Jump to content

Datora upgrade 3d brillēm


sheikys
 Share

Recommended Posts

Sveiki, tātad paslaik ir sekojoša komplektācija:

intel i5   2500 procesors

8gb rams ddr3 1600 

gtx 560ti 

250 gb  ssd

700w chieftech baroklis

Vēlos uztaisīt upgrade, jo ir kāda lieka naudiņa. PC tiek izmantots spēlēm un ikdienas lietošnai. Bet nakotnē pirkšu oculus rift vai htc vive kas iznāks nākamgad pašā sākumā. Par cik šeit varētu būt cilvēki kas ikdienā ņemās ar datoriem, vēletos palūgt palīdzību datora uzlabošanā. 

Iepriekš man bija oculus dk2 ar šo pašu datoru, tikai videokarte uz to laiku bija gigabyte gtx 970 g1 un spēlēs ar brilēm zemākajos iestatijumos piem.  elite:dangerious bija diezgan sūdīgs fps ar smagiem kritieniem un nepārāk komfortablu spēlēšanu. Kā zinams napieciešams 70+ fps lai komfortabli spēlētu un nepaliktu slikta pašsajūta. Un jaunajām brilēm bus vēl lielāka rezulūcija 2160 x 1200 un 90hz atbalsts iepiekšējo 70hz vietā. Tāpēc ir doma pirkt GTX 980ti oc. Bet nevaru saprast vai pārējā sistēma spēs tikt līdzi....  Jo precesors nav klokojams. Gribetos protams nepārmaksāt pa to ja nav nepieciešams. Vai ir vērts pirkt skylake procesoru ar visām no tā izrietošajam sekām - matesplati , ddr4 un pašu proci par tik lielu naudu. Un vai fps pieaugums bus jūtams salidzinajumā ar esošo sistēmu. Paldies jau iepriekš.

Link to comment
Share on other sites

intervall

Noteikti vajadzēs niknāku cpu, ja izvēlēsies gtx980ti.

Labots - intervall
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Arī spelēju ED (tiesa tagad jau beidzot apnika;))..

Kopumā spēle gana labi optimizēta, bet nu šaubos vai ar esošu CPU izspiedīsi 2160x1200 90fps, kad atradīsies nolaidies stacijā, tad gan jau nāksies upgreidoties uz Skylake i7.

 

Protams vari mēģināt sakumā, bet nu iesaku jau atlikt naudu upgriedam ;)

 

Spēle ir ļoti labi optimizeta multi-core CPU uz 12 thredu CPU (i7-5820k) sloze ļoti vienmērīgi izdalās pa visiem 12 trediem...bet nu man salīdzinoši vāja video karte 770 GTX, tad uz MAX setingiem 60fps neiet uz 1440p  monitora

 

Vispār jau ietiektu neviss tagad pirkt video karti bet tikai tad kad būs jau brillēs nopirktas, nākošgad Nvidia kaut kādu Pascal izlaidīs ;)

Labots - GaryII
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...