patīkams, kas pats svarīgakais, ciets pītais vads, daudzas peles ir nobeigušas deļ vietas kur vads iejiet pele utt, šai pelei tur viss stingri uztaisits, ar kartigu ieeju pele un kā jau minēju vads ciets, pītais, nesaplisis, visas iepriekšejas peles nobeidzas 3-4menesu laika lielakoties izdilstots peles kreisajam taustinam vai ar ripuli lupatas, bet tā kā lietoju 2 gadus jau un speleju arī visas speles kuras nerviem sakapjot stiprak tiek uzsists utt, kā arī browser tipa speles kur reizem vajag zdrotot vairaku simtu klikšķu minutē tad par šo cenu un peli esmu patīkami parsteigts, konkrētak par šo AL9 gan nemacēšu teikt vai tai ir visas tās pašas īpašības

Labots - Bomaars/C12
Link to comment
Share on other sites

šeit nav vajadzīga spēlēšanas stila diskusija. vienkārši piemetu to, ka izmantoju paliktņa izmērus un stāvoklis vēl tam ir labs. 

Link to comment
Share on other sites

shadow118
āpat neviens tos 8200 dpi nekad neizmanto. lielākā daļa sēž starp 400-1600. pats lietoju 400

Principā jo mazāks laukums pelei, jo lielāka jūtība jāliek, man ir QcK mini (vienkārši nav vietas lielākam, bet arī neprasās) un esmu pieradis pie 2880 dpi. Bet par to 8200 gan piekritīšu. Pamēģināju max, ko manai pelei var uzlikt, kas ir 5670 dpi un, lai kursoru dabūtu no viena ekrāna gala uz otru, pele jāpakustina mazāk par centimetru :D Tad ar tiem 8000 tur vispār ar kaut kādu ķirurģisku precizitāti jākustina, lai kaut ko izdarītu :D

Tas protams, pie nosacījuma, ka tev ir viens 1080p monis, ja ir vairāki, vai lielākas izšķirtspējas, tad atkal tām lielajām jūtībām ir jēga

Labots - shadow118
Link to comment
Share on other sites

Ieteiktu,izvēlēto peli,veikalā aptaustīt.Var gadīties,ka dizains patīk,bet nav ērta. No maza monitora un lieliem dpi, jēgas nebūs. Mani apmierina 3500 dpi. Pie slinkuma,tiek uzlikts arī 5000 dpi.

Labots - pw1a
Link to comment
Share on other sites

400 dpi, divi 1080p monitori, nesūdzos. no viena monitora gala uz otru sanāk augstākais 20cm. protams, jāskatās arī kāda katram ir windows/pointer sensitivity.

Link to comment
Share on other sites

Logitecham, lai arī peles kvalitāte ir galvas tiesu pārāka, toties bez peles palikņa vairums peļu nav lietojamas

 Kas tās par muļķībām? Jau divpadsmit gadus pats lietoju tikai Logitech peles, no tiem pēdējos septiņus gadus ir lietošanā peles ar Logitech DarkField lāzera sensoru - da viņas pat pa pilnīgi caurspīdīgo stikla galdu sapulču telpā un mājās uz pūkainās kažokādas deķa strādā bez mazākās aizķeršanās. Vienu vienīgu reizi atceros, ka ieraustījās tad, kad biju aizbraucis uz objektu ar laptopu, un vienīgā vieta, kur lietot peli bija galds noklāts ar spoguļplēvi - un pat tad traucējumi bija minimāli.

 

Taisnības labad jāsaka, ka peles izmantoju tikai darbam, un neesmu nekad ar tām nopietni spēlējis, tā ka neapgalvoju, ka tās ir labākās spēlēm. Toties ņemot vērā, ka strādājo projektēšanas nozarē, peles precizitātes prasības man ir visaugstākās.

Labots - J.Reinis
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

pēc idejas jau man tā pati rival ķer kaut segā, ne perfekti, bet ķer. uz paliktņa cita opera. kā jau man ir vajadzīga precizitāte, tad paliktnis ir vienīgā izeja.

Link to comment
Share on other sites

 Sen sen bija diezgan ilgi lietošanā A4Tech pele. It kā nebija vainas. Vienīgais, atceros, softs tai pelei nebija līmenī. Tēmas autora pieminētā pele jau ir bišķi cits stāsts, tas Bloody, cik saprotu, ir jauna līnija geimeriem zem A4Tech, iespējams, ka tur pat nav vērts meklēt paralēles ar vecajām A4Tech pelēm.

 Piekritīšu, ka pieminētās Logitech peles ir galvas tiesu pārākas kvalitātē, toties cena lielāka. DarkField lāzerniece man ir, tai neesmu pamanījis darbības traucējumus atkarībā no peles paliktņa vai peles paliktņa neesamības, bet to es saku kā negeimeris. Par peļu paliktņiem, ne jau visas geimeru peles vienlīdz labi darbojas uz visām virsmām, nebūt nav visas lāzerpeles, gan jau uz pareizā mousepada no peles var izspiest daudz vairāk, un pats galvenais, peļu paliktņi arī ir bizness, paskatiet, cik maksā top mousepadi, ražotājam ideāls papildu ienākums - uzražo peli, paralēli izlaiž mousepadu ar cenu, teiksim 30 eiro, mājaslapā ieraksta, ka mūsu jaunā, krutā pele vislabāk darbojas uz mūsu jaunā, krutā mousepada, un geimeri pērk, gan peli, gan mousepadu. :)

Link to comment
Share on other sites

 

 

Logitecham, lai arī peles kvalitāte ir galvas tiesu pārāka, toties bez peles palikņa vairums peļu nav lietojamas.

 

nulle problēmu pat uz caurspīdīga stikla lietot manu MX Master 

Link to comment
Share on other sites

Logitech MX Master, Performance MX... tās jau ar Darkfield laser, tā pati tehnoloģija tāda, ka garantē ideālu darbošanos uz visām virsmām. Paskatiet jaunās Logitech top gaming peles, ne visām tur ir lāzera sensors, šī, piemēram, http://gaming.logitech.com/en-roeu/product/g502-proteus-core-tunable-gaming-mouse optiskais sensors, ir softam iespēja pielāgot dažādām virsmām, bet ražotājs norādījis - G502 Proteus Core is pre-tuned for Logitech gaming mouse pads, G240 and G440. Add a mouse pad for extreme accuracy. Tātad prasās mousepads

Link to comment
Share on other sites

Pēc savas pieredzes ar galdiem, logitech peles "spilventiņi" ne uz visām virsmām slīd atsaucīgi, ķeras. Man ir bijušas tikai divas vienādas wireless A4 peles no lētā gala, tās labi slīd uz jebkura galda virsmas materiāla. Uz stikla man nav jāstrādā. Bet savulaik, jau pasen, nopirku Logitech lāzernieci, es ar viņu pastrādāt nevarēju, dēļ "spilventiņiem", atdevu muterei, tai datorgaldiņš ar relatīvi gludi-spīdīgu koka imitācijas plēvi nostrādāts, lai "mokās". Bet viņai mājās ar datoru nav jāstrādā. Respektīvi, peles "spilventiņu" materiāls, jā, tās plastmasas materiāls nosaka, kā pele slīdēs pa galdu ar vai bez paliktņa. Es paliktni neizmantoju. Augstajām tehnoloģijām, kuras iestrādātas peles iekšpusē, nepieskaršos.

Link to comment
Share on other sites

Pēc savas pieredzes ar galdiem, logitech peles "spilventiņi" ne uz visām virsmām slīd atsaucīgi

Ja kāds ir īpaši izlepis, jebkurai Logitech pelei var nopirkt teflona skid'us par pāris Euro, kas slīd pat teju uz smilšpapīra. :D  

 

Es izklausos pēc kaut kāda Logitech fanboja... Bet nu nekad neesmu vēl tajās vīlies, tā ka saprotami.

Labots - J.Reinis
Link to comment
Share on other sites

Bomaars/C12

 

 

Piekritīšu, ka pieminētās Logitech peles ir galvas tiesu pārākas kvalitātē


Nezinu kas tur ar to logitech kvalitāti bet tās logitech teiksim par 10e ir totalakie ķiniesu 3-5e vērtās peles vismaz sajūtas un izturība tāda ir ja atkal kāds lidzinās 15e vs 50e nu tad tas ir cits stasts
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...